ostatnie posunięcia trenera!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2005-09-26, 8:29 pm

Miałem się tu nie wpisywać. Ale gdy czytam te brednie załózyciela tematu aż mnie nosi.
Czy kolega nie zauważył jednej, istotnej sprawy : Zagłębie to nie klub z Premiership z budżetem Chelsea.
Zagłębie to przeciętna drużyna słabej 2 ligi w kraju , który ma beznadziejny poziom piłkarstwa klubowego.
Ot, tak sobie napisałem gdyby ktoś zapomniał.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Sir 2005-09-26, 8:45 pm

Jak zwykle Wojtek patrzy realnie... :D
Sir

Postprzez Socio 2005-09-26, 8:57 pm

tu nie chodzi o budzet, tez bylem na meczu z Piastem i na wczesniejszych rowniez. Zaglebie nie zagralo w tej rundzie dobrego meczu a to martwi, zwlaszcza ze z czolowka nie gralismy (no poza Slaskiem i Widzewem ktory wpakowal nam 5 bramek). Martwi tez to ze zawodnicy jak Hosic, Adzem, Lacha, ktorzy w zeszlym sezonie pokazali ze umieja grac w pilke teraz prezentuja bardzo slaby poziom. Chyba nie oduczyli sie grac w pilke ? Cos jest nie tak bo cala druzyna (oprocz Arka Klody, ktory wg mnie jako jedyny jest jasnym punktem druzyny) obnizyla loty.
Socio

Postprzez dynamitek 2005-09-26, 9:36 pm

Socio napisał(a):tu nie chodzi o budzet, tez bylem na meczu z Piastem i na wczesniejszych rowniez. Zaglebie nie zagralo w tej rundzie dobrego meczu a to martwi, zwlaszcza ze z czolowka nie gralismy (no poza Slaskiem i Widzewem ktory wpakowal nam 5 bramek). Martwi tez to ze zawodnicy jak Hosic, Adzem, Lacha, ktorzy w zeszlym sezonie pokazali ze umieja grac w pilke teraz prezentuja bardzo slaby poziom. Chyba nie oduczyli sie grac w pilke ? Cos jest nie tak bo cala druzyna (oprocz Arka Klody, ktory wg mnie jako jedyny jest jasnym punktem druzyny) obnizyla loty.

...i dlatego się Tochel wkurza!

Wojtek! Dzięki... może nieświadomie, ale za wsparcie dzięki! ;)
dynamitek

re

Postprzez Qba 2005-09-26, 9:54 pm

WOJTEK napisał(a):Miałem się tu nie wpisywać. Ale gdy czytam te brednie załózyciela tematu aż mnie nosi.
Czy kolega nie zauważył jednej, istotnej sprawy : Zagłębie to nie klub z Premiership z budżetem Chelsea.
Zagłębie to przeciętna drużyna słabej 2 ligi w kraju , który ma beznadziejny poziom piłkarstwa klubowego.
Ot, tak sobie napisałem gdyby ktoś zapomniał.

no, Wojtek, jasne, ze nie!!! ale zauwaz, ze to dotyczy nie tylko Zaglebia, ale wszystkich zespolow - wniosek taki, ze kazdy ma rowne szanse, a my z aspiracjami pierwszoligowymi powinnismy po prostu byc lepsi od reszty, a tak niestety nie jest.
Qba

Postprzez Leyton 2005-09-26, 10:15 pm

Leyton

Postprzez bankier 2005-09-27, 7:38 am

Dzisiejszy "Sport" donosi, iż w oczach trenera Wojciech Małocha wyczerpał swój kredyt zaufania... jeżeli jest to prawdą to niestety (dla trenera) racja w sporze o tego gracza leżała po stronie kibiców krytykujących napastnika Zagłebia.

ps. pytanie tylko - co dalej?
bankier

Postprzez Sebek 2005-09-27, 8:08 am

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,2936643.html

Jest tam ciekawy fragment:"W drużynie Zagłębia zabrakło w meczu z Piastem wojownika, który poderwałby zespół do walki."Jeszcze nie tak dawno trener wypowiadał się że takim wojownikiem jest Butryn :lol: Tyle że chyba ten wojownik walczy na innej wojnie:-)
Ale zgodzę się że brakuje w zespole takiej osoby!!!
Sebek

Postprzez zgredos 2005-09-27, 9:01 am

Oby to przewietrzenie składu nie skończyło się tak jak w Płomieniu (z drużyny która zdobywała PP i walczyła o medale po przewietrzeniu walczy o utrzymanie)
zgredos

Postprzez gregor 2005-09-27, 10:07 am

nie będę pouczał trenera i zawodników , nie pouczam kibiców ,każdy z wymienionych zna swoje miejsce w szyku , liga polska to nie włoska , angielska czy też brazylijska ,jednak każdemu z nas zależy na tym by nasi chłopcy grali z JAJAMI , walczyli na boisku jak LWY ,nie szli potulnie pod nóż jak stado BARANÓW , patrzę na ligę francuską tam sie
WALCZY DO UPADŁEGO nie ma przebacz czy wygrywa czy przegrywa gryzą trawę , nie obchodzi mnie AWANS ( byłoby miło) chcę oglądać Pazernych
Chłopców Zagłębia ,którzy robią wszystko by wygrać ,chcę oglądać WULKAN
Waleczności nie przechodzenia obok zawodów ,naprawdę nie istotne w której lidze grasz , zostaw SERCE na boisku a podziękuję za wysiłek ,to JA mam tylko tyle pozdro dla WIARY
gregor

...

Postprzez Krawiec 2005-09-27, 11:09 am

Większość osób dziwiła się, że trener wystawia Małaochę, który nie rokuje żadnych nadzei na przyszłość i ewidentnie osłabia drużynę swoją nieporadnością , większość osób dziwiła się, że trener wystawia Lachę jako defensywnego pomocnika (tu raczej z konieczności związanej ze słabą formą Butryna i Morawskiego)

Nie ma ludzi nie omylnych, a mądrość polega na tym, że weryfikuje się własne poglądy i wyciąga wnioski , a nie uparcie tkwi na z góry upatrzonej pozycji. Trener nie po raz piewrszy to robi i wierzę że znowu wyjdzie zwyciezko z tej opresji.

Ważne żeby teraz odbudować wiarę wśród kibiców i tchnąć w zespół wolę walki i przeświadczenie o tym, że Zagłębie musi zwyciężąć.

Na Polonii pokażmy, że my kibice nie skłądamy broni i wierzymy w Zagłębie !
Krawiec

Re: ...

Postprzez Sebek 2005-09-27, 12:24 pm

Krawiec napisał(a):Większość osób dziwiła się, że trener wystawia Małaochę, który nie rokuje żadnych nadzei na przyszłość i ewidentnie osłabia drużynę swoją nieporadnością , większość osób dziwiła się, że trener wystawia Lachę jako defensywnego pomocnika (tu raczej z konieczności związanej ze słabą formą Butryna i Morawskiego)

Nie ma ludzi nie omylnych, a mądrość polega na tym, że weryfikuje się własne poglądy i wyciąga wnioski , a nie uparcie tkwi na z góry upatrzonej pozycji. Trener nie po raz piewrszy to robi i wierzę że znowu wyjdzie zwyciezko z tej opresji.

Ważne żeby teraz odbudować wiarę wśród kibiców i tchnąć w zespół wolę walki i przeświadczenie o tym, że Zagłębie musi zwyciężąć.

Trener ani razu nie wspominał że wystawia Lache jako defensywnego pomocnika z powodu słabej formy wojownika Butryna!!!który dodam mimo tego i tak "gra"...!Zgodzę sie z Tobą co do jednego:NIE MA LUDZI NIEOMYLNYCH!!!Pozdrawiam
Sebek

Postprzez Solano 2005-09-27, 1:13 pm

No Wojtek poprawna ocena,poziom naszej 2 -ligowej piłki to poprostu żenada,ogladajac ostatnio kasete od kolesia z udziałem pewnej drużyny po 15 min usnołem!Szkoda slów.
Solano

Re: ...

Postprzez krzysztof 2005-09-27, 1:53 pm

Krawiec napisał(a):...

I tutaj kolega trafił w sedno sprawy.
Tochel już wiele razy pokazywał, że z drużyny która przegrywa mecz za meczem potrafi zrobić "Rycerzy Wiosny" - chwała mu za to.
Tylko dlaczego mamy tylu śpiących rycerzy, którzy zapadają w sen zimowy we wrześniu a budzą się na wiosnę ?
Oto jest pytanie :idea:
Drużyna niedźwiedzi czy co ?
krzysztof

Postprzez rossoneri 2005-09-27, 3:19 pm

wreszcie trener zapowiada pozbycie sie zima co niektorych pilkarzy proponuje Malocha,Warakomski,Zubanovic,Chylaszek,Butryn,Chwalibogowski,
rossoneri

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna