Lechia Gdańsk - Zagłębie Sosnowiec

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Warson 2006-09-16, 11:37 pm

fakt straciliśmy 2pkt ale cieszy to że w końcu zaczynamy coś grać! to nie przypadek że Lechia miała tyle sytuacji a my praktycznie 100% skuteczności i oby tak dalej w następnych spotkaniach a wyniki same przyjdą..więc nie lamentujmy po każdym spotkaniu!

Co Cieszy ze w koncu "COŚ"? Gramy?? W tym Momencie Powinnismy wygrywac mecze co tydzien!! a nie COŚ!! Zobaczcie ile punktów mamy straty do czołówki!!! Holera jak sie gra o awans to teraz nie ma juz mowy o COŚ GRAMY!!! TRZEBA WYGRYWAC I TYLE!! Zwlaszcz ajak sie 4 minuty przed koncem WYGRYWA 0-2 SZOK!!! i tyle!!!

Obudzcie sie ludzie!!!
Warson

Postprzez T_misiek 2006-09-17, 12:03 am

Takich frajerów to dawno nie widziałem!!!!! po tym meczu to sam czuje sie jak frajer. na meczu z Unia kwitne na jakis walach za stadionem a u tacy gamonie na boisku. Szkoda slow na te lebiody. Patalachy i tyle. Mozecie mi dac bana ale to sa skurwiele a nie druzyna !!!!!!
T_misiek
Żółta kartka

Postprzez koszki 2006-09-17, 12:30 am

Dopóki ktoś w klubie nie wpadnie na pomysł żeby ściągnąć kilku zawodników takich jak Pach po których widać że mają ambicję i chcą pokazać że potrafią grać w piłke to kopacze z nazwiskami którzy myślą że sam ich pobyt na boisku gwarantuje zwycięstwo będą nam coraz częściej sprawiali takie niespodzianki że OE będzie znowu tylko marzeniem kibiców w Sosnowcu :(
koszki

Postprzez novack 2006-09-17, 2:50 am

Właśnie wróciłem z Gdańska. Sosnowcowi gratulujemy Zagłębia! k***a po raz kolejny dostałem w twarz o drużyny za którą jężdżę od 30 lat. Po raz kolejny musiałem wysłuchać szydersw pod swoim adresem ale tym razem sam się do nich dołącze i mam w dupie to czy zostane zbanowany. Zagłębie po raz kolejny zachowało się jakbanda pedałów. Na 4 min. przed końcem było dwa zero i pełne spoko. Po kolejnych 2 minutach cały Gdańsk już z nas polewał. Tadziu Tyc dobry duch drużyny, wszedł na pare chwil i wystarczyło. Miałem nie pisać od razu gdyż jestem najebany ale k***a nie zdzierżyłem, Zagłębie banda pedałów!!!
novack

Postprzez LucasUSA 2006-09-17, 3:00 am

Konew napisał(a):Oczywiście rozumiem waszą złośc bo sam jej doświadczyłem ale to nie powód żeby obrażać Zagłębiaków bo to jest nasz klub i myśle, że chłopcy włożyli w ten mecz naprawde wiele sił. Wkurza mnie ta dwulicowość bo wiele osób się deklaruje że jest z Zagłębiem i na dobre i na złe a jak przyjdzie co do czego to czytamy gadki w stylu, że to patałachy,frajerzy itd.itp.

Ja uwazam ze mam prawo frajerstwo nazywac frajerstwem - ta banda najemnikow za pare lat bedzie miala w dupie Zaglebie, a ja bede wierny - na dobre i na zle. Co, mam ich w dupe pocalowac, ze zremisowali wygrany mecz? Jeszcze raz - gdybysmy grali juniorami, wychowankami - zlego slowa bym nie powiedzial. Ale przyszli k***a wielcy gwiazdorzy, maja jak u Pana Boga za piecem, biora c... wie ile kasy a graja jak ostatnia padlina. Ile jeszcze wstydu przyniosa naszym barwom? Za Jezioraka to polowa powinna byc wypieprzona ze skladu. W piatej lidze bylem dumny z mojego Zaglebia, a teraz za to "wielkie" Zaglebie z "aspiracjami" jest mi tylko wstyd.
Wkurwiony jestem...
I jeszcze mi tu ktos jeszcze z traktatami na temat wiernosci i "kto jest prawdziwym kibicem" wyjezdza.
LucasUSA

Postprzez universal 2006-09-17, 3:13 am

JAKOś PRZYKRO i tyle co mam wiecej pisac??? przykro
universal
Zagłębiak

Postprzez Władek 2006-09-17, 3:56 am

Byłem, zobaczyłem, przegraliśmy... Kibice Lechii cieszyli się jak dzieci, bo mieli z czego. Naszych określę krótko - frajerzy. 6 minut przed końcem meczu (0:2) kolega siedzący obok powiedział "Nikt nam nie zrobi nic" nawiązując do przyśpiewki przedwojennej. Odpowiedziałem "pamiętaj jak to się skończyło". Może wykrakałem ale dodam "nikt nam nie zrobi nic. bo z nami jest tadeusz tyc". Jestem pijany, życzę dobrej nocy.
Władek

Postprzez August 2006-09-17, 6:05 am

Już chyba wszystko zostało napisane, co było do napisania. I sam w to wysztok nie mogę uwierzyć. A miało być tak pięknie w tym sezonie.
August

