Krawiec napisał(a):To samo mogłem napisac po meczu z Koroną np. Gdzie są ci obroncy Małochy - i co byście napisali jeden z drugim ??
Idz Krawiec ogladac LM, bo nie da sie juz czytac twoich narzekan, ciebie wyraznie cieszy jak Malocha nie trafi gola, mozesz wtedy wylewac swoje zale , trafi 2 i 2 astysty to probujesz szukac dziury w calym vide:
fenomenalnie Wojtek nie zagrał jak wynika z wypowiedzi kibiców, którzy byli na meczu.
To jest druga liga, zespol walczacy o utrzymanie a panu Krawcowi i reszcie malkonentow nie podoba sie styl gry, a fe ten Wojtek jest, nogi z drewna, zero techniki, dlaczego pan Tochel go wystawia
:roll: Czyzby to wina jego powiazan i znajomosci ? A moze jak narazie jest najskuteczniejszym strzelcem Zaglebia w tym sezonie ? Spekulacje pozostawiam Wam. Dla mnie moze stac przy bocznej i dlubac w nosie 87 minut pod warunkiem ze trafi zwycieska bramke, bo przychodze na Zaglebie a nie na piekny futbol hiszpanski.
Dziwie sie ze na Mariuszu nie wieszaliscie tak psow jak na WM a statysytke w tamtym sezonie mial o wiele slabsza. Pozdrawiam, mam nadzieje ze mecz z Belchatowem wielu z Was da do myslenia czego Wam i sobie zycze