Piast Gliwice - Zagłębie Sosnowiec 28 lipiec, 20:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez kyru 2006-07-28, 8:41 pm

Panowie, to jest dramat! Parodia, kpina, żenada. Innym słowami tego się nie da opisać. Kompromitacja. Zupełnie nie mogę się odnaleźć w tym wyniku. To jakiś absurd.
kyru

Postprzez kaczorkowski 2006-07-28, 8:42 pm

szalik napisał(a):cos nie widze tego awansu :( 4:0 to znak ze trzeba sie wziąc za gre jeśli sie myśli o awansie

tak to można myśleć ewentualnie po przegraniu kolejnych 4 czy 5 meczy ... na razie jest to przykry falstart ... niestety jest tak że nawet najlepszy bramkarz nic nie zrobi bez obrony a i reszta z tego co słysze jest jeszcze na wakacjach ...
kaczorkowski

Postprzez Leyton 2006-07-28, 8:47 pm

No cóż. W ostatnich dniach z Krzysztofa Tochela zrobiono na tym forum łapówkarza i nieudacznika, a Rudemu i Białkowi niemal postawiono pomniki.

Ja osobiście pozostanę jednak przy swoim podpisie, który zmieniłem po 3 latach pisania na tym forum i który umieściłem tutaj w dniu 2 kwietnia 2006 roku.

PS. Ostatni raz takiej klęski doznaliśmy spadając z ektraklasy.... czyli w czasach, któych większość forumowiczów nie ma prawa pamiętać....
Tercet Białek-Orzeszek-Rudy dostarczył WAM tych wrażeń po kilku miesiącach współdziałania.....
Leyton

Postprzez e-net 2006-07-28, 8:57 pm

PANOWIE NIE ZESRAJCIE SIE I TAK AWANSUJA

ZOBACZYCIE :}

1 mecz przejebali i juz nie wierzycie ;]

a co za roznica przegrac 1 : 0 czy 100 : 0 zadna porazka ta sama
e-net

Postprzez bbartek 2006-07-28, 8:57 pm

To jest bardzo przykry poczatek ligi, ale może taki prysznic podziała mobilizująco na zawodników i trenera.
Cały czas szukamy napastnika, a tracimy 4 bramki !
W ataku nadal brak skuteczności, ale to musi zaskoczyć przy pełnym zaangażowaniu i walce.
Do przerwy grając 1 napastnikiem tracimy 3 bramki, a po przerwie z 2 napastnikami tylko i aż jedna.
Wygląda na błędy taktyczne i brak określenia sektorów boiska w którym maja grać poszczególni zawodnicy,szczególnie pomoc.

Skąd ta nagła gorączka Pacha ?
bbartek

Postprzez dynamitek 2006-07-28, 9:07 pm

No cóż... pojechałem do Gliwic z nadzieją, że zobaczę "nowe lepsze Zagłębie" w akcji... Niestety nie wpuszczono mnie na stadion, bo "nie miałem dowodu..." Oczywiście go miałem, ale wiedziałem, że nie wejdę, jeśli pokażę... Szczególnie, że kilka minut wcześniej "twardzi chłopcy" ze średnią promili 1,5, sknadując "Barra bravas", zaatakowało matki z dziećmi, pikników i dziadków w kolejce do bram... Oczywiście "z partyzanta"! Wstyd jak cholera... Dobrze, że moja dziewczyna w głowę nie dostała, choć niewiele brakło... Szkoda, że ustawki im tak dobrze nie idą... Hmmm... No a potem to już mi tylko relacja telefoniczna pozostała... I tu kolejna porażka! Nie ukrywam, że przestałem pojawiać się na forum odkąd nastąpiła zmiana trenera... Tamten był świadom słabości drużyny, dla tego wszystko jest "świetnie". No to k***a mamy "świetnie"... 4-0. Zajebisty wynik... Zero goli, zero pomysłu na grę, zero ambicji? Ja lubię Tochela za to, że z gówna prawie bat ukręcił... Białek musi zmienić podejście do zawodników... Akcja w szatni super, tylko co to zmieniło? Zobaczymy jak będzie dalej... Póki co, Białek, jak sam twierdzi, dostał wszystko, co sobie zażyczył - wzmocnienia, przygotowanie do sezonu, zgrupowania... Wszystko cacy... Budżet duży, w klubie poukładane... A mimo wszystko gówno grają... Czegoś tu nie rozumiem... Mam nadzieję, że wnioski zostaną wyciągnięte i takiego czegoś już więcej nie doświadczymy... Niestety jeszcze długo kibice Piasta będę z nas polewać, że nam tak dupę złoili... Życzę nam wszystkim, żebyśmy się już więcej nie wstydzili...Powiem jeszcze raz - meczu nie widziałem, ale wynik mówi wszystko... Dlatego do pracy, koledzy, do pracy!!!
dynamitek

Postprzez radkowitz 2006-07-28, 9:07 pm

e-net napisał(a):PANOWIE NIE ZESRAJCIE SIE I TAK AWANSUJA

weź chłopie się zamknij z takimi odzywami. Za 1:0 nikt by tu nie pomstował bo to mozna zwalić na pierwszy mecz sezonu ale 4:0? Nie oszukujmy się bo to jest kpina, wstyd, blamaż, kompromitacja. Pan Białek przygotował ich do sezonu po byku. Drużyna uważana za faworyta po "wzmocnieniach" przegrywa do zera i aż 4 no szkoda słów. Boje się kolejnego meczu bo jak nam Miedź złoi dupe to może znaczyć że cała jesień pójdzie się rypać jeśli zawalił Białek.
Ostatnio edytowano 2006-07-28, 9:14 pm przez radkowitz, łącznie edytowano 1 raz
radkowitz
Obserwowany