Postprzez WOJTEK 2006-09-17, 6:59 am

Novack napisał(a):Właśnie wróciłem z Gdańska. Sosnowcowi gratulujemy Zagłębia! k***a po raz kolejny dostałem w twarz o drużyny za którą jężdżę od 30 lat. Po raz kolejny musiałem wysłuchać szydersw pod swoim adresem ale tym razem sam się do nich dołącze i mam w dupie to czy zostane zbanowany. Zagłębie po raz kolejny zachowało się jakbanda pedałów. Na 4 min. przed końcem było dwa zero i pełne spoko. Po kolejnych 2 minutach cały Gdańsk już z nas polewał. Tadziu Tyc dobry duch drużyny, wszedł na pare chwil i wystarczyło. Miałem nie pisać od razu gdyż jestem najebany ale k***a nie zdzierżyłem, Zagłębie banda pedałów!!!
ŻÓŁTA.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2006-09-17, 7:09 am

Wróciliśmy 8) .
Po tym co widziałem na żywo pytam: jaka drużyna ? Chyba nie macie na myśli 11 oferm ganiających po boisku w barwach Zagłębia ?? Jak to określił jeden z uczestników wyprawy:"Nadają się do tarcia chrzanu". Prowadzić 2:0 na dwie minuty przed końcem meczu i nie wygrać to wielka sztuka. Ale jak mozna wygrać jak zamiast o grze mysli się już o tym, że powrót będzie wesoły, że żel na głowie trzeba ułożyć, że to czy tamto. Przy pierwszej bramce Adżem dał się ograć jak gówniarz, typ wpadł w pole karne, przyjebał i po herbacie. Druga brameczka w podobnym stylu: Jacek "Nadzieja wszystkich Zagłębiaków" Berensztajn zamiast piłkę przytrzymać, rozegrać, podać do kogoś ekspediuje ją w aut. Piłka wraca na pole karne, gość wali i po meczu. Pozostaje tylko zadać pytanie: O co tu chodzi ??
A na wiosnę znów będzie łudzenie, że awans, baraże i tak dalej.
Martwi mnie natomiast wypowiedź Treneiro: że jest TROCHĘ zmartwiony wynikiem. Tylko trochę ? Bo ja bym był na jego miejscu wkurwiony na maxa. Zresztą na swoim obecnym miejscu też jestem wkurwiony na maxa.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez tetes 2006-09-17, 8:14 am

Nic dodać nic Ując!! :evil:
PS. Jak tam Kubusie :twisted:
tetes

Postprzez novack 2006-09-17, 9:05 am

I żeby była pełna jasność, tę żółtą też mam w dupie!
novack

po 6 latach

Postprzez daro 2006-09-17, 9:30 am

WOJTEK napisał(a):Wróciliśmy 8) .
Po tym co widziałem na żywo pytam: jaka drużyna ? Chyba nie macie na myśli 11 oferm ganiających po boisku w barwach Zagłębia ?? Jak to określił jeden z uczestników wyprawy:"Nadają się do tarcia chrzanu". Prowadzić 2:0 na dwie minuty przed końcem meczu i nie wygrać to wielka sztuka. Ale jak mozna wygrać jak zamiast o grze mysli się już o tym, że powrót będzie wesoły, że żel na głowie trzeba ułożyć, że to czy tamto. Przy pierwszej bramce Adżem dał się ograć jak gówniarz, typ wpadł w pole karne, przyjebał i po herbacie. Druga brameczka w podobnym stylu: Jacek "Nadzieja wszystkich Zagłębiaków" Berensztajn zamiast piłkę przytrzymać, rozegrać, podać do kogoś ekspediuje ją w aut. Piłka wraca na pole karne, gość wali i po meczu. Pozostaje tylko zadać pytanie: O co tu chodzi ??
A na wiosnę znów będzie łudzenie, że awans, baraże i tak dalej.
Martwi mnie natomiast wypowiedź Treneiro: że jest TROCHĘ zmartwiony wynikiem. Tylko trochę ? Bo ja bym był na jego miejscu wkurwiony na maxa. Zresztą na swoim obecnym miejscu też jestem wkurwiony na maxa.
cholera, po6 latach udalo mi sie zobaczyc mecz ZAGLEBIA, jestem w kraju chlopaki grają w gdansku wiec ide na mecz.Pierwszej polowy chyba nie bylo, po 45 min ZAGLEBIE zaczyna grac.W 90 min prowadzimy 2;0 i juz mysle ile dzisiaj wypije z radosci !!! Wypilem ,ale za frajerstwo w najwiekszym wydaniu,ehhh to juz nie na moje nerwy.Ale na mecz do mojego Sosnowca jeszcze sie wybiorę,bo kocham te cholerne ZAGLEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daro

Postprzez DaMi 2006-09-17, 10:26 am

T_misiek napisał(a):Takich frajerów to dawno nie widziałem!!!!! po tym meczu to sam czuje sie jak frajer. na meczu z Unia kwitne na jakis walach za stadionem a u tacy gamonie na boisku. Szkoda slow na te lebiody. Patalachy i tyle. Mozecie mi dac bana ale to sa skurwiele a nie druzyna !!!!!!

Ty się przejmujesz że kwitłeś na wałach na meczu z Unią a co mają powiedzieć Ci którzy byli w Gdańsku ? Całą druga połowa zabawa na sektorze a tu ... szkoda słów
DaMi

Postprzez MrCricket 2006-09-17, 10:52 am

A ja mam pytanie do tych, którzy widzieli mecz z Lechią. Jak spisywał się i jak prezentował się na tle drugoligowców Adrian Marek- junior w podstawowym składzie 2 ligowego Zagłębia od niepamiętnych czasów :?:
MrCricket

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna