przez SCORPARO 2005-05-11, 9:24 pm
Cóż, gdyby ten mecz trwał jeszce 5 minut - ZAGŁĘBIE NIE MAIŁO BY NAWET 1 PKT. - uważam, Radomiak w końcówce II połowy chyba sie zorientował ze przyjechał do Sosnowca grać w Piłke a nie pospacerować po stadionie... zresztą kto był ten widział. Co do Bały to zauważcie że to on podał Grubasowi (terleckiemu), ---->> strzał na 1:1.
Co do ZAGŁĘBIA - to, jak miożna sie cofnąć po strzeleniu bramki (chyba chłopakli nie sądzili że im to wystarczy), z takim zespołem jak Radomiak, przecież to miało być spotkanie dla nas !! Nie to żebym marudził - bo Zagłębie to moja jedyna ukochana drużyna na swiecie - ale CO TO MA BYĆ ????!!!! - Kto widział mecz ze Szczaxą i ten dzisiejszy ten powinien wiedzieć o co mi chodzi. Czyżby brak "lachy" oznaczał brak dobrego zawodnika w Zagłębiu ?? ( nie ujmując nic tym którym jeszcze chce się biegać : Ujo, Moraw, obckrajowcy), dlaczego Małocha potrafi strzelać bramki ( albo wogóle strzelać w światło bramki) tylko na wyjazdach >??.
Co do Panów "arbitrów" : nie ma słów - kolejny mecz na którym udowodnili że gdyby nie publiczność to "Panowie sedziowie" nie moga się nawet pochwalić znajomością przepisu "pozycji spalonej" (sędzia po stronie kibiców ZAGŁĘBIA - albo ślepy,albo pijany,albo... nie wiem co), główny - reflex mojego dziadka ( 93 lata ) a jak już zajarzył że trzeba zagwizdać to przeważnie nie w tą stronę co trzeba - ŻENADA.
Mam nadzieje, że nie bedzie mi dane ogladania tak marnego widowiska w wykonaniu Zagłębia( przynajmniej na ludowym ), ŻYCZE IM JAK NAJLEPIEJ!!!.
Ps.: UJO jesteś wielki ( zainteresowanych odsyłam nba strone główną ZAGŁĘBIA)
POZDRO DLA NORMALNYCH
ZAGŁĘBIE 4EVER