Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
PTAQ84 napisał(a): Mam nadzieje że do Pitrego dojdzie Zubanowic i będą postrachem II ligi.
POZDRO 8)
MACIEK 86 napisał(a):PTAQ84 napisał(a): Mam nadzieje że do Pitrego dojdzie Zubanowic i będą postrachem II ligi.
POZDRO 8)
A jeżeli ktoś z duetu Pitry-Zuban nabawi sie kontuzji(oby nie) to pozostaje nam tylko Małocha!!!!!!!!P[otrzeba jeszcze jednego klasowego napastnika
MACIEK 86 napisał(a):PTAQ84 napisał(a): Mam nadzieje że do Pitrego dojdzie Zubanowic i będą postrachem II ligi.
POZDRO 8)
A jeżeli ktoś z duetu Pitry-Zuban nabawi sie kontuzji(oby nie) to pozostaje nam tylko Małocha!!!!!!!!P[otrzeba jeszcze jednego klasowego napastnika
emdżej napisał(a):Jeśli chodzi o młodego napastnika to ja liczę na rozwinięcie się w dojrzałych zawodników juniorów - Kohuta i Smarzyńskiego
PTAQ84 napisał(a):emdżej napisał(a):Jeśli chodzi o młodego napastnika to ja liczę na rozwinięcie się w dojrzałych zawodników juniorów - Kohuta i Smarzyńskiego
Tylko czy to już są zawodnicu którzy są w stanie walczyć z takimi rutyniarzami jak choćby Małocha. Ambicja nie wystarczy by grać a II lidze.
emdżej napisał(a):Tak jak napisałem liczę na ich rozwinięcie. Myślę, że można by sprawdzać ich w końcówkach spotkań, które będą się układały po naszej myśli
MACIEK 86 napisał(a):A co z Madejskim z Hutnika był na testach trener Tochel wypowiadał sie o nim bardzo dobrze do tego jest młody może to by było odpowiednie wzmocnienie naszej ofensywy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników