Proponuje żebyście sobie zalożyli osobny temat o okradanych piłkarzach :lol: Wogóle czy ktos wie czy w Polsce są już wszyscy zagraniczni zawodnicy??bo jak czytalem któryś z wywiadów to pisalo ze dwóch czeka na wizy słowackie inny na zaproszenie z Polski?? ma ktos jakies pewne info??bo chcialbym ich zobaczyc w sobotnim sparingu bo głównie na nich mi zależy jak grają
Po rezygnacji z Twardawy i Stemplewskiego , stopniała ilość nominalnych obrońców , najbardziej martwi fakt , że ci co zostali są niscy podobnie jak bramkarz.
Ciekaw jestem jaki będzie efekt pojedynków o górne piłki w naszym polu karnym.
Szkoda , Twardawa powinien zostać , w mojej pamięci zapisał sie pozytywnie.
to ze Twardy jest na liscie transferowej nie jest jednoznaczne z tym ze zostanie sprzedany. W mojej opini gdyby nie kontuzja nikt nei myslal by o jego sprzedazy. Jak dla mnie o lepszego defensywnego pomocnika bedzie ciezko. Typowy walczak!!!!
Adzem i Zubanovic sa juz w Sosnowcu. Dzisiaj ma przyleciec jeszcze Madziar. Sa tylko problemy z wizami tranzytowymi na wyjazd na Wegry (Bosnia i Serbia nie sa w UE wiec jakies dziwne przepisy). Wiec chyba mozna zobaczyc jutro nowe nabytki :D Moze i pozbywamy sie obroncow Konrad, ale tez ich troche kupilismy : Warakomski, Hosic, Adzem - powinny to byc spore wzmocnienia, bo moim zdaniem Twardawa leczyl przez ostatni rok kontuzje i wlasciwie w II lidze nic nie pokazal a i Stemplewski nie blyszczal.
jedna kontuzja i kogo masz na zmianę? Nikogo :cry:
Do tego trafi się pauza za kartki (u obrońców najczęściej) i robi się bardzo poważny problem,
P.S. TWARDAWA OK!
siemanko!jak się spisuje Marcin Warakomski?bo w jadze gral zajebiście tylko byl nie docenianiy przez Nawłkę i podobno juz sie pluje w brodę ze go sie tak łatwo pozbył,bedziecie mieli kibice z niego dużo radości,tzn z jego gry!!pozdrawiam,zycze powrotu do 1 ligi