Postprzez radkowitz 2006-07-28, 9:11 pm

dynamitek napisał(a):No cóż... pojechałem do Gliwic z nadzieją, że zobaczę "nowe lepsze Zagłębie" w akcji... Niestety nie wpuszczono mnie na stadion, bo "nie miałem dowodu..." Oczywiście go miałem, ale wiedziałem, że nie wejdę, jeśli pokażę... Szczególnie, że kilka minut wcześniej "twardzi chłopcy" ze średnią promili 1,5, sknadując "Barra bravas", zaatakowało matki z dziećmi, pikników i dziadków w kolejce do bram... Oczywiście "z partyzanta"! Wstyd jak cholera... Dobrze, że moja dziewczyna w głowę nie dostała, choć niewiele brakło... Szkoda, że ustawki im tak dobrze nie idą... Hmmm... No a potem to już mi tylko relacja telefoniczna pozostała... I tu kolejna porażka! Nie ukrywam, że przestałem pojawiać się na forum odkąd nastąpiła zmiana trenera... Tamten był świadom słabości drużyny, dla tego wszystko jest "świetnie". No to k***a mamy "świetnie"... 4-0. Zajebisty wynik... Zero goli, zero pomysłu na grę, zero ambicji? Ja lubię Tochela za to, że z gówna prawie bat ukręcił... Białek musi zmienić podejście do zawodników... Akcja w szatni super, tylko co to zmieniło? Zobaczymy jak będzie dalej... Póki co, Białek, jak sam twierdzi, dostał wszystko, co sobie zażyczył - wzmocnienia, przygotowanie do sezonu, zgrupowania... Wszystko cacy... Budżet duży, w klubie poukładane... A mimo wszystko gówno grają... Czegoś tu nie rozumiem... Mam nadzieję, że wnioski zostaną wyciągnięte i takiego czegoś już więcej nie doświadczymy... Niestety jeszcze długo kibice Piasta będę z nas polewać, że nam tak dupę złoili... Życzę nam wszystkim, żebyśmy się już więcej nie wstydzili...Powiem jeszcze raz - meczu nie widziałem, ale wynik mówi wszystko... Dlatego do pracy, koledzy, do pracy!!!

No nieźle. Bohaterzy, zjeby od sterydów już im na łeb idzie. Lepiej niech się postawią Ci nasi elitarni chłopcy na bojówke Ruchu co im łupnia dałą bo biciem pikników to sobie chwały nie czynicie.
radkowitz
Obserwowany

Postprzez lobo 2006-07-28, 9:13 pm

Ty jakiś zabawny jesteś jak dla Ciebie to żadna różnica to gratuluje znajomości realiów sportu :lol:
lobo

Postprzez e-net 2006-07-28, 9:16 pm

radkowitz napisał(a):

weź chłopie się zamknij z takimi odzywami. Za 1:0 nikt by tu nie pomstował bo to mozna zwalić na pierwszy mecz sezonu ale 4:0? Nie oszukujmy się bo to jest kpina, wstyd, blamaż, kompromitacja. Pan Białek przygotował ich do sezonu po byku. Drużyna uważana za faworyta po "wzmocnieniach" przegrywa do zera i aż 4 no szkoda słów. Boje się kolejnego meczu bo jak nam Miedź złoi dupe to może znaczyć że cała jesień pójdzie się rypać jeśli zawalił Białek.

dziewczyno troche szacunku :D
e-net

Postprzez e-net 2006-07-28, 9:18 pm

lobo napisał(a):

Ty jakiś zabawny jesteś jak dla Ciebie to żadna różnica to gratuluje znajomości realiów sportu :lol:

idz na giekse hanysie :D jakie realia przegrac 1 czy 100 do O strata 3 pkt nic wiecej, widze ze sie znacie dziewczyny na sporcie ;]
e-net

Postprzez radkowitz 2006-07-28, 9:19 pm

e-net napisał(a):
radkowitz napisał(a):

hehe zapewniam Cię że jestem facetem i zapewniam Cię że wiele dziewczyn lepiej zna sens piłki nożnej od Ciebie :) Mam takiego kumpla skina co też tak gadał jak Ty. Nie znosił Olisadebe i mówił że woli żeby Polska przegrała z np. 5:0 niż żeby grał Olisadebe i przegrałą 5:4
radkowitz
Obserwowany

Postprzez radkowitz 2006-07-28, 9:20 pm

tylko debilu zauważ że w tabeli liczy sie też bramki zdobyte i stracone :) dziecinko wracaj do mamusi niech Cię nauczy bo wie więcej o futbolu niż Ty :)
radkowitz
Obserwowany

Postprzez e-net 2006-07-28, 9:20 pm

radkowitz napisał(a):
e-net napisał(a):
radkowitz napisał(a):

hehe zapewniam Cię że jestem facetem i zapewniam Cię że wiele dziewczyn lepiej zna sens piłki nożnej od Ciebie :) Mam takiego kumpla skina co też tak gadał jak Ty. Nie znosił Olisadebe i mówił że woli żeby Polska przegrała z np. 5:0 niż żeby grał Olisadebe i przegrałą 5:4

zapewniam cie ze pewnie dziewczyny wiedza i znaja sie lepiej na sporcie niz ja a teraz umyj zeby i do spania :D :D
e-net

Postprzez universal 2006-07-28, 9:21 pm

zimny prisznic....trzeba wierzyć że będzie lepiej....
universal
Zagłębiak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników