Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Przemek Oziebała wypożyczony do Siarki na 6 mcy. Nie wiem dlaczego
nie znalazł uznania i wyladował w Zagłebiu. Dziwne.
Pozdrawiam
tadeusz
lesław1 napisał(a):Tadeusz Wisniewski napisał(a):Przemek Oziebała wypożyczony do Siarki na 6 mcy. Nie wiem dlaczego
Pozdrawiam
tadeusz
ponoć mamy przesyt pomocników...............
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Przemek Oziebała wypożyczony do Siarki na 6 mcy. Nie wiem dlaczego
Pozdrawiam
tadeusz
patrios91 napisał(a): Chociaż u nas występuję napastnik,który bodajże w 57 oficjalnych występach strzelił 11 bramek(3ci sezon) i cieszy aprobatą trenera.
Anakin napisał(a):lesław1 napisał(a):Tadeusz Wisniewski napisał(a):Przemek Oziebała wypożyczony do Siarki na 6 mcy. Nie wiem dlaczego
Pozdrawiam
tadeusz
ponoć mamy przesyt pomocników...............
Jeszcze większy za to jest przesyt wielbicieli pracy po godzinach wf w szkole
lesław1 napisał(a):widzisz tym się różnimy, że ty przy każdej okazji obrażasz i rzucasz aluzje do mojej osoby, a ja przedstawiam Ci fakty, które sam pisałeś albo twoi "koledzy po fachu" od narzekania
Zbigniew Zakrzewski w Tarnovii Tarnowo Podgórne
Zbigniew Zakrzewski wiosną zagra w trzecioligowej Tarnovii Tarnowo Podgórne.
34-letni napastnik w styczniu rozwiązał kontrakt z Puszczą Niepołomice i od razu rozpoczął treningi w 15. drużynie kujawsko-pomorsko-wielkopolskiej III ligi. Jesienią grali tam m.in. Maciej Scherfchen, Karol Gregorek i Piotr Świerczewski, a trenerem był Piotr Reiss.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników