legia1990 napisał(a):Potrzebni nam piłkarze formatu Tomasz Frankowski, Cleber, Jan Mucha, Kamil Grosidzki i tak dalej ....
Tu się zgadzam. I jeśli by się tacy znaleźli to spokojnie można się bić o ligi europejskie.

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
legia1990 napisał(a):Potrzebni nam piłkarze formatu Tomasz Frankowski, Cleber, Jan Mucha, Kamil Grosidzki i tak dalej ....
tiktak napisał(a):legia1990 napisał(a):Potrzebni nam piłkarze formatu Tomasz Frankowski, Cleber, Jan Mucha, Kamil Grosidzki i tak dalej ....
Pomyslałeś o tym że kontrakt Muchy może byc większy niż budzet Zagłębia. Powstrzymam się od docinków ...
Piotrek_91 napisał(a):Wszyscy się nastawiacie na łatwe zwycięstwo ale nie zapominajcie jak to w przeszłości bywało w meczach z teoretycznie słabszymi zespołami. Nie będzie łatwo grając z rywalem, który będzie murował własną bramkę. Chciałbym, żeby było lekko, łatwo i przyjemnie i mam nadzieję, że tak będzie ale w żadnym wypadku nie można lekceważyć rywala i patrzeć na ich wynik w meczu z Jarotą bo mecz meczowi nie równy.
Ja będę zadowolony ze "skromnego" 2-0
legia1990 napisał(a):Chodziło mi o to ze Jan Mucha przyszedł do Legii za małe pieniądze i nikt go nie znał a teraz jest wart tyle ze co cały skład Zagłębia. Potrzebni nam są takie ukryte talenty!! Tylko nie mamy ludzi żeby takich znaleźć.
patrios91 napisał(a):Skoro Jarota wygrala 5:0 "na wyjezdzie" z Polonia to wstydem bylo by nie wygrac u siebie chociaz z 3:0. Chyba od Jaroty gorsi nie jestesmy?!
mariusz76 napisał(a):patrios91 napisał(a):Skoro Jarota wygrala 5:0 "na wyjezdzie" z Polonia to wstydem bylo by nie wygrac u siebie chociaz z 3:0. Chyba od Jaroty gorsi nie jestesmy?!
To my pewnie remis 1-1... Z kim to nasze ZS nie miało wygrać w tamtym sezonie i to jakie wyniki miały być!!! Jestem realistą i widzę jak nasi grają, ŻENADA!!! (Zawisza nie lepsza)
Użytkownicy przeglądający ten dział: zbych