w Koronie Kielce II gra AdaÅ› Zawierucha :D
Podobno talent.
Filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=T2SSo5WJNOg
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Qcu20 napisał(a):Z tego, co czytałem na necie - Pogoń Szczecin wystawiła 4 zawodników na listę transferową.
Wśród nich jest bramkarz Janukiewicz oraz Janota.
Dodatkowo można pomyśleć kilku zawodnikach np z Zawiszy.
Bardzo dobrze grał Mica, Drygas, czy Majewskij.
comitam napisał(a):od poniedziałku Pirlo jest wolnynajpierw awansujmy bo Zagłębie nie z takimi leszczami przegrywało u siebie. jutro o 22.00 będziemy doradzać kogo kupić kogo wypożyczyć.z do Włoch i Grecji napływa tysiące młodych talentów więc kogoś na pewno wyłowimy...
gothblack napisał(a):novack napisał(a):Jeśli Tychy spadną, a wszystko na to wskazuje, to do wyjęcia jest co najmniej Przyrowski.
Nie wiem Marek czy sledziłeś ostatnio ektraklasę ,ale weszło.com wymyśliło nie bez przyczyny określenie
na pewne zachowanie bramkarzy mianowicie tzw. "Przyrosie" czyli obserwowanie bez ruchu na linii jak piłeczka wpada do własnej bramki jestem zdecydowanie na nie dla tego gościa...zresztą Tychy nie spadną
Qcu20 napisał(a):Z tego, co czytałem na necie - Pogoń Szczecin wystawiła 4 zawodników na listę transferową.
Wśród nich jest bramkarz Janukiewicz oraz Janota.
Dodatkowo można pomyśleć kilku zawodnikach np z Zawiszy.
Bardzo dobrze grał Mica, Drygas, czy Majewskij.
dakos napisał(a):Ja bym zostawil Gąsińskiego po dobrze przepracowanym okresie przygotowawczym moim zadniem gwarantowal by poziom 1 ligowy.Na bramkarza typu Janukiewicz nie mamy szans .Sklanialbym sie bardziej do zakupu solidnego zmiennika bo Fabisiak to niestety nie ten poziom . Chyba ze Moze warto zaryzykowac i postawic na KujaweW obronie do wymiany Sierczyński , to co ten gosciu wyprawial w niektorych meczach to skandal. Pewnie jest jeszcze wiele do poprawy ale od czegos trzeba zaczaca tak jak wkuriwal mnie Sierczynski swoja gra to chyba nikt inny nie jest w stanie tego przebic:)A i jeszcze jedno mam nadzieje ze nasz prezes nie wpadnie na genialny pomysl i nie bedzie chcial zatrudnic pseudo trenera Pana Hajte....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników