ZAGŁĘBIE - Piast

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: !!

Postprzez Gość 2005-03-19, 12:51 pm

^m@rcin^ napisał(a):
Thomi napisał(a):
WOJTEK napisał(a):DZIŚ ROZMAWIAŁEM Z DYREKTOREM RUDYM. TO PIAST GLIWICE WYBRAŁ TERMIN PIĄTKOWY. NIESTETY...

A co oni maja do tego ? Przeciez k***a gramy u siebie i to my ustalamy warunki, Rudy mogl sie nie zgodzic i powiedziec ze Sobota i tyle.

A Piast mogl powiedziec ze mamy dzisiaj grac a wtedy to napewno mecz by byl bez kibicow tak jak dzisiaj GKS gra

"5 min" przed meczem ? chyba nie ma takiego paragrafu. Nie wierze w to ze oni dzis by zadzwonili do Sosnowca i chca grac a my juz wybiegamy, to by bylo bezsensu. No chyba ze czegosc nie zrozumialem.
Gość

Postprzez Gość 2005-03-19, 12:52 pm

A jednak nie zrozumilaem wiem juz o co chodzi :):):):):) heh zakrecony jestem.
Gość

Postprzez xXx_1906 2005-03-19, 1:22 pm

No na tym zdjęciu widać, że dobrze zrobili przekładając ten mecz, tyle śniegu jest na tej murawie, chyba prawie po kolana :? Ehhh żenada.
xXx_1906

Postprzez Wuzel 2005-03-19, 1:39 pm

Obrazek

Olo jak coś to weź to wklej a mój post usuńcie
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez Puzon 2005-03-19, 3:11 pm

Wojtek napisał:
DZIŚ ROZMAWIAŁEM Z DYREKTOREM RUDYM. TO PIAST GLIWICE WYBRAŁ TERMIN PIĄTKOWY. NIESTETY...

Ale dyrektor Rudy ma zawsze wydłumaczenie. Że piast , że zarzad , że PZPN , że MOSIR, że pogoda.Jeszcze Boga w tym wszystkim brakuje. Tylko on jest jak zwykle bez winy. Czemu źli kibice dopierdalają się do najlepszego dyrektora sportowego, który swojemu klubowi jest w pełni oddany i życie by za niego oddał?

Mam nadzieje k***a Rudy, że się spotkamy na prezentacji :!: :!:
Puzon
Adventure Group

Postprzez ully 2005-03-19, 3:17 pm

Dobrze Puzon ,że mnie uprzedziłes bo zazwyczaj bardzo rzadko się tutaj wpisuje, ale tym razem ciśnienie mi skoczyło na maxa i miałbym tez panu Rudemu kilka słów do powiedzenia.
ully
Adventure Group

Postprzez Mati_1987 2005-03-19, 3:31 pm

ully napisał(a):Dobrze Puzon ,że mnie uprzedziłes bo zazwyczaj bardzo rzadko się tutaj wpisuje, ale tym razem ciśnienie mi skoczyło na maxa i miałbym tez panu Rudemu kilka słów do powiedzenia.

Wątpie czy ta łajza będzie..on unika zapewne takich spotkań jak kwaśniewski komisji śledczej... :D
pozdro
Mati_1987
Os.Piastów oficial fans

Postprzez Gość 2005-03-19, 3:57 pm

A nawet jak by byl to co ? w ryj mu strzelicie ? pogrozicie mu ? co to zmieni ? nic ... on dalej bedzie robil swoje.
Gość

Postprzez robsec 2005-03-19, 4:37 pm

Ktoś coś pisał o myciu krzesełek po zimie. Ja mam wiaderko a szczotke i szmate też bym znalazł. Przecież doskonale wiecie że jak się samemu niezrobi to bedzie wielkie G. Skrzyknijmy się w jakiś dzień i wymyjmy, chyba troche wody nam dadzą, a płyn moge sobie z domu przynieść wiec...... może siądziemy na czystych krzesełkach???.
Ja chętnie pomoge.
robsec
erotoman

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2005-03-19, 4:40 pm

robsec napisał(a):Ktoś coś pisał o myciu krzesełek po zimie. Ja mam wiaderko a szczotke i szmate też bym znalazł. Przecież doskonale wiecie że jak się samemu niezrobi to bedzie wielkie G. Skrzyknijmy się w jakiś dzień i wymyjmy, chyba troche wody nam dadzą, a płyn moge sobie z domu przynieść wiec...... może siądziemy na czystych krzesełkach???.
Ja chętnie pomoge.

Myslisz ze ci powola ? Trzeba by najpiera napisac podanie do MOSIR-u
Rok czy dwa lata temu nie pozwolili nam ! I MOSIR sie czepia nawet konfetti bo im sie zle sprzata :evil:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez LucasUSA 2005-03-19, 6:27 pm

Mysle, ze obecne zamieszanie z meczem to dobra okazja do rzucenia pomyslu powstania stalej reprezentacji kibicow przy klubie. Cos w stylu rzecznika kibicow przy klubie. Przekazywalby on nasze opinie, klub przedstawial swoje racje i za jego posrednictwem kontaktowal sie z kibicami. Poza tym moglby koordynowac rozne "akcje spoleczne" :) kibicow. Oszczedzilo by to mnostwa niedomowien, jakie istnieja na linii klub-kibice w chwili obecnej.
Wiem, ze na przyklad Wojtek i inni kontaktuja sie z klubem organizujac np. wyjazdy, ale moze wprowadzic cos bardziej stalego i oficjalnego?
LucasUSA

Postprzez wieszczu 2005-03-19, 8:28 pm

Zastanawiam się koledzy nad jedną rzeczą. Jak to jest? Nie raz i nie dwa dało się słyszeć głosy wypowiadane z ust naszych działaczy jak to Nasze Zagłębie jest wspaniale i profesjonalnie zarządzanym klubem.Do dnia dzisiejszego nijak nie mogę rozwikłać co owi panowie mieli na myśli.Być może swoje,w pełni profesjonalne jak sądzę,pensje czy też premie.Właśnie teraz wszyscy możemy się w pełni przekonać jaki cudowny "profesjonalizm" panuje w naszym klubie.Przecież My jako kibice nie jesteśmy od tego,aby zmywać zabrudzone krzesełka czy odśnieżać murawę.Nie dajmy się zwariować! Niech każdy robi to,co do niego należy.Pomysł,aby mieć swoich przedstawicieli w klubie na stałe jest jak najbardziej godny poparcia.
wieszczu
Żółta kartka

Re: !!

Postprzez RaRy 2005-03-19, 10:00 pm

^m@rcin^ napisał(a):
robsec napisał(a):Ktoś coś pisał o myciu krzesełek po zimie. Ja mam wiaderko a szczotke i szmate też bym znalazł. Przecież doskonale wiecie że jak się samemu niezrobi to bedzie wielkie G. Skrzyknijmy się w jakiś dzień i wymyjmy, chyba troche wody nam dadzą, a płyn moge sobie z domu przynieść wiec...... może siądziemy na czystych krzesełkach???.
Ja chętnie pomoge.

Myslisz ze ci powola ? Trzeba by najpiera napisac podanie do MOSIR-u
Rok czy dwa lata temu nie pozwolili nam ! I MOSIR sie czepia nawet konfetti bo im sie zle sprzata :evil:

A jak trzeba sektor buforowy oczyscic z kamieni to wiedza do kogo sie zwrócic :-/
RaRy
Adventure Group

Postprzez Puzon 2005-03-20, 10:15 am

A nawet jak by byl to co ? w ryj mu strzelicie ? pogrozicie mu ? co to zmieni ? nic ... on dalej bedzie robil swoje.

Eeeno co ty? Połamiemy mu ręce, a póżniej będziemy gasić pety na twarzy. Następnie spalimy mu chate i sterroryzujemy żone. Jak ma córke to ją zgwałcimy. Zresztą jak ma syna to też.

Z dedykacją dla Thomiego:

Nie wiesz o co chodzi - nie pisz - nie wqrwiaj!!
Puzon
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2005-03-20, 10:17 am

NIKT NIKOGO GWAŁCIĆ NIE BĘDZIE. SKUPMY SIĘ PANOWIE LEPIEJ NA MECZU Z PIASTEM. NA PYTANIA DO DYREKTORA PRZYJDZIE CZAS.
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna