Mecze Wisły na Ludowym

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Mecze Wisły na Ludowym

Postprzez LukaszB 2009-06-12, 2:24 pm

Torqemada baran to sobie do kolegi powiedz,wielki mi kibic!!!Gowniarzu ja od 1975 roku jezdze na ZAgłębie...a zreszta szkoda slow na takie napinki 8)
LukaszB

Postprzez Smazu 2009-06-12, 2:25 pm

Internet napisał(a):Ja od pazdziernika ubieglego roku mieszkam w Sosnowcu,a mimo to jestem na kazdym meczu na R22.Wczesniej mieszkalem w Chrzanowie i stamtad jezdzilem na mecze.Teraz bede mial blisko na mecze,ale mimo to wolalbym,zeby Wisełka swe mecze grala w Krakowie.Zawsze to swoj stadion i wiekszy doping.Mam nadzieje,ze frekfencja w Sosnowcu nie przyniesie nam wstydu.

No i wszystko jasne :)
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez krolik38 2009-06-12, 2:30 pm

JAKI Z CIEBIE KIBIC JAK PISZESZ ŻE NA ZAGŁĘBIE JEZDZISZ OD 75 I TY CHCESZ WPUŚCIĆ wisełke CZEMU SAM SIĘ NIE POFATYGUJESZ DO krakowa BĘDZIESZ TAM MÓGŁ DO WOLI IM KIBICOWAĆ
krolik38

Postprzez LukaszB 2009-06-12, 2:33 pm

:niezle: Krolik38 to ze lubie i szanuje jakis klub to nie znaczy zeby mnie ktos obrazal bez pretekstu,wybacz...KOCHAM I KIBICUJE ZAGŁĘBIU S-EC,ale jak bedziemy mieli "takich" napinaczy to nigdy potegi nie zbudujemy...pozdrawiam!CAŁĄ DUSZĄ,CAŁYM SERCEM TYLKO SOSNOWIECKIE ZAGŁĘBIE!!! ;-)
LukaszB

Postprzez torquemada 2009-06-12, 2:35 pm

no to faktycznie od 1975r jak byles na 20 meczach i w tym az na jednym wyjezdzie to jestes naprawde wielkim kibicem i znawca tematu <lol> no widzisz a ja jezdze od '78r i co czujesz sie lepszy? wypisujac takie debilizmy bo masz dwoch kumpli kibicow Wisly i dlatego tak piszesz? chlopcze ogarnij sie, zgoda kiedy byla to byla z Wisla ale nie byla taka jak Ty piszesz, nie wyolbrzymiaj pozatym byla to krotka zgoda, Wisla niech sobie szuka innego stadionu bo ja nie chce( jak i zapewne wiekszosc) nozownikow w Sosnowcu
torquemada

Postprzez krolik38 2009-06-12, 2:39 pm

A moim zdaniem te kilka srebników ZAGŁĘBIE SOBIE MOŻE ODPUŚCIĆ BYWALIŚMY W GORSZYCH PERYPETIACH JEŻELI PODOBA CI SIĘ WISEŁKA TO MOŻESZ ZAWSZE PODJECHAĆ SOBIE NA REYMONTA ,MI TEŻ SIĘ PODOBA NP. ŚLĄSK I Z NIMI NIE MAMY KOSY ALE W ŻYCIU BYM ICH NIE ZAPRASZAŁ NA LUDOWY,WIĘCEJ NAWET BY MI COŚ TAKIEGO NIE PRZYSZŁO DO GŁOWY
krolik38

Postprzez jls 2009-06-12, 2:54 pm

Panowie to forum zmienia się w szczeniacki targ.
Moderatorzy kończyć to , wstydu oszczędzić.
Wyliczanki w stylu od którego roku i ile spotkań oglądałem
zostawiam moim prawnuczką, a nie licytuję tego na forum.
Kibic jaki jest każdy widzi na stadionie.
Jeżeli każdy szanuje Zagłębie tak jak pisze to skończcie wreszcie ten jarmark.
jls

Postprzez Landryn 2009-06-12, 2:59 pm

Po to jest ten temat by rozmawiać o tym co związane z Ludowym i Wisłą na nim .
Landryn

Postprzez yahaya 1906 2009-06-12, 3:42 pm

LukaszB napisał(a):8) Zaloze sie ze zaden z was nie czytal ksiazki,a 2 tak jezdzicie jak gra ZAGŁĘBIA wygladala w tym sezonie,nie bede sie juz na ten temat wypowiadac bo nie ma sensu dyskutowac o tym z maloletnimi,a do tego "prawdziwymi fanatykami" tylko jak co do czego przychodzi to ich nie ma,lub w domach siedza... ;-) Lubie Wisłę i chce zeby grala na Ludowym i tyle w temacie!!! :niezle: ;-)
Django czy jak ci tam...a ty pisac glupoty "kibicu" :)
Język polska być trudny? // Smazu

:lol: Czyli wygląda to tak że jesteś kibicem sukcesu i nie zaprzeczaj przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisałeś a szczególnie 1 zdanie.a i Ludowy to stadion ZAGŁĘBIA nie Wisły,jak ci nie pasuje gra Zagłębia to sobie jeździj na Reymonta tak zobaczysz Brożka w akcji.
yahaya 1906

Postprzez malkom 2009-06-12, 7:09 pm

podziwiam tych co nie chcą wisły na ludowym i do tego ciągle żądają od klubu obnizenia cen biletów na mecze...to z czego ma sie ten klub uczymywać.nie wspomnę o tych "kibicach"którzy tylko kombinuja jak wejść na stadion na ulgowy bilet ,a jest ich wielu..zrozumcie marudy,że to są pieniadze a nie wasze jakies zgody,kosy itd. :!:
malkom

Postprzez wojtal 2009-06-12, 8:27 pm

Malkom calkowicie się z Tobą zgadzam ci krzykacze pseudokibice nie mają zielonego pojęcia o działaniu Klubu u nich najważniejsze jest kto gdzie kose wyjął , z kim jest zgoda a z kim nie , a przecież jak Wisła będzie grała na Ludowym to ZAGŁĘBIE będzie na wyjeżdzie albo będzie grac w inny dzień i po problemie. Tych kilku kiboli nie muszą wcale w tym terminie oglądac znienawidzonej Wisły ale mnie się wydaje że im chodzi o zadymy a nie o to kto będzie w danym dniu grał na Ludowym.
wojtal

Postprzez Bizoniasty 2009-06-12, 8:56 pm

LukaszB napisał(a):Torqemada baran to sobie do kolegi powiedz,wielki mi kibic!!!Gowniarzu ja od 1975 roku jezdze na ZAgłębie...a zreszta szkoda slow na takie napinki 8)

I teraz wyp....laj kibicowac Wiselce czyli Psiarni Bialej Gwiazdy, nie potrzeba tu nam takich sprzedawczykow jak Ty. Nie masz wstydu czlowieku...

Doczytalem pare psotow wyzej i jedno mam do powiedzenia. Ale z was banda jebanych Judaszy
Bizoniasty

Postprzez Kamil144 2009-06-12, 9:04 pm

Mam wrazenie ze coniektore osoby dla pieniedzy zrobia wszystko (sprzedadza swoja zgode dla kasy ) a pieniadze to nie wszystko stalo by sie cos jak by nasi zawodnicy zapracowali w sezonie na jakas kase swoja postawa ale trudno sezon nie wyszedl.Nastepna sprawa co wy piszecie jaka promocja klubu jaka stadionu ? Myslicie ze taki 'kibic' z Europy bd wiedzial gdzie krakow a gdzie Sosnowiec dla niego to nie ma roznicy , klubu tez niewypromujemy bo w lewym gornym rogu ekranu tv bedzie napis wisla-xxx a nie Zaglebie . Wspolpraca miedzy Legia a Zaglebiem ukladala by sie lepiej gdyby wlodarze naszego kochanego Zaglebia zlozyli jakies propozycje wypozyczenia jakiegos zawodnika mysle ze Legia zamiast do Dolcana itp klubow wypozyczyla by zawodnika Zaglebiu.
Kamil144

Postprzez Kamil144 2009-06-12, 9:10 pm

jeszcze jedno Zaglebie musi byc stabilne finansowo zeby walczyc o awans do extraklasy a nie sprzedaawac swoj stadion akurat ta kase co zarobimy bd musieli wydac nie na transfery a na odnowienie plyty boiska pomyslcie jak wisla przeora nam murawe
Kamil144

Postprzez malkom 2009-06-12, 9:21 pm

słuchaj,stadion nie wynajmuje wisle Zagłebie tylko M<O<S<I<R. i klub nie ma nic do tego bo tez podnajmuje stadion ludowy własność miasta. zrozum,że kopalni w Sosnowcu już nie ma i trzeba korzystać ze wszystkich sposobów ratowania finansów klubu bo inaczej na mecze pozostanie ci jeżdzić do Warszawy.ciekawe czy kibice Legi taż tak myślą bo za parę miesięcy będą w takiej samej syruacji jak wisła. ;-(
malkom

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna