Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
novack napisał(a):Na 90 min. jako przymierzany do Zagłębia pojawił sie Gevorgyan z Zawiszy. 33 lata, 236 występów w ekstraklasie, jesienią 10 razy wystąpił w Zawiszy, ale to kolejny pomocnik.
August napisał(a):
No i widze, że nie tylko ja mam wątpliwości. Na katowicki sporcie napisano że namawia go Dudek, z którym grał w Bydgoszczy. Nie wiem czy to nie przypadkiem chwyt bardziej pijarowy. Jezeli jeszcze zakontraktowany będzie Musiolik, o którym tak sie mówi. A jest on pomocnikiem to Kapello szykuje chyba styl 1-9-1. Chyba, że z Gerogiana zrobi na stare lata snajpera.
patrios91 napisał(a):Co by nie mówić chłop ostatnio rozwinął się piłkarsko i nie jest też taki stary.
Anakin napisał(a):lesław1 napisał(a):myślałem, że masz większe pojęcie i cokolwiek wiesz
I to jest to co powoduje, że człowiek ma ochotę wyjść z siebie i stanąć obok. A skąd przeciętny kibic ma to wiedzieć skoro nie ma żadnej polityki informacyjnej klubu a na spotkania z prezesem nie ma szans przyjechać bo mieszka w innej części kraju
lesław1 napisał(a):jeśli się nie wie to się nie pierdoli i nie narzeka.
August napisał(a): No tak, ale mamy juz Jarczyka, Markowskiego i Dudka - grajków sporo powyżej trzydziestki. W tym roku równo trzy dychy stukną Matusiakowi i Farkasowi. Kopruckiemu też stuknęło 30 lat. Dodaj do tego Geworgyana. Dodaj do tego Araka,Migałę, Budka i za chwilę Witkowskiego. To spory trzon druzyny, a części z tych zawodników za chwilę nie będzie. Po prostu mam wątpliwosci co do perspektyw tak budowanego zespołu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników