skunksik31 napisał(a):Jaja sobie robisz

Chłopie jak sie cos organizuje to bierze się za to odpowiedzialność.Nie wystarczy rzucić hasło i zebrać kasę.Jak masz mi odpowiadać w takim tonie i pisać takie brednie-to lepiej zamilcz.Ma rację mariusz 76 kibicowanie to nie ślepo zgadzanie się na wszystko.
Nie wiem do kogo piszesz, bo jesteś tak "dobrze" zorganizowany że nie potrafisz poprawnie zacytować.
Wydaje mi się że do mnie, więc po raz ostatni zabiorę głos w tej sprawie.
Zgłoś chłopakom swoją kandydaturę (może wspólnie z kolegą Mariuszem) i pomóż organizować wyjazdy dla dobra wszystkich kibiców. Widzę że masz wiele pomysłów których realizacja zwiększy zadowolenie grupy wyjazdowej i przysporzy jej więcej uczestników. Albo zaproponuj aby wynająć firmę wycieczkową, doświadczoną w organizacji, zapłać 500 zł a wtedy nawet hostessy będą Ci podawać drinki i będą dbać o wygody podróży. Albo wynajmij BangBus'a to oprócz wyżej wymienionych sobie jeszcze po drodze podupczysz.
Zapłaci taki za bilet na stadion, parę groszy za przejazd albo i nie bo po co w rejsowym bilet kupować i od razu zajmuje pozycję wybitnie roszczeniową.
Nie mam zamiaru już się w tej kwestii wypowiadać.