Zagłębie Sosnowiec - Heko Czermno 4 września, 15:30

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez rossoneri 2005-09-04, 7:01 pm

Pietka Chwalibogowski Kloda Zubanovic Chylaszek Malocha Warakomski Butryn out choc na pierwsza lige to i Lachowski Adzem Malinowski Beben Morawski slabi w tej chwili to tylko Hosic i Pitry mogliby grac w 1 lidze a co z reszta p.Tochel
rossoneri

Postprzez mdc dg 2005-09-04, 7:11 pm

:lol: :lol: Remis z Heko Czermno k.urwa Parodia i Wstyd :evil: Bęben zagrał bezmyślnie przed polem karnym po co on tam wychodził :roll: Znowu te beznadziejne wrzutki w pole karne z naszej strony i beznadziejne wykończenia akcji.Ciekawe jak daleko zajdą nasi kopacze z taką grą bo o 1 lidze można zapomnieć.Może i dobrze po co mamy wchodzić i przegrywać wszystkie mecze, Heko pokazało nam miejsce w szeregu :oops:
mdc dg

Postprzez krzysztof 2005-09-04, 7:14 pm

rossoneri napisał(a):Pietka Chwalibogowski Kloda Zubanovic Chylaszek Malocha Warakomski Butryn out choc na pierwsza lige to i Lachowski Adzem Malinowski Beben Morawski slabi w tej chwili to tylko Hosic i Pitry mogliby grac w 1 lidze a co z reszta p.Tochel

Pitry w pierwszej lidze ???
Po dzisiejszym meczu Pitrego nie wystawiłbym do pierwszej jedenastki w następnych meczach. Chłopak ma umiejętności, ale musi się zastanowić nad tym jaką rolę chce pełnić na boisku.
Kłodzie, Chylaszkowi nie mam nic do zarzucenia ani w dziejszym meczu ani poprzednich.
Warakomski nie zagral wiec nie wiem czemu go juz skreslasz.
Gra Zagłębia była dzisiaj ładna i poukładana, szkoda tylko że nie mamy killera który by to zamienił na bramki. Ale w sumie Ujo by pewnie mniej strzelał niż Pitry i Zuban. By tylko leżał i wymuszał faule.
krzysztof

Postprzez Benek90 2005-09-04, 7:16 pm

To co dzisiaj zobaczyłem na Ludowym to była KATASTROFA tak jak to napisał...MrCricket. Gra naszych piłkarzy nie była zła, ale skutecznosc to nie powiem nic na ten temat tylko dam napis .... O MOJ BOZE ... :shock: :shock: :shock: Dlaczego Moras nie gra, i wogole nie ma go w składzie ja tego nie rozumiem :shock: :shock: , przeciez jak gral Lacha z Morasiem w pomocy na srodku to była jakas gra naszego zespołu a teraz jest tylko :shock: :shock: :shock:
Benek90

Postprzez zgredos 2005-09-04, 7:21 pm

Jak to możliwe że to Heko do tej pory straciło tylko 3 bramki ? Tak słabej drużyny już dawno nie widziałem i tylko dzięki nieudaczności naszych napastników mecz skończył się tak jak się skończył. Niestety tak jak pisałem z tą drużyną stać nas najwyżej na środek tabeli
zgredos

Postprzez CharoN^ 2005-09-04, 7:31 pm

Dzisiejsze spotkanie wprowadziło mnie w stan depresji umysłowej :shock:, wciąż niemogę się ocknąć. Z niecierpliwością czekam na pomeczowe wypowiedzi zawodników oraz trenera. Skuteczność Zagłębia wołała o pomste do nieba, dla mnie to jest swojego rodzaju ewenement :shock: ( w życiu niewidziałem meczu, w którym niewykorzystano tylu 100% sytuacji). Rozumiem, że klub podtrzymuje wersje z awansem do I ligi, w którą zwątpił dziś spory % kibiców Zagłębia. W tabeli różnice są "symboliczne", ale patrząc na grę Sosnowiczan nie można optymistycznie spojrzeć w przyszłość.

"Czy wygrywasz, czy nie...".
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Wally 2005-09-04, 7:31 pm

Aż nie wiem, co napisać w podsumowaniu meczu....

Na pewno Zagłębie chciało wygrać, może i za bardzo, bo tak się napalać z kilku metrów to bez sensu. Trzy poprzeczki oraz bądź, co bądź - bramkarz Marcin Mańka zatrzymały Zagłębie. Co do naszych zawodników: Bęben - nic w tym meczu nie miał do roboty, myślę że wystarczyło tylko skrócić kąt, a nie lecieć jak poj**any i faulować. Zbluzgali go ludzie na krytej, a ten coś miał do nich i ich zwyzywał. Może niech wpierw przemyśli swoje zachowanie. Pitry - nie zawsze się udaje, ale limit pecha już przekroczył w meczu ze Śląskiem. Skrzypek - to już nie to samo, co kiedyś + poprzeczka po strzale z 2 metrów. Adżem - obrońca, który angażował się w akcje ofensywne - na plus. Zubanović - jeden z nielicznych, który nie chce wchodzić z piłką do bramki, ale skuteczność fatalna. To póki co tyle.

PS: Mamy szczęście, że wyniki z innych drugoligowych boisk nie były dla nas takie złe i nie tracimy kontaktu z czołówką, ale gdybyśmy z Heko i ze Śląskiem wygrali, to byśmy byli wiceliderami. Mówi się trudno i gramy dalej.
Wally

Postprzez MarcelZS 2005-09-04, 7:35 pm

Zgrupowania byłym jak chcieli, warunki i kasę mają dosyć dobrą , a dzisiejszy mecz to więcje niż katastrofa - Panie Trenerze zrób Pan coś bo Pan wiosny nie doczekasz w Zagłębiu.
MarcelZS

Postprzez lukes 2005-09-04, 7:35 pm

rossoneri napisał(a):Pietka Chwalibogowski Kloda Zubanovic Chylaszek Malocha Warakomski Butryn out choc na pierwsza lige to i Lachowski Adzem Malinowski Beben Morawski slabi w tej chwili to tylko Hosic i Pitry mogliby grac w 1 lidze a co z reszta p.Tochel

byl kolega dzis na meczu??

a moze wypisales tych ktorcyh nie kojarzysz po twarzach
radze wazniej ogladac mecz - jak dla mnie Kloda byl w naszej druzynie wyrozniajacym sie zawodnikiem.
Sledzilem (sledzilismy :wink: ) jego gre bardzo dokladnie - pomylil sie jeden raz niezbyt udaną wrzutka na pole karne.

Heko cieniutkie - no ale jak do tej pory przegrali w 2 lidze tylko raz - z liderem. Stracili tyko 3 bramki. Jakim cudem ?? :shock: Zaglebie moglo im spokojnie strzelic ze cztery. No i tradycyjnie - sedzia slabiutki.
Oj bedziemy zalowac w czerwcu tych dwoch punktów. Podobnie jak po meczu z Mlawa (0-0)

3 remis z rzedu - nieprawdopodobne - tyle ile w poprzednim calym sezonie
Ostatnio edytowano 2005-09-04, 7:48 pm przez lukes, łącznie edytowano 1 raz
lukes
no spin

Postprzez nyc73 2005-09-04, 7:38 pm

Nie piszę często ale gratuluję panu marcinowi kultury.Mimo WSZYSTKO JEST PAN ZAWODOWCEM I FRUSTRACJĘ MOŻE PAN WYŁADOWAĆ NA BOISKU.A NIE NA SPOKOJNYCH KIBICACH,pomijam pijaków i innych debili
nyc73

Postprzez Gibson_mdc 2005-09-04, 7:41 pm

Mecz bardzo slaby.Moim zdaniem dobrze tylko zagral Kloda i Wolanski.Glupie zachowanie Marcina i nie potrzeban czerwona kartka.Sedziowanie dzisiejszego meczu to jeden smierdzacy przekret.

K***a zal bylo na to patrzyc z taka gra pchac sie do I ligi :?: :?:
Gibson_mdc

Postprzez WOJTEK 2005-09-04, 7:51 pm

Tak czytam i w sumie się zgadzam. Wydaje mi się, że co poniektórzy nasi kopacze za bardzo uwierzyli w swoje gwiazdorstwo: grę naszego Pierwszego Bramkarza scharakteryzować można jako tragiczną - jak nie było akcji to jeszcze jakoś szło, ale potem piłka za kołnierz a później czerwona kartka w sytuacji superniegroźnej. Drugi Bramkarz najwyraźniej pomylił dyscypliny i zazdrości popularności Murkowi i Świderskiemu. Na szczęście Sędzia czuwał. Prawy Skrzydłowy usiłował wytłumaczyć Bocznemu Sędziemu, że ten sie mylił. Nasz Najlepszy Strzelec najpewniej uważa, że piłka sama wpadnie do bramki rywala i tak gra.
DRAMAT !!!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Marpic 2005-09-04, 8:05 pm

:arrow: Mineła 1/3 rundy jesiennej a jak mi wiadomo to po 5-6 meczach trener miał podsumować naszą grę i dorobek punktowy ...CZEKAMY :?
Marpic

Postprzez lukes 2005-09-04, 8:05 pm

dramat dramat.
Nawet WOJTEK przestal pisac drukowanymi literami :wink:

jeszcze jedna uwaga odnosnie meczu:
naprawde ciezko jest dobrze zorganizowac pogotowie ??

no i niezapowiedziana wizyta naszy wladz :D - zblizaja sie wybory oj zblizaja
lukes
no spin

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-09-04, 8:10 pm

lukes napisał(a):dramat dramat.
Nawet WOJTEK przestal pisac drukowanymi literami :wink:

hehe to samo odrazu pomyslalem :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna