MKS MŁAWA - ZAGŁĘBIE 27.04.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2005-04-28, 10:29 am

Gilardino napisał(a):[

I kto to mówi (pisze) ???!!!! :shock: :shock: :shock:
Jak dobrze pamiętam, a pamieć raczej mnie nie zawodzi, to Ty też wielokrotnie miałeś (masz) uprzedzenia to niektórych zawodników. I też nie miało dla Ciebie znaczenia czy strzelili bramkę czy zagrali słabo bo "jechałeś" z nimi zawsze równo !!!
NO I CO Z TEGO ? MAŁOCHA NIE ZASUZYŁ NA ZJEBKĘ I TYLE. ZASKOCZONY ??
Ostatnio edytowano 2005-04-28, 12:20 pm przez WOJTEK, łącznie edytowano 1 raz
WOJTEK
Adventure Group

Re: ...

Postprzez WAB 2005-04-28, 10:34 am

Krawiec napisał(a):To samo mogłem napisac po meczu z Koroną np. Gdzie są ci obroncy Małochy - i co byście napisali jeden z drugim ??

O, jakież to piknikowe. No, ale ja się od czasu pojednania nie znam już na tych sprawach. Swoją drogą poziom gówniarstwa na tym forum przekroczył granice niepoznanego.
WAB

Postprzez LucasUSA 2005-04-28, 1:10 pm

Krawiec napisał(a):LuksUSA fenomenalnie Wojtek nie zagrał jak wynika z wypowiedzi kibiców, którzy byli na meczu. Tym opisem wklejonym przez IQ bym sie nie sugerował bo kwiecisty język dziennikarza sprawił, że przez moment pomyślałem, że to był mecz Chelsea - Barcelona, a nie 2 liga polska.

Niechby Małocha strzelił i z 5 następnych bramek w meczu z Radomiakiem i Radomskiem - jeśli wykaże umiejetności z Bełchatowem, Widzewem czy Jagiellonią, to zmienię zdanie i uderze się w pierś.

Krawiec, ponownie napisze - chodzi mi o cos innego - o nagonke na Maloche, ktora przekroczyla ramy dopuszczalnej krytyki i rozne gowniarskie komentarze. I o to malkontenctwo - chlopak zagral wreszcie dobry mecz, a tu dalej zle, oczekujecie Bog wie czego. To jest polska 2 liga, licza sie bramki - za duzo chyba Ligi Mistrzow w TV. Mnie po prostu wkurza takie wieczne narzekanie.

Ok, kol. Krawiec - 3 mecze - 3 bramki - ZAKLAD? :D
LucasUSA

Postprzez WOJTEK 2005-04-28, 2:50 pm

Krawiec napisał(a):"Jebią" to bardo adekwatne i wyważone słowo jak na admina :lol: Widze, że niektórzy przeżyli radykalną zmainę wewnętrzną - od czasów Stolpy. Ciekawe dlaczego ? :roll:

Dyskusja toczy się nie o postawie Małochy w meczu z Mławą tylko ogólnie (przynajmniej ja tak do tego podchodze). Uważam, że jest bez sensu takie stawianie sprawy tzn pisanie "gdzie są ci krytycy Małochy" .

To samo mogłem napisac po meczu z Koroną np. Gdzie są ci obroncy Małochy - i co byście napisali jeden z drugim ??
SŁOWO JAK KAŻDE INNE. WIEM, ŻE OSTATNIO NIEKTÓRZY ROBIĄ KARIERĘ MISJONARSKĄ ALE MNIE TO NIE OBCHODZI. DYSKUSJA NIE TOCZY SIĘ O POSTAWIE WOJTKA TYLKO O MECZU Z MŁAWĄ. A TEGO NIE WIDZIAŁEŚ ( NIE WIDZIELISCIE) WIĘC O CZYM ROZMOWA ??
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez rudy(L)Brodnica 2005-04-28, 4:11 pm

Siemanko ej mógł bym prosić o relacje z trybun ilubyło kibiców zagłębia i wogóle/??będe wdzięczny bo nam niestety nie udało się wszytskim pojechać
rudy(L)Brodnica

...

Postprzez Krawiec 2005-04-28, 4:27 pm

I o to chodzi LukasUSA. Zakład stoi 8)

Ps . Relacje z trybun w dziale "kibice".
Ostatnio edytowano 2005-04-28, 5:10 pm przez Krawiec, łącznie edytowano 1 raz
Krawiec

Postprzez asdf 2005-04-28, 4:28 pm

Krawiec napisał(a):To samo mogłem napisac po meczu z Koroną np. Gdzie są ci obroncy Małochy - i co byście napisali jeden z drugim ??

Idz Krawiec ogladac LM, bo nie da sie juz czytac twoich narzekan, ciebie wyraznie cieszy jak Malocha nie trafi gola, mozesz wtedy wylewac swoje zale , trafi 2 i 2 astysty to probujesz szukac dziury w calym vide:
fenomenalnie Wojtek nie zagrał jak wynika z wypowiedzi kibiców, którzy byli na meczu.

To jest druga liga, zespol walczacy o utrzymanie a panu Krawcowi i reszcie malkonentow nie podoba sie styl gry, a fe ten Wojtek jest, nogi z drewna, zero techniki, dlaczego pan Tochel go wystawia
:roll: Czyzby to wina jego powiazan i znajomosci ? A moze jak narazie jest najskuteczniejszym strzelcem Zaglebia w tym sezonie ? Spekulacje pozostawiam Wam. Dla mnie moze stac przy bocznej i dlubac w nosie 87 minut pod warunkiem ze trafi zwycieska bramke, bo przychodze na Zaglebie a nie na piekny futbol hiszpanski.

Dziwie sie ze na Mariuszu nie wieszaliscie tak psow jak na WM a statysytke w tamtym sezonie mial o wiele slabsza. Pozdrawiam, mam nadzieje ze mecz z Belchatowem wielu z Was da do myslenia czego Wam i sobie zycze
asdf

...

Postprzez Krawiec 2005-04-28, 5:11 pm

:shock: Tak smuci mnie, że Małocha strzelił 2 gole z Mławą :lol:

Albo nie czaisz kontekstu albo zajechało wazeliną
Ostatnio edytowano 2005-04-28, 5:16 pm przez Krawiec, łącznie edytowano 1 raz
Krawiec

Postprzez luckystrike 2005-04-28, 5:14 pm

O ile mozna sie wtracic to proponuje powyzszy temat zamknac a dyskutantow o zalozenie watku dotyczacego WM. Mysle ze czas skoncentrowac sie na meczu z GKS ktory bedzie prawdziwym sprawdzianem naszej obrony.Pozdrawiam
luckystrike
Żółta kartka

Postprzez Pesto 2005-04-28, 5:14 pm

Tomano napisał(a):a swoja droga to paradoks ze w trzy dni ekipa z 500 osob zmalala do 40.... dziwne :?

dejże se siana człowieku :? niektórzy pracują i nie mogą zapierdalać w środę na drugi koniec Polski.

uprzedzając twój komentarz - w Kielcach byłem.
Pesto
kumaty

Postprzez bankier 2005-04-28, 5:15 pm

uprzedzajac kolejne posty - zamykam temat! kolejny mecz to Bełchatów!
bankier

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna