No cóż Ludkowie - jeszcze do aktualności miałem nadzieję że może pod wpływem ciśnienia jakie wywierają kibice Obydwu drużyn, zmiękna jakieś tam władze ( już nie wiem kto jest bartdziej winny - Policja ?? Czy działacze ruchu??), i pozwolą obejrzec mecz sympatykom Zagłębia.... życie pokazało że otacza nas banda debili i bezmózgich kretynów!!!
Popatrzcie jak to jest - za oficialny powód tego że nie wejdziemy na stadion przy Cichej podali remont sektora dla gości, sądzę że w ten sposób chcą zadbać o bezpieczeństwo kibiców na swoim stadionie i wyeliminowanie jakiegokolwiek zagrożenia. Nie wzięli pod uwagę tego (DEBILE JEDNE) że Chorzów nie leży od Sosnowca 200 czy 300 km i że mecz ruchu i Zagłębia to nie "kolejne ligowe spokanie" i mimo zakazów, braku zgody itd... ZAWSZE znajdą się osoby ktróre za wszelką cenę będą chciały obejrzeć mecz swojej ukochanej drużyny i czy w sposób oficialny czy też zupełnie na "cichacza" będą próbowały się dostać na stadion ruchu, a co za tym idzie, w ten sposób, policja i działacze rychu (czy H** tam już wie kto ),stwarzaja największe z możliwych zagrożeń na stadionie - chyba rozumiecie o czym mówię.
Dla mniej kumatych - wyjaśnienie: siedzicie sobie porozrzucani po stadionie ruchu na "cichacza" międzu hanysami > pada bramka dla zagłebia>reakcja oczywista (no chyba że ktoś ma nerwy nie wiem z czego, bo ze stali są zasłabe na takie emocje)>> BIJATYKA GOTOWA >> Sytuacja nie dopomyślenia kiedy kibice przyjezdni mają "swój" sektor otoczony pałkarzami ( o wiele rozsądniej - mylę się ?? ), nawet jeżeli mielibyśmy stać na błocie, do połowy w jakimś bagnie, czy na zwyczajnym pagórku - BYŁO BY LEPIEJ GDYBY TAKI WYJAZD BYŁ "OGARNIETY OPIĘKA" SMERFÓW, niż puszczanie ludzi w samopas na tereny "jakże przyjazne" Sosnowieckiemu Zagłębiu.
PS.: A może zgoda nie została wydana właśnie dlatego ?? czyżby mała prowokacja ze strony Niebieskich pajacyków ?? (CHWDP!!!) - Co o tym sądzicie ??
Ja sądzę że takie działania podjęto dlatego, że niektórzy na górze, po pierwsze : NIE MAJĄ CZYM MYŚLEĆ, po drugie: Policja już dawno nie pałowała normalnych ludzi, po trzecie: ich bojaźń przerosła ich samych !!!
NADZIEJ AUMIERA OSTATNIA