przez Qba 2006-05-07, 8:53 pm
ja juz ochlanalem, nie dostane bana, ani kartki wiec cos moge skrobnac.
Adas: sedzia popelnial bledy - ok, ale czemu w jedna strone?? wynik wypaczony i tyle, nie ma w tej materii zadnej dyskusji, to jest po prostu zlodziejstwo! a to, ze liniowy byl blisko i przy ewidentnej rece nie podniosl swojej pieprzonej choragwi, to to juz jest dla mnie calkowicie niezrozumiale. CZARNI ZLODZIEJE!!!!
Panie Tadeuszu: tak, zgodze sie z kol. problematykiem - co do osoby trenera, badzmy szczerzy - wiadomo, ze tylko Krzysztof Tochel jest najlepszy, super fajny i w ogole z niego mega trener, to ja sie Pana pytam: kto kupil bande patalachow??? co ten Butryn z Jankowskim robili??? Pan meczu, jak mysle, nie widzial, wiec prosze juz dac sobie spokoj z Panem Tochelem, temat zamkniety, nawet jak by murinio trenowal Zaglebie, to i tak Tochel lepszy... a teraz nie ma komu grac, bo zakupy zostaly zrobione takie, a nie inne.
a co samego meczu, to uwazam, ze pierwsza polowa byla dobra w wykonaniu naszej druzyny. Karny ustawil gre i tyle, potem losy mogly, a nawet powinny sie obrocic, ale czarna mafia stwierdzila, ze to bylby zly pomysl.
co do gry, to mysle, ze jeszcze z Zubana pozytek bedzie, no nie wiem jak by to ujac, ale gosc ma bloka i tyle, mial jedna sete i jej nie wykorzystal - trudno, a Tadziu Tyc (uwielbieniec publicznosci) jest surowy i tyle, zero techniki, kreatywnosci.
ten mecz sprawil mi przykrosc, podlamal mnie psychicznie, ale jest swiatelko w tunelu - widac, ze niektorym zalezy i gryza trawe.
Reasumujac:
+ za pierwsza polowe
+ za ambicje
+ za podjecie walki
- za sedziowanie
- za skutecznosc
tyle z mojej strony, dziekuje za uwage
pozdrawiam
PS. Goraca prosba do panow Butryna i Jankowskiego: prosze, zajmijcie sie innym fachem, nie nadajecie sie po prostu do kopania pilki, mozecie rowy pokopac co najwyzej....
PS2. Panie Morawski - widac bylo jak ci chlopie zalezy, jak ci sie nawet nie chcialo pilki podac, a czas gonil, ruszasz sie jak mucha w smole