Niedz 22.10.2006. godz. 14:30 Zagłębie S - Polonia Bytom

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez arek 2006-10-22, 4:17 pm

Bardzo słaby mecz. Pierwsza próba strzału w wykonaniu naszych dopiero w 32 min. Najsłabsi moim zdaniem byli dzisiaj Piątkowski i Kościukiewicz którzy psuli wszystko co tylko się dało. Na pochwałę zasługuje tradycyjnie Skrzypek i Chwalibogowski. Reszta biegała jakby miała jaja podwiązane. Piłkarze Poloni wbiegali przed naszych, wyprzedzali ich i wybiegali do podań - nasi byli dzisiaj tylko biernymi obserwatorami. Największy żal mam za brak zaangażowania w takim ważnym dla nas meczu.
A tak poza meczem - żałośni są ci nasi politycy - znowu wszyscy grają z Zagłębiem. Ale ci którzy już grali z Zagłębiem źle kończyli - strzelali sobie w brzuch
arek

Postprzez Misaki 2006-10-22, 4:23 pm

Wielka szkoda Pach widać że po anginie Bednar hmm obrona to nie jego pozycja ogólnie cala drużyna słabiej Polonia lepsza...acha gratulacje dla gościa co wymyślił frekwencje na stronce Mogłeś napisać że było 5000 jak zaniżać to zaniżać
Misaki

Postprzez MarcelZS 2006-10-22, 4:24 pm

DNO

Gdzie oni byli prze ostatni tydzień? Nie grali nic, nie biegali, nie myśleli, słabi jak nigdy - a co Dworczyka to proponuje zbiórke na śpiwór by mu się lepiej spało na ławce rezerwowych.
MarcelZS

Postprzez Minion 2006-10-22, 4:33 pm

No mecz kibicom Zagłębia nie mógł się podobać.Trudno powiedzieć że nasi przeszli obok meczu ale w porównaniu do zacięcia i walecznosci Polonii to słabo wypadli.No nic,mam nadzieje ze Pach nie skonczy na trybunach z tą kontuzją.Naprzód Zagłębie!
Minion

Postprzez Lars 2006-10-22, 4:36 pm

jezcze jedno.
po zejściu Pacha, miała miejsce komiczna sytuacja. zupełnie jak w V lidze.
Skrzypek nie wiedział gdzie ma grać, o Bednarze już nie wspomne bo ten chłopak jakiś jest zagubiony przez cały czas na boisku.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Zibi83 2006-10-22, 4:51 pm

Mickiewicz byłby zadowolnony.... "Dziady cz.V" na Ludowym w bardzo dobrym wykonaniu...
Zibi83

Postprzez bbartek 2006-10-22, 5:00 pm

W pełni zgadzam się z Karo.
Potrzebujemy pilnie trenera.
Kilka tygodni temu pisałem, że drużyna nie jest ułożona, nie ma wypracowanych schematów gry w obronie i przechodzenia do ataku ( dzisiaj piłkę często rozgrywał Kościukiewicz !).
Pisałem też , że każdy z naszych zawodników jest dużo lepszy niż element drużyny.
Dzisiaj był chaos i brak pomysłu ( taktyki) jak zagrać z Polonią.
Doceniam Dworczyka, ale to nie jest trener taktyk.
Nowy trener jest potrzebny od zaraz bo po kolejnych dwóch wyjazdach może być już i znowu za późno.
bbartek

Postprzez Bongo(zz) 2006-10-22, 5:05 pm

Pogoda i frekwencja - bardzo dobre. Sam mecz, w wykonaniu Zaglebia - zenadka. Wygladalo na to ze pilkarze wyszli sobie potruchtac w szkolce niedzielnej a nie na mecz o 6 punktow.

Po cholere bylo wszystkie prawie akcje robic srodkiem boiska, jak Polonia zageszczala obrone na przedpolu i blokowala to co moglo zagrozic bramce.

Zero pomyslu na gre.

Czy ktos moze mi powiedziec czym sie roznila gra Zaglebia w drugiej polowie od tej w pierwszej? Dla ulatwienia podpowiem ze przegrywalismy.

Strzaly na bramke Zmiji... prosze, nie piszcie ze uratowal Polonie przed utrata bramek, bo w zasadzie groznych strzalow nie bylo. Wiekszosc to byly podania do bramkarza Polonii.

Mam nadzieje ze za tydzien bedzie lepiej.
Bongo(zz)

Postprzez pardon_its_me 2006-10-22, 5:09 pm

gra nie wygladała za dobrze.. ale wazne zeby sie otrząsnać po tej porażce! cała druzyna przeszła obok meczu i tyle! co tu duzo pisac..
pardon_its_me

Postprzez reprezentant 2006-10-22, 5:26 pm

Slabiutko to wygladalo.Nie boje sie jednak o mecz we Wroclawiu jesli wroca do ustawienia 4-4-2.Dzis skaleczyl druzyne Dworczyk wystawiajac trzech obroncow w tym bednara i Marka,a przeciez na lawce byl Adzem.Czemu nie gral?!Kosciukiewicz nie gral zle.Poprostu nie umie rozgrywac a jednak wszystkie pily szly przez niego.Jednym slowem chaos wywolany zmiana ustawienia.Szkoda punktow ale w/g mnie nie ma powodow do obaw.Teraz dla kontrastu Real-Barca i zasne spokojniejszy.FORZA ZAGŁĘBIE!!!
reprezentant

Postprzez laki 2006-10-22, 5:31 pm

Kilku panów z dzisiejszego skladu niezle zarobiło na zakładach , wrecz
unikali zagran do Skrzypka który sygnalizował pozycje i prosił o podanie
Pil...ona zbieranina .
laki

Postprzez Warson 2006-10-22, 5:31 pm

Do tych wszystkich opinii dodam iż siedziałem sobie blisko ławki rezerwowej i przez caly mecz jedyne co slsyzalem to: SZYMEK!!!, ZUBAN!!!, JAREK!!! i WYJAZD!!! oraz GRAMY!!! O w odstepach co 10minut, jak tak trenerzy maja próbowac poukladac zespoł z ławki to spoko :)

Co do zawodników: Nie widzialem straconej bramki za dobrze ale wydaje mi sie ze Jak na 19 latka Dobrze Zaprezentowal sie Adrian Marek, w drugiej polowie widac ze doattlo do Berka że trzeba Grac, heh mało brakowało aby nam Tycu Zrobił Miłą Niespodzianke.

Piatkowski - DNO NA CAŁEGO, chyba ani jednej udanej Akcji.

Bednar - OUT!

Teresa - Po co On wchodził?

Noi na Koncu Kibice:

Pierwsza Połowa, doping Mógł Robić wrażenie czasami Młyn na 3 Sektory... 2 Polowa Niestety Polonia głośniejsza, aż żal mi było patzrec jak sie świetnie bawią ;(

To Tyle!

Pozdrawiam.
Warson

Postprzez pb_bezimienny 2006-10-22, 5:41 pm

NASZA POLONIA NAJLEPSZA W POLSCE JEST !! najlepsza w Polsce jest Najlepsza w Polsce Jest !! juz niedlugo Ekstraklasa Tylko Sponsor sie znajdzie :) przed nami cala zimna .
pb_bezimienny

Postprzez mdc dg 2006-10-22, 5:42 pm

Gra tragiczna już dawno na Ludowym tak słabego meczu nie widziałem.Zmiana jakiej dokonał Dworczyk w drugiej połowie poprostu mnie zabiła, wprowadził Treścińskiego przy stanie 0:1 :shock: Berensztajn i Pach katastrofa mnóstwo strat i niedokładnych podań.Nigdy więcej takiej gry :evil:
mdc dg

Postprzez pb_bezimienny 2006-10-22, 5:43 pm

sprzedawca_cebuli napisał(a):wpadki kazdemu sie przydarzaja i wysilasz sie na jakies wypociny o ktorych kazdy wie nie bede rozmywal tematu wszystko przemawia na Nami i nie bedzie zadnej niespodzianki.... odezwij sie po meczu:D

odezwalem sie :D NASZA POLONIA NAJlEPSZA W POLSCE JEST !
pb_bezimienny

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna