Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Internet napisał(a):Ja od pazdziernika ubieglego roku mieszkam w Sosnowcu,a mimo to jestem na kazdym meczu na R22.Wczesniej mieszkalem w Chrzanowie i stamtad jezdzilem na mecze.Teraz bede mial blisko na mecze,ale mimo to wolalbym,zeby Wisełka swe mecze grala w Krakowie.Zawsze to swoj stadion i wiekszy doping.Mam nadzieje,ze frekfencja w Sosnowcu nie przyniesie nam wstydu.

Krolik38 to ze lubie i szanuje jakis klub to nie znaczy zeby mnie ktos obrazal bez pretekstu,wybacz...KOCHAM I KIBICUJE ZAGŁĘBIU S-EC,ale jak bedziemy mieli "takich" napinaczy to nigdy potegi nie zbudujemy...pozdrawiam!CAŁĄ DUSZĄ,CAŁYM SERCEM TYLKO SOSNOWIECKIE ZAGŁĘBIE!!!
 Krolik38 to ze lubie i szanuje jakis klub to nie znaczy zeby mnie ktos obrazal bez pretekstu,wybacz...KOCHAM I KIBICUJE ZAGŁĘBIU S-EC,ale jak bedziemy mieli "takich" napinaczy to nigdy potegi nie zbudujemy...pozdrawiam!CAŁĄ DUSZĄ,CAŁYM SERCEM TYLKO SOSNOWIECKIE ZAGŁĘBIE!!! 
LukaszB napisał(a):8) Zaloze sie ze zaden z was nie czytal ksiazki,a 2 tak jezdzicie jak gra ZAGŁĘBIA wygladala w tym sezonie,nie bede sie juz na ten temat wypowiadac bo nie ma sensu dyskutowac o tym z maloletnimi,a do tego "prawdziwymi fanatykami" tylko jak co do czego przychodzi to ich nie ma,lub w domach siedza...Lubie Wisłę i chce zeby grala na Ludowym i tyle w temacie!!!

Django czy jak ci tam...a ty pisac glupoty "kibicu"
Język polska być trudny? // Smazu
 Czyli wygląda to tak że jesteś kibicem sukcesu i nie zaprzeczaj przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisałeś a szczególnie 1 zdanie.a i Ludowy to stadion ZAGŁĘBIA nie Wisły,jak ci nie pasuje gra Zagłębia to sobie jeździj na Reymonta tak zobaczysz Brożka w akcji.
 Czyli wygląda to tak że jesteś kibicem sukcesu i nie zaprzeczaj przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisałeś a szczególnie 1 zdanie.a i Ludowy to stadion ZAGŁĘBIA nie Wisły,jak ci nie pasuje gra Zagłębia to sobie jeździj na Reymonta tak zobaczysz Brożka w akcji.
LukaszB napisał(a):Torqemada baran to sobie do kolegi powiedz,wielki mi kibic!!!Gowniarzu ja od 1975 roku jezdze na ZAgłębie...a zreszta szkoda slow na takie napinki
 Myslicie ze taki 'kibic' z Europy bd wiedzial gdzie krakow a gdzie Sosnowiec dla niego to nie ma roznicy , klubu tez niewypromujemy bo w lewym gornym rogu ekranu tv bedzie napis wisla-xxx a nie Zaglebie . Wspolpraca miedzy Legia a Zaglebiem ukladala by sie lepiej gdyby wlodarze naszego kochanego Zaglebia zlozyli jakies propozycje wypozyczenia jakiegos zawodnika mysle ze Legia zamiast do Dolcana itp klubow wypozyczyla by zawodnika Zaglebiu.
  Myslicie ze taki 'kibic' z Europy bd wiedzial gdzie krakow a gdzie Sosnowiec dla niego to nie ma roznicy , klubu tez niewypromujemy bo w lewym gornym rogu ekranu tv bedzie napis wisla-xxx a nie Zaglebie . Wspolpraca miedzy Legia a Zaglebiem ukladala by sie lepiej gdyby wlodarze naszego kochanego Zaglebia zlozyli jakies propozycje wypozyczenia jakiegos zawodnika mysle ze Legia zamiast do Dolcana itp klubow wypozyczyla by zawodnika Zaglebiu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aro10