Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez Anakin 2015-01-28, 10:31 pm

lesław1 napisał(a):
Anakin napisał(a):
lesław1 napisał(a):Apropos przecież narzekacie, że ściągają dziadków to czemu o Wróbla się upominacie?

Bo tak jak to zostało napisane powyżej , Zagłębie nie ma lidera z prawdziwego zdarzenia stąd transfer Wróbla można uznać za ogiczny

ależ to nieperspektywiczne brać emeryta

Doświadczeni zawodnicy zawsze bedą motorem każdej drużyny. Ale jeśli jest ich spora liczba a do tego sie doda określona już liczbę zawodników jedynie wypożyczonych to raczej trudno nazwać taka kadrę perspektywiczna. I tylko kiep tego nie zauważy. Zwłaszcza klakier Prezesa
Anakin

Postprzez Anakin 2015-01-28, 10:38 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Przepraszam ale będę upierdliwy - Pan trener i Pan Prezes powinni
odkupić z Kluczborka napastnika Piotra Giel - kolejna bramka strzelona
w barwach MKS - dla mnie jest jasne dlaczego Piotr nie strzelał bramek
w Zagłębiu.
Pozdrawiam
tadeusz

Ale to byłby numer stulecia. Najpierw rozwiązać kontrakt z zawodnikiem po to aby go potem odkupić.gdyby Jaroszewski zrobiłby coś takiego to chyba najwięksi jego klakierzy musieliby uznać ze facet nadaje sie w kaftan.
Anakin

Postprzez Adam1906 2015-01-28, 10:40 pm

lesław1 napisał(a):Apropos przecież narzekacie, że ściągają dziadków to czemu o Wróbla się upominacie? :zolta:

Jakby go Zagłębie kupiło narzekaliby, że ściągnęli następnego dziadka...

Mnie też dużo rzeczy się nie podoba, ale z tego co widzę mamy na forum kilka osób, które chyba postawiły sobie za punkt honoru dopierdalać się do wszystkiego co dzieje się w klubie. Ciekawe co wysracie na klawiaturach swoich laptopów jak Zagłębie awansuje?

Ps. I proszę mi nie pisać, ze jestem funflem Prezesa, bo wódki z nim nie piję (zresztą jak i z Wami).
Adam1906

Postprzez Anakin 2015-01-28, 10:54 pm

Adam1906 napisał(a):
lesław1 napisał(a):Apropos przecież narzekacie, że ściągają dziadków to czemu o Wróbla się upominacie? :zolta:

Jakby go Zagłębie kupiło narzekaliby, że ściągnęli następnego dziadka...

Mnie też dużo rzeczy się nie podoba, ale z tego co widzę mamy na forum kilka osób, które chyba postawiły sobie za punkt honoru dopierdalać się do wszystkiego co dzieje się w klubie. Ciekawe co wysracie na klawiaturach swoich laptopów jak Zagłębie awansuje?

Ps. I proszę mi nie pisać, ze jestem funflem Prezesa, bo wódki z nim nie piję (zresztą jak i z Wami).

Tylko napisz kiedy Zaglebie awansuje. Bo kiedyś w końcu awansuje. Zobaczymy co wygrasz na klawiaturze jak Zaglebie tej wiosny jeszcze nie awansuje. Na razie jest 7 miejsce . No ale najlepiej jest udawać ze po 1,5 rządów wuefisty jest ok albo twierdzić ze nastąpił zajebisty progres.
Anakin

Postprzez Tomcjo 2015-01-28, 11:06 pm

Mnie tez zaskoczylo pozbycie sie Giela . Zaczal od kontuzji i poczatek rundy mial z glowy . A potem nasz fachowiec nawet nie dal mu szansy i sie go pozbyl . To po co urwał nać go sprowadzil i wydal na to kase .
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC
Tomcjo

Postprzez jondek 2015-01-28, 11:22 pm

Awansować,to powinno Zagłębie z palcem w dupie.To co wysram na klawiaturze,zależy od tego z jaką przewagą punktową awansują z pierwszego miejsca.I nawet taki artysta-trener nie powinien im w tym przeszkodzić.I nie insynuujcie mi że jestem dziewczyną niesłusznie niedocenionego piłkarza,gimnazjalistą albo,że mam problemy z samym sobą.I jeżeli zauważę że działania duetu MM idą w dobrym kierunku,to będę pierwszy,który to wysra na klawiaturze laptopa.Na razie to wygląda to jak sabotaż. :twisted: :redface:
jondek

Postprzez GrubyPerez 2015-01-28, 11:25 pm

Adam1906 napisał(a):Ps. I proszę mi nie pisać, ze jestem funflem Prezesa, bo wódki z nim nie piję (zresztą jak i z Wami).

A ja bym się tam z Tobą chętnie napił :)
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez lesław1 2015-01-29, 12:08 am

werty2 napisał(a):
lesław1 napisał(a):wychowanek, kopalnia- i pewnie znajomości które dadzą mu pracę po zawieszeniu butów na kołku, a w Zagłębiu pograłby rok może 2 i papa.
Apropos przecież narzekacie, że ściągają dziadków to czemu o Wróbla się upominacie? :zolta:

W Zagłębiu przecież mógłby zostać trenerem w najlepszej akademii w galaktyce, podobnie jak pół kadry z sezonu 2014/15, włącznie z wypożyczonym Sadowskim.

Dlaczego się upominają? Pewnie dlatego, że Wróbel ZAPIERDALA na boisku i zapewne po zepsutym karnym chciało by mu się ruszyć dupę na dobitkę...

P.S. Twoje wypowiedzi bardzo przypominają mi słowa wypowiedziane przez prezesa na kilku spotkaniach... Rzecznik czy ???? :lol:

bo nie zgadzam się i przyklaskuje malkontentom, którzy widzą tylko minusy? spoko mogę być rzecznikiem,jeszcze mi pensje załatw i będę opływał w luksusowy na koszt podatnika ;) tylko potem nie narzekaj że jestem chujowym rzecznikiem i masz prawo mnie krytykować że nic nie robie a żyję na twój koszt
lesław1

Postprzez Adam1906 2015-01-29, 7:40 am

GrubyPerez napisał(a):A ja bym się tam z Tobą chętnie napił :)

Z Tobą Jarku zawsze 8)
Adam1906

Postprzez Anakin 2015-01-29, 7:42 am

lesław1 napisał(a): nie zgadzam się i przyklaskuje malkontentom, którzy widzą tylko minusy?

Pokaż plusy
Anakin

Postprzez ojcieczawodnika 2015-01-29, 10:03 am

Anakin napisał(a):
lesław1 napisał(a): nie zgadzam się i przyklaskuje malkontentom, którzy widzą tylko minusy?

Pokaż plusy

Plusem jest to, że klub się nie zadłuża, nikt nie kupuje meczy i nie mydli nikomu oczu jakim jest dobrym Prezesem.
Pokazywać się robić długi i wydawać pieniądze których się nie ma, potrafi przynajmniej połowa Prezesów w Polsce.
Nasz Prezes jest faktycznie bardzo słaby pod względem zarządzania działem marketingu, jeżeli takowy posiadamy?
ojcieczawodnika

Postprzez jondek 2015-01-29, 12:21 pm

W katowickim Sporcie już napisali,że Fonfara podpisał na 1,5 roku.Tylko szkoda,że dowiadujemy się o tym z gazet a nie z oficjalnej strony klubu. :redface:Teraz trzeba szukać w gazetach,kiedy wyjeżdżają do Wałbrzycha i w jakim skladzie. :twisted:
jondek

Postprzez Anakin 2015-01-29, 2:00 pm

ojcieczawodnika napisał(a):Plusem jest to, że klub się nie zadłuża, nikt nie kupuje meczy i nie mydli nikomu oczu jakim jest dobrym Prezesem.

A jesteś pewien jaka jest wysokość zobowiązań klubu i jak się kształtowała na przestrzeni ostatnich 1,5 roku ? A tak poza tym to wolałbym konkrety dot. zmian w klubie na lepsze od czasu objęcia tronu przez El Prezesso.

jondek napisał(a):Tylko szkoda,że dowiadujemy się o tym z gazet a nie z oficjalnej strony klubu

Nie bądź malkontent :lol: Od razu byś chciał by to ktoś wklepał na stronę oficjalną. Może jeszcze byś chciał info bez błędów stylistycznych i gramatycznych, co ? :twisted:
Anakin

Postprzez wojtas sc 2015-01-29, 2:40 pm

jondek napisał(a):W katowickim Sporcie już napisali,że Fonfara podpisał na 1,5 roku.Tylko szkoda,że dowiadujemy się o tym z gazet a nie z oficjalnej strony klubu. :redface:Teraz trzeba szukać w gazetach,kiedy wyjeżdżają do Wałbrzycha i w jakim skladzie. :twisted:

Narzekaliście na prezesa Baczyńskiego ...a na benzynę dał i pojechali na obóz i było na oficjalnej wiadomo kiedy jadą !

a teraz jak im przesunio da na wachę to pojada ale za to nie będzie info na oficjalnej bo kasy braknie ! :lol:

POZDRO PEREZ.
wojtas sc

Postprzez Anakin 2015-01-29, 2:57 pm

Nie no, jest info na oficjalnej. Plus zdjęcia i od razu wywiad. Wielki plus i buzi dla Prezesa :)
Anakin

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna