Zagłębie - ... Bydgoszcz - 19.08.2006 godz. 17.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Przemek26 2006-08-19, 7:09 pm

Czy wygrywasz czy nie ja i tak (...) wku****m się!!!!!!!!
Ja rozumię słowa tej piosenki ale K***a Kibice też są ludźmi!
To co zobaczyłem to brak zespołu brak zgrania brak wszystkiego.Przegrać można taki jest sport ale nie w ten sposób jak dzisiaj. I nie ma co tu się zastanawiać nad tym czy napiszemy tu ostro czy nie. Trzeba to powiedzieć głośno Zagłebie to My .
W sobotę nie grali a w niedzielę zamast zapierdzielać na A klasowym boisku to k***a mieli wolne. Gierki po h*j gierki jak efekt ujemny. K****a jak po tym co sie widzi do 60 minuty nie mozna nie zrobić zmiany.????
Dlaczego Dawid niewszedł za Piątkowskiego?
zgadzam sie przegrali wszyscy a na prawdeziwa gre mozna podziękować tylko Hosićowi, Kościukiewiczowi.
A reszta ?
Gdzie jest ten zespół ???
Nie mozna powiedzieć ze to konieć awansu. W zeszłym sezonie Widzew miał 8 a ŁKS 6 porażek, my mamy dwie .Ale jesli ktoś nie Wstrząśnie Nimi to teraz w następnej kolejce wygraja a Ruch , a w środę ruch ustawi nas w szeregu z workiem bramek za plecami.
[/url]
Ostatnio edytowano 2006-08-19, 8:32 pm przez Przemek26, łącznie edytowano 1 raz
Przemek26

Postprzez twari 2006-08-19, 7:12 pm

SKANDAL WSTYD OSZUSTWO! Tak w skrócie można podsumować naszych kopaczy!
Nie ma zgrania, nie ma ZESPOŁU i wkrótce nie będzie TRENERA!
Ale z drugiej strony po co nam ślepy trener?? Przecież Piątkowski powinien być zmieniony już w 46 minucie!! Graliśmy TYLKO lewym skrzydłem! Brakowało Skrzypka i tych jego rajdów po linii zakończonych DOŚRODKOWANIEM! Ile razy dziś piłkę dośrodkował Piątkowski?? Kur*a ani razu! :evil: Ale Białeczek zmienia Folca który bądź co bądź był w miarę groźny.
Cóż... miało być "PACH, PACH, PACH"
a wyszło PECH, PECH, PECH...

PS. Jeszcze większość z was zatęskni za Tochelem...
twari

Postprzez riko 2006-08-19, 7:20 pm

Białek was spusci do 3 ligi, bo on tylko to potrafi, a 1 liga się oddala po raz kolejny :lol: no ale to akurat mnie cieszy :lol:
riko

Postprzez HATI 2006-08-19, 7:22 pm

1 liga 1 liga WKS, SUPER BANIAK pokazałeś im gdzie ich miejsce, nas było mało ale byliśmy zobaczymy ilu was przyjedzie, najlepszy w bydgoszczy jest ZAWISZA SA
HATI
Żółta kartka

Postprzez wieszczu 2006-08-19, 7:26 pm

K..... j.... m...!!!!
Pierwsze trzydzieści minut na przyzwoitym,drugoligowym poziomie.Natomiast pozostała godzina gry powinna być zbyta milczeniem.To nie jest tak,że po porażce należy od razu wypier..... trenera.Jednak mimo wszystko z pełną świadomością mówię,że z tym człowiekiem awansu nie osiągniemy.Wystarczy popatrzeć na wyniki Białka w poprzednich klubach-bardzo przeciętne.
Rozumiem,można przegrać mecz pechowo,gdy nic się nie układa.Ale nie!!! Tego meczu nie mieliśmy prawa wygrać,gdyż zespół absolutnie nie miał pomysłu na grę,zero koncepcji.Przykre jest to,że przeciwnik również niczym nie zaimponował,a mimo to ulegliśmy.Wygląda na to,że zwykła szarzyzna na dłużej zagości na Ludowym,niestety.Obym nie miał racji.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez SCORPARO 2006-08-19, 7:38 pm

...w dzisiejszym meczu najlepszy... może inaczej ...

...w dzisiejszym meczu najbardziej podobalo mi sie to że ... kibice się wkoncu zorientowali że moga krzyczeć wszyscy razem ..

sam mecz :

:roll:

Chciałem zostac optymistą - przyjdzie mi jeszcze troche poczekać (troche długo...); był trener >> nie było kim grać >> wydawało by sie ze teraz mamy kim grać , a nie mamy trenera ; a moze i drużyny.

Mój post wygląda jak gra Zagłębia w dzisiejszym meczu >>> JEDEN WIELKI CHAOS !!!

Dziękuję .
SCORPARO

Postprzez maras24 2006-08-19, 7:44 pm

W tym meczu Zagłebie zagrało na miare oczekiwań zaledwie 20 minut pierwszej połowy.Niestety brak dobrego (bo nie chce pisać klasowego) napastnika wpłynął na to ze nic w tych 20 minutach nie wpadło do siatki Zawiszy.Kolejne minuty to coraz słabsza gra naszych a druga połowa to zupełne dno.Bogusław B widział to dobrze i wpuszczał coraz bardziej ofensywnych zawodników.Piątkowski -no cóż szkoda pisać co kolwiek na temat tego grajka wyróżniał się tylko czerwonymi bucikami ale do Dawida to mu jeszcze bardzo daleko.Panie Białek cały stadion widział że chłop nie ma siły biegac a Pan nie widział?Folc jest podobno napastnikiem ale do policzenia jego oddanych strzałów na bramke wystarczy palcy u jednej reki.Berensztajn najbardziej oczekiwany zabiegaliśmy o niego od 3 sezonów wiekszosć podań niecelna bardzo mało udanych wślizgów czy odbiorów piłki jak dotąd chyba się nie odnalazł.Wierzchowski hmm szczerze mówiąc myslałem ze tylko Beben potafił puszczać takie bramy a tu prosze chłop ponad 190 cm a już 5 bramka w 3 meczach która spada mu za kołnierz.Potrzebne mu chyba pare meczy na A klasowych boiskach moze dojdzie do siebie jak pobroni troszke strzałów amatorów.Może ktoś napisac ze narzekam ale jak tu nie narzekac skoro sprowadza się takich piłkarzy to również spodziewa się dobrych wyników i gry a tu ani jednego ani drugiego nie ma.Podsumowując widać wielką róznice na prawym skrzydle w duetach Kłoda Skrzypek ,a Bednar Piątkowski niestety jak dotad na niekorzyść.Jak na dłoni widać brak napastników.Na dobrym poziomie w dniu dzisiejszym Hosic Paczka Kościukiewicz i Bartek bo przynajmniej podejmował próby jakis rajdów lewą stroną.4 kolejki za nami (3 w naszym wykonaniu) i nie napawa to optymizem niestety..
maras24

Postprzez MrCricket 2006-08-19, 7:55 pm

Mecz wyrównany, z przebiegu gry powinien być remis, ale piłka nie jest sprawiedliwa. Bramka w ostatniej minucie przysłoniła kibicom obraz gry, ale tak to bywa wśród kibiców. Przeciwnik ma mocną ekipę i jest jednym z głównych kandydatów do awansu, bo tabela nie kłamie i dzisiaj byli wymagającym rywalem. W 2 połowie zrobili dobre ofensywne zmiany, a naszym zaczęło brakować sił. Szkoda straconych sytuacji z początku meczu, niestety zemściło się to później :( Z naszych grajków wyróżniłbym Hosica, Kościukiewicza, Chwalibogowskiego. Z kolei negatywnie oceniam Berensztajna- chłop zarabia grube pieniądze i przez pół meczu stoi na środku boiska, jeżeli ten koleś myśli że przyszedł tu wykonywać tylko rożne i wolne to się grubo myli :evil: Piątkowski próbował kiwać, ale grał przeciwko Lasockiemu, a to dobry doświadczony obrońca. Wierzchowski nie miał zbyt wiele dzisiaj pracy, a jeśli miał to radził sobie nieźle. Przy strzale życia Bekasa chyba nie był dobrze ustawiony, chętnie zobaczę to w powtórce, ale bramka raczej na jego konto. Pozostali zagrali na przeciętnym poziomie, takim jak poziom samego meczu.
Mój wniosek jest taki: jest kilku niezłych grajków, ale nie ma w tym momencie drużyny. Co uda się z przeciętnym rywalem, na mocnego nie wystarcza. Gramy dalej i miejmy nadzieję na lepsze wyniki, bo co nam kibicom pozostało :wink:

PS. Czy ktoś kompetentny wie co się dzieje ze Skrzypkiem. Czemu nie gra :?: :!:
MrCricket

Postprzez twari 2006-08-19, 8:00 pm

Skrzypekj nie gra bo według Białka jest słabszy od Piątkowskiego... :roll: Przecież kontuzja już dawno minęła. Skrzypek w rezerwach 2 tydnie temu już grał! i spokojnie mógł wejść na boisko!

Ładnie ktoś podsumował dziś Białka mówiąc:
"Może on myśli że zmiany się sumują?? Ostatnio dokonał 2-óch, dzisiaj jedna - w sumie już 3..."
Niestety ten człowiek się poprostu nie nadaje.
twari

Postprzez tuli 2006-08-19, 8:01 pm

A co z Teresą????Dalej kłopoty z mięśniami brzucha czy co??
tuli

Postprzez Bodzio 2006-08-19, 8:03 pm

Ten wpis jest bez złosliowosci ale najlepiej jak zaproponujecie zmianę koloru piłki tak jak na wiosnę , zmieniliście to były i wyniki : ) a tak na serio to napewno żal jest jak się przegrywa u siebie !!! i to po meczy kiedy się nie jest gorszą ekipą ale nic na to nie poradzimy
Bodzio
kumaty

Postprzez Darian 2006-08-19, 8:03 pm

Miałem coś więcej napisać o meczu ale odchciało mi się.
Jak się czyta że Kościukiewicz zagrał dno :shock: to niewiem gdzie ci kibice w tym momencie patrzyli,Chyba na Baniaka :roll: .
W tamtym sezonie nie mieliśmy rozgrywającego, w tym nie mamy napastnika-lidera który byłby w stanie odmienić losy spotkania.Nie ma następcy Ujka,Pitrego a do tego pozbyliśmy się zawodnika który wypełniał częściową lukę po napastnikach, mianowicie Wolańskiego.
Darian

Postprzez August 2006-08-19, 8:09 pm

Ta porażka bardzo boli i niech sobie Baniak ma satysfakcję z wygranej , ale ja wierzę, że ten zespół zacznie w końcu łoić rywalom skórę ile wlezie ku radości Nas wszystkich.
August

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-08-19, 8:14 pm

a ja oddalbym jeszcze hydrobudowie 3 bramki, jesli milabym pewnosc ze odbijemy to sobie na spotkaniu z Ruchem :twisted: , teraz Kmita, mam nadzieje ze nikt nie zrezygnuje z meczu w Krakowie, -ktory notabene mam nadzieje bedzie ostatnim w wykonaniu trenera Białka-, jako pierwszego trenera zaspolu tylko dlatego ze przegralismy, bo pamietajcie ze pilKarze przychodzą i odchodzą a ZAGłęBIE TO MY ! [/b]
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez sprzedawca_cebuli 2006-08-19, 8:16 pm

Darian.............. Pitrego? co on pokazal 2 bramki w jednym meczu w drugim 4 ...... a zauwazyles ze w innych meczach nic nie strzelil? nie myl napastnika z tym "kolesiem" napastnik ma strzelac w meczach a nie jak On 2 meczach na cala runde........ bo co by nam z tego przyszlo? na dobrego napastnika nalezy wylozyc sporo kasy a ktory z naszych tak sporo kosztowal? moze wlasiciele zakupia po tym sezonie? tak jak w tym kupili rozgrywajacego bo w tamtym zesonie nie bylo? tylko ze berek tez juz za rok bedzie chyba za stary i wtedy znowu bedzie napastnik a nie bedzie mial mu kto dogrywac? paranoja i tak w kolko......... chce sie cos osiagnac to trzeba zainwestowac duzo kase w jednym sezonie wzmocnic druzyne w cala a nie " po kolei" ....... a wyznawcy Pitrego niech przestana o nim pisac bo nic wielkiego nie pokazal na tyle sytuacji co mial dziwne by bylo aby nie strzelil tych 6 bramek....... ale to wkoncu wyczyn..... 6 bramek w 17 meczach........ niema co rasowy napastnik
sprzedawca_cebuli

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna