Zagłębie - Stal Stalowa Wola 18.04.07

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez PaprykarZ19 2007-04-19, 8:02 am

Taka chujowa pogoda, ludzie przyszli bo liczyli, że zobaczą chociaż zwycięstwo. Już c*** ze stylem gry, byleby punkty zdobywać, a tu dupa. Nasi "kochani" piłkarze zrobili nas w chuja, trener i zarząd robią nas w trąbę już od ładnych paru lat! :| Co to jest kuurwa? ja się pytam! Co tu robi jeszcze ten pożal się Boże pseudotrenerek?! Co te modelki w naszym składzie robią? Piłka to sport dla facetów, a nie dla bab, które się non stop przewracają! Co to ma być k***a?! Macie sku******y walczyć na maksa, a nie przewracać się przy każdej nadażającej się okazji :| Trzeba rozpierdolić te jebane układy w tym klubie! Rudy i Dworczyk wynocha i więcej na oczy mi się nie pokazywać! A piłkarzom bym przywalił takie kary finansowe żeby się posrali! Albo niech nam zapłacą za bilety na meczu z Lechią Gdańsk!Może wtedy bardziej będą szanować nas i te pieniądze, których chuje mają za dużo i ich przez to pierdoli ten awans! Za dobrze się u nas mają, 2 liga też może być dobra, zarobki pierwszoligowe, spokój mają nawet jak lecą z nami w chuja! Więc jak oni się mają k***a starać o to OE jak oni już mają to OE w swojej kieszeni..!! NIestety nie widzę pryzsłowiowego światełka w tunelu dla nas... : (

Ale musimy coś k***a zrobić! Gieksa potrafiła się zebrać i zrobić pikietę w centrum miasta, więc my też tak możemy!
Wyznaczyć termin i jazda wszyscy najpierw pod klub i nie dać spokoju skur******m, a potem pod UM do tego chuja Górskiego, bo jakby był stadion na OE to byłoby lepiej z tym, a tak widzę, że wszyscy mają to w dupie i nikt się nie stara :| I po zaplanowaniu tego zgromadzenia i walczenia o nasze Zagłębie jeszcze trzeba zadzwonić do tvp3 żeby przyjechali do nas i nagrali to jak nam zależy na tym klubie.

Z mojej strony tyle, życzę wszystkim mocniejszych niż stalowe nerwy, bo przy tych patałachach nawet takie mogą nie wytrzymać!!
PaprykarZ19

Postprzez PaprykarZ19 2007-04-19, 8:12 am

I jeszcze jedno...
Kiedyś były prowadzone wywiady z naszymi zawodnikami co tydzień. I wysyłało się do Adama na maila pytania, a później na stronce były te wywiady publikowane... Może by tak do tego wrócić? Bo zadałbym pare fundamentalnych pytań zawodnikom, którzy na pewno nie stoją po naszej stronie...??
PaprykarZ19

Postprzez LucasUSA 2007-04-19, 8:41 am

Na stronce wlasnie ukazal sie artykul, ktory dobrze podsumowuje nasze tutaj dyskusje. Moze w bardziej eleganckim stylu ;) .
Minela noc, a we mnie dalej sie gotuje. Zlaszcza po tej durnej wypowiedzi Dworczyka.
Czekam na kroki zarzadu.
LucasUSA

Postprzez Łuki19 2007-04-19, 8:50 am

Panie Rudy jeżeli panu zależy tak naprawde na naszym klubie i na awansie bo na kibicach wiem że nie to zrób wkoncu coś zwolnij trenera i zatrudnij kogoś pożądnego nie jakiegos typu Białek Dworczyk ;/ tylko kogoś kto potrafi zapanować w szatni jak i na boisku tymi indywidualnościami !!!!! bo drużyną ich niemożna nazwać
Łuki19
Obserwowany

Postprzez tommaz 2007-04-19, 10:42 am

Może poprostu na meczu z Lechią zamiast na stadion to pod budynek klubowy i tam "pogadać" z nimi i mały bojkot nikt na stadion nie wchodzi ?? no a jakby ktos wszedł to za morde go i spowrotem ?? moze taki bojkocik mały i jakby troche kasy do klubu nie wpłyneło z bilecików troche w jakims małym stopniu by coś zmieniło ?? :/
tommaz
Obserwowany

Postprzez PaprykarZ19 2007-04-19, 11:10 am

Co do wątku trenera Białka... Wg mnie jest to lepszy szkoleniowiec od Dworczyka, może nie szło nam na początku zeszłej rundy, ale było później widać jak im szło, Dworczyk spił śmietanke, bo wtedy ich Białek do rundy przygotowywał, a jak ich teraz Dworczyk przygotował widzimy...
PaprykarZ19

Postprzez aleki4 2007-04-19, 11:14 am

Dołączając się do dyskusji chciałbym zauważyć, że w Zagłębiu nie gra nikt z Zagłębia. Nie wierze że nie ma chłopaków z regionu, którzy dobrze prowadzeni nie mogli by zagrać w podstawowym składzie w II lidze. Jeśli się mylę to jest to kolejny przykład nieudolności zarządu i trenerów będących w naszym klubie, którzy nie podchodzą profesjonalnie do swoich obowiązków. Myślę , że z tym Zarządem i tym trenerem przy biernej postawie miasta nie mamy co sie łudzić i śnić o I lidze. :(
aleki4

Postprzez emdżej 2007-04-19, 11:20 am

aleki4 napisał(a):Dołączając się do dyskusji chciałbym zauważyć, że w Zagłębiu nie gra nikt z Zagłębia.

Wprawdzie mało, ale grają. Treściński i Marek.
emdżej

Postprzez aleki4 2007-04-19, 11:39 am

W zasadzie tak Pan Skrzypek i Pan Treściński po przejściach Pan Marek sporadycznie Pan Szatan na ławeczce :). Ale we wczorajszej kompromitacji w II połowie na zielonej murawie /jak mawia nasz spiker/ "0", a może i dobrze.
aleki4

Postprzez mortimer 2007-04-19, 2:46 pm

"Mamy ten punkt, a punkt do punktu też daje efekt."
Kur... paranoja. Tak mówi trener walczący o OE?
Rozumiem jak byśmy się bronili przed spadkiem.

DWORCZYK OUT !!!
mortimer

Postprzez Schabu 2007-04-19, 4:49 pm

Bardzo podobał mi się tekst w dzisiejszej Gazecie Wyborczej.A mianowiecie napisano że jesteśmy najsłabszym kandydatem do awansu od wielu,wielu lat.
W pełni się z tym osobiście zgadzam!!
Czas coś zmienić w tym całym burdelu i wziąść się w garść,a nie grać w huja.
Przed nami mecz w Janikowie gdzie Unia w tym meczu powinna po prostu nie istnieć,ale wydaje mi się że to my nie będziemy istnieć i wpierdolimy.Czas cudownych punktów już się skończył,tymbardziej że rywale w terminarzu już coraz trudniejsi.

Poza tym jestem za tym aby dalej można było zadawać pytania naszym galacticos!!!
I coś trzeba zrobić na Lechii,aby nas popamiętali.
Schabu

Postprzez ader6 2007-04-19, 8:28 pm

wyjebac dworczyka a na lechie nie idziemy
ader6

Postprzez ader6 2007-04-19, 8:30 pm

albo idziemy i gwizdamy
ader6

Postprzez Karmel 2007-04-19, 8:50 pm

ader6 napisał(a):albo idziemy i gwizdamy

albo idziemy, wyciagamy husteczki i krzyczymy dworczyk dowidzenia:)
Karmel

Postprzez emdżej 2007-04-19, 8:51 pm

Wszystko w temacie meczu zostało już powiedziane. Zamykam
emdżej

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna