ale jak nie ma reszty to marny z tego pozytywnovack napisał(a):Nowak w każdym meczu przerasta resztę o dwie długości!
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
ale jak nie ma reszty to marny z tego pozytywnovack napisał(a):Nowak w każdym meczu przerasta resztę o dwie długości!
krysteksc napisał(a):classic napisał(a):Wont szmaciarze typu dudki, nowaki i reszta napływowych kurew.
I ty niby jesteś kibicem Zagłębia?? Kibic który tak nazywa piłkarzy własnego klubu jedyne na co zasługujesz to żeby w ryj zarobić. Won z takimi pseudokibicami obyś nigdy już na Ludowym się nie pokazał o ile wgl tam bywasz.
krysteksc napisał(a):classic napisał(a):Wont szmaciarze typu dudki, nowaki i reszta napływowych kurew.
I ty niby jesteś kibicem Zagłębia?? Kibic który tak nazywa piłkarzy własnego klubu jedyne na co zasługujesz to żeby w ryj zarobić. Won z takimi pseudokibicami obyś nigdy już na Ludowym się nie pokazał o ile wgl tam bywasz.
maniek-75-75 napisał(a):django napisał(a):Przecież Sebastian już jest trenerem, prezesem, a nawet rzecznikiem prasowym, więc może najlepiej byłoby zwolnić wszystkich wymienionych i zostawić tylko Sebastiana, Krzycha i Konrada. Jakoś się podzielą robotą, a wyjdzie taniej.
co ty pierdolisz??
classic napisał(a):Facet ja zaliczyłem wszystkie mecze w latach 80 i 90 czyli 30 w sezonie bo 16 drużyn był
z forum razem z podobnymi tobieclassic napisał(a):krysteksc napisał(a):classic napisał(a):Wont szmaciarze typu dudki, nowaki i reszta napływowych kurew.
Facet ja zaliczyłem wszystkie mecze w latach 80 i 90 czyli 30 w sezonie
classic napisał(a):ja zaliczyłem wszystkie mecze w latach 80 i 90 czyli 30 w sezonie bo 16 drużyn było, ale było za kim
novack napisał(a):classic napisał(a):Facet ja zaliczyłem wszystkie mecze w latach 80 i 90 czyli 30 w sezonie bo 16 drużyn był
I wystarczy!!!
August napisał(a):Niech ktoś z krzykaczy napisze czy spotkał się kiedykolwiek z tym, aby np. w jego miejscu pracy czyms normalnym było buło to aby podwładny o najwiekszym nawt autorytecie ale jednak bedąc podwładnym ot tak negował publicznie i bez konsekwencji negował decyzje przełożonego.
August napisał(a):classic napisał(a):ja zaliczyłem wszystkie mecze w latach 80 i 90 czyli 30 w sezonie bo 16 drużyn było, ale było za kim
Trzymaj siÄ™
classic napisał(a):August napisał(a):classic napisał(a):ja zaliczyłem wszystkie mecze w latach 80 i 90 czyli 30 w sezonie bo 16 drużyn było, ale było za kim
Trzymaj siÄ™
Chcesz to choć na tych kretynów co Ciebie w dupie mają
classic napisał(a):Tak to są kurwy, które nie zasługują na szacunek jak kiedyś Jarosik, Mazur, Gałeczka, Kordysz, nawet walczak pijus Leszcyński.
Ci bronili barw, a te dzisiejsze kurwy nic nie znaczÄ… dla mnie.
Bywałem na Ludowym w latach 70-90, a teraz pierdolę tą patologię w liczbie 1000.
Facet ja zaliczyłem wszystkie mecze w latach 80 i 90 czyli 30 w sezonie bo 16 drużyn było, ale było za kim jeździć, choć W. Rudy też okazał się szmaciarzem .
classic napisał(a):Bywałem na Ludowym w latach 70-90, a teraz pierdolę tą patologię w liczbie 1000.
Facet ja zaliczyłem wszystkie mecze w latach 80 i 90 czyli 30 w sezonie bo 16 drużyn było
maniek-75-75 napisał(a): ja w swojej pracy !
pracuje w KP . wiesz co to??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników