Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez Qcu20 2015-06-06, 3:57 pm

w Koronie Kielce II gra AdaÅ› Zawierucha :D

Podobno talent.

Filmik:

https://www.youtube.com/watch?v=T2SSo5WJNOg
Qcu20

Postprzez zaglebie32 2015-06-06, 4:03 pm

nie denerwuj mnie.janota,Janukiewicz? za chwile ronaldo też będzie do wzięcia.Będziesz im płacił czy jak ? po cholere przedrukowywać info z innych klubów? chyba że tak lubisz dywagować sam z sobą.Jeśli tak to szacun dla ciebie i sorki z góry
zaglebie32

Postprzez lesław1 2015-06-06, 4:12 pm

Qcu20 napisał(a):Z tego, co czytałem na necie - Pogoń Szczecin wystawiła 4 zawodników na listę transferową.
Wśród nich jest bramkarz Janukiewicz oraz Janota.

Dodatkowo można pomyśleć kilku zawodnikach np z Zawiszy.
Bardzo dobrze grał Mica, Drygas, czy Majewskij.

LOL chyba ci się ligi, awanse i kluby pomyliły
lesław1

Postprzez mario1 2015-06-06, 4:31 pm

Diego Forlan tez jest już wolny :niezle:
mario1

Postprzez STACH PL 2015-06-06, 7:29 pm

Proponuję naszym skautom zwrócić uwagę na parę ciekawych nazwisk z Tychów które właśnie spadły,właściwie pozakulisowe rozmowy już powinny się toczyć Panie Marcinie :!:
STACH PL

Postprzez comitam 2015-06-06, 8:57 pm

od poniedziałku Pirlo jest wolny :) najpierw awansujmy bo Zagłębie nie z takimi leszczami przegrywało u siebie. jutro o 22.00 będziemy doradzać kogo kupić kogo wypożyczyć.z do Włoch i Grecji napływa tysiące młodych talentów więc kogoś na pewno wyłowimy...
comitam

Postprzez STACH PL 2015-06-06, 9:19 pm

comitam napisał(a):od poniedziałku Pirlo jest wolny :) najpierw awansujmy bo Zagłębie nie z takimi leszczami przegrywało u siebie. jutro o 22.00 będziemy doradzać kogo kupić kogo wypożyczyć.z do Włoch i Grecji napływa tysiące młodych talentów więc kogoś na pewno wyłowimy...

Tyle wniosłeś do tematu co zeszłoroczny śnieg,jak macie pisać najebani po Dniach to nie piszczcie w ogóle :!:
STACH PL

Postprzez novack 2015-06-06, 10:00 pm

gothblack napisał(a):
novack napisał(a):Jeśli Tychy spadną, a wszystko na to wskazuje, to do wyjęcia jest co najmniej Przyrowski.

Nie wiem Marek czy sledziłeś ostatnio ektraklasę ,ale weszło.com wymyśliło nie bez przyczyny określenie
na pewne zachowanie bramkarzy mianowicie tzw. "Przyrosie" czyli obserwowanie bez ruchu na linii jak piłeczka wpada do własnej bramki jestem zdecydowanie na nie dla tego gościa...zresztą Tychy nie spadną

Jednak Tychy spadły.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez August 2015-06-07, 2:18 am

Qcu20 napisał(a):Z tego, co czytałem na necie - Pogoń Szczecin wystawiła 4 zawodników na listę transferową.
Wśród nich jest bramkarz Janukiewicz oraz Janota.

Dodatkowo można pomyśleć kilku zawodnikach np z Zawiszy.
Bardzo dobrze grał Mica, Drygas, czy Majewskij.

Moim zdaniem bez szans. Zwłaszcza na tych gosci z Zawiszy. Zwłaszcza, że Bygdoszcz będzie konstruować I-ligowy budżet na sprzedaży grajków. A jesli mieliby grać w I lidze to raczej w Zawiszy niż w Zagłębiu.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez zag23 2015-06-07, 6:44 pm

Czas na pierwsze podsumowanie z kim sie klub powinien pozegnać: na pewno Zalewski, Matracki, Farkas, Kutarba, Koprucki ?, Mizgała, Jarczyk ?. Główne wzmocnienia powinny byc w obronie i ataku bo pewnie odejdzie Arak bez którego nie istniejemy. W pierwszym sezonie celem powinno byc utrzymanie w 1 lidze. Bramkarza tez bym jednego zakontraktował. Podoba mi sie Setla z Nadwiślana nie mówiac o Sekulskim i Okińczycu.
zag23

Postprzez bbartek 2015-06-07, 6:48 pm

Uważam ,że z 3 zespołów które juz awansowały do I ligi, my jestesmy najbardziej interesujacym dla potencjalnych nowych zawodników ( obecna infrastruktura, plany budowy nowego stadionu, kibice, niezły stabilny budżet..).
Jedynie Raków , jeżeli awansuje po barażach, ma podobny potencjał.
Na temat nie trafionych decyzji personalnych Boba Budowniczego, szkoda pisać. Jestem pewien , ze podobnych błędów nie popełnimy, ale jedyna watpliwośc kto bedzie decydował : MJ ( zero doświadczenie i wwspółuczestnictwo w transferach z Bobem Budwniczym ) , Stanley ( czy zostanie ?) ?
Gąska dzisaj, ( pierwsze 15 minut) to duża pewność.
bbartek

Postprzez Qcu20 2015-06-07, 7:13 pm

Wiem, że cieszymy się z awansu itd...ale po takim meczu to powinni wymienić całą 11...
jawna kpina z kibiców...
Qcu20

Postprzez dakos 2015-06-08, 7:48 am

Ja bym zostawil Gąsińskiego po dobrze przepracowanym okresie przygotowawczym moim zadniem gwarantowal by poziom 1 ligowy.Na bramkarza typu Janukiewicz nie mamy szans .Sklanialbym sie bardziej do zakupu solidnego zmiennika bo Fabisiak to niestety nie ten poziom . Chyba ze Moze warto zaryzykowac i postawic na Kujawe ? W obronie do wymiany Sierczyński , to co ten gosciu wyprawial w niektorych meczach to skandal. Pewnie jest jeszcze wiele do poprawy ale od czegos trzeba zaczaca tak jak wkuriwal mnie Sierczynski swoja gra to chyba nikt inny nie jest w stanie tego przebic:)A i jeszcze jedno mam nadzieje ze nasz prezes nie wpadnie na genialny pomysl i nie bedzie chcial zatrudnic pseudo trenera Pana Hajte....
dakos

Postprzez mario1 2015-06-08, 10:06 am

z ostatnim gwizdkiem w extraklapie zaczely sie czystki w zespolach do pracy pezesie nie czas na urlop i swietowanie awansu jest okazja pozyskac kilku zawodnikow z zespolow lepszych od nas poki nie zglosza sie inni do wisly daleko nie ma a tam zapowiada sie tornado w szatni moze ktos by sie skusil
mario1

Postprzez lesław1 2015-06-08, 10:36 am

dakos napisał(a):Ja bym zostawil Gąsińskiego po dobrze przepracowanym okresie przygotowawczym moim zadniem gwarantowal by poziom 1 ligowy.Na bramkarza typu Janukiewicz nie mamy szans .Sklanialbym sie bardziej do zakupu solidnego zmiennika bo Fabisiak to niestety nie ten poziom . Chyba ze Moze warto zaryzykowac i postawic na Kujawe ? W obronie do wymiany Sierczyński , to co ten gosciu wyprawial w niektorych meczach to skandal. Pewnie jest jeszcze wiele do poprawy ale od czegos trzeba zaczaca tak jak wkuriwal mnie Sierczynski swoja gra to chyba nikt inny nie jest w stanie tego przebic:)A i jeszcze jedno mam nadzieje ze nasz prezes nie wpadnie na genialny pomysl i nie bedzie chcial zatrudnic pseudo trenera Pana Hajte....

ale tych centr na głowę Araczka już nie pamiętasz
lesław1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników