przez MarcelZS 2006-04-12, 7:53 pm
Zgredos a czy Rudy wg. Ciebie nie jest odpowiedzialny za:
- rozstanie z Ujkiem,
- sprzedaż Pitrego,
- transfery Chylaszka, Butryna, Tyca, i kilku inny słabeuszy,
- politykę marketingową, w tym. ilość reklam na stadionie,
- brak rozeznania i wyczucia rynku,
- i kilku innych rzeczy
Rudy, jak i Tochel zasłużyli na to by się rozstać z klubem, pozatym wartałoby zadać pytanie od czego jest Zarząd klubu.
Inna sprawa albo zaczniemy zatrudniać zawodowców począwszy od członków zarządu, dyrektorów, trenerów albo Klub będzie dalej republiką kolesi, wprawdzie oddanych Zagłębiu, ale nie mogących dać zamian za duże wynagrodzenie uczciwej pracy.
Ja czuje się oszukany i ogromnie zawiedziony, to miał być nasz sezon, ale nieporadność, osób odpowiedzialnych za Zagłębie zmarnowała nie tylko kupę kasy, jaką dają włosi, ale nasze marzenia o wielkim Zagłębiu, na które jeszcze długo przyjdzie nam czekać.
Awans do ekstraklasy to przede wszystkim w dzisiejszych czasach sukces organizacyjny, więc ja pretensji do piłkarzy nie mam, bo walczą jak mogą, ale trudno Rudego porównywać do Bońka czy innych zarządzających klubami, którzy nie tylko potrafią dbać o swój interes i mają spore sukcesu na polu zarządzania własnym przedsiębiorstwem, ale również potrafią przyciągnąć małych i dużych sponsorów do klubu.
NIESTETY
- BRAK PROFESJONALIZMU
- STOSOWANIE ZASADY JAKOŚĆ TAM BĘDZIE
- ZARZĄDZANIE KLUBEM BEZ USZANOWANIA PIENIĘDZY SPONSORA,
TAK SIĘ KOŃCZY