bn napisał(a):Mi jest wstyd za Berlińskiego, tego fucka to mu trener powinien złamać!!!
Poczytajcie moje posty na temat tego kolesia !!! Całkiem niewiele trzeba było czekać.
BERLINSKIEMU STANOWCZE NIE !!! I TO KOLEJNY RAZ !!!
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
bn napisał(a):Mi jest wstyd za Berlińskiego, tego fucka to mu trener powinien złamać!!!
Grzegorz Kmiecik - Przepraszam chłopaków
Nie wiem co się stało. Zostawię to bez komentarza. Naprawdę. Przy ostatniej sytuacji zabrakło mi jednego kroku żeby dotknąć piłki, tylko ją musnąłem i dostała poślizgu. Najlepszą sytuację miałem w pierwszej połowie. Szkoda, że jej nie wykorzystałem. Przepraszam chłopaków.
mario999 napisał(a):wiekszosc z was tu piszacych nie byla na meczu a k***a zabiera glos na temat meczu. tacy z was kibice przed komputerem. gdybysmy wygrali 1-0 a byla taka szansa gdyby kmiecik wykorzystal 100, inaczej byscie piskali i zachwalali jak to zaglebie dobrze gralo. pozdrowienia dla wszystkich obecnych na meczu i prawdziwych kibicow a nie tych siedzacych przed komputerem i tylko potrafiacych narzekac. zaglebie nie potrzebuje takich kibicow. jak wam sie niepodoba to zmiencie forum.
Schabu napisał(a):Jeszcze jeden aspekt należy poruszyć.Ponieważ gramy na razie non stop na wyjeżdzie to tak naprawdę nie wiemy jak zespół prezentuje się grając do przodu.
Gramy na wyjazdach i nasz trener ustawia nas głównie pod kontrę.
Takie są fakty.Stare przysłowie mówi,że najlepszą obroną jest atak.Dlatego może było by warto wreszcie zatakować a nie bronić.
I zgadzam się z opiniami o Kmieciku.To chyba rzeczywiście jeden z najlepszych zawodników Zagłębia.
yoko ono napisał(a):tolek masz jakieś alibi do mnie?
spider30 napisał(a):tolek kultury to ucz kolegow z przedszkola a nie mnie .jeszcze za mało wypiłes mleka zeby tak mówic do dorosłych a ja mam w d.... twoje komentarze na których mnie obrazasz rozumiesz ......więc spadaj ja pisze na forum na temat ZAGłEBIA SOSNOWIEC .pisze to co mysle na temat NASZEJ druzyny a 'ty'k..... uczysz mnie jaką mam pisac pisownią i co mam pisac .
Dokladnie i skoncz z ta debilna zabawa bo wiem ze te pseudo sie zmienia adekwatnie do osoby ktora patrzy na twoj post ale ja sobie nie zycze i pewnie nie jestem jedynym zebys jakis lebek sie bawil naszym pseudo wodki razem nie pilismy i dlugo nie wypijemy.... A co do meczu tragedii nie robie bo to trzeci kolejny wyjazd a wynik "na styku" w kolejnym meczu czyli jestesmy w stanie powalczyc z kazdym i to cieszyc musi nawet najwiekszych pesymistow!!! W nastepnej kolejce 3pkt na 100%!!!!!!!!!!!!!!Robson_2006sc napisał(a):Tolek skoncz juz z tym nabijaniem postow w topicu juz z 10 napisales a co mozesz wiedziec jak na meczu nie byles? skoro mama Cie nie puszcza na wyjazdy to pograj sobie w pilke na podworku a nie nabijaj posty na forum nie wiedzac o czym wogole piszesz
Bez Odbioru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników