ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - TS PODBESKIDZIE 7.11.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Tomano 2004-11-10, 12:41 am

W 100% zgadzam sie z Bankierem co to Grzeska Kurdziela. W ciagu ostatnich 2 lat widzialem 95% meczow Zagłebia i nie przypominam sobie ani jednego w ktorym Kurdziel wybronil nam mecz. W trzeciej lidze graly patałachy nie stanowiace duzego zagrozenia dla naszej bramki, a w meczach w ktorych akurat było co bronic ( Wrocław Kietrz) Kurdziel puscil 7 bramek :!: Druga liga i gra w Zagłebiu myslacym o awansie to zdecydowanie za wysokie dla niego progi :!: Nie ma sentymentow :!:
Tomano
Adventure Group

Postprzez kuźnia 2004-11-10, 10:30 am

bankier-nie pisałem nic o tym ,że Ujek i Kurdziel grali ostatnio dobrze , bo musiałbym być ślepy. Mają swoje ograniczenia , ale na razie nie ma ich kim zastąpić , chodziło mi o to żeby NA RAZIE jeszcze im zaufać.merytorycznie obecnie oceniam ich tak:
M.Ujek- brak skuteczności wynika według mnie z przyjętej taktyki ( wrzuta na Ujka , zgranie do Pitrego i afera, tacy goście jak Michalski z Widzewa i paru innych wyjadaczy czytają nasz atak po 5 minutach gry)
Fakt M.Ujek miał parę setek ale jak nie idzie, to się przyblokował , mam nadzieję że nie na długo - stać Go.
G.Kurdziel - pierwsza z bielskiem - szmata , popiół na głowę i do roboty,
druga -wyszedł mimo że biegli dwaj obrońcy , myślę że on to trochę przestał ufać swojej obronie po tym co ostatnio robiła, przy trzeciej nie wyszedł a mimo to dwaj obrońcy nie pomogli.Poza tym chciałbym widzieć Zagłębie grające u siebie tak ,żeby bramkarz nie musiał przyjmować na siebie odpowiedzialności za wynik. G.K powinien grać w KSZO ma coś do udowodnienia , a na pewno będzie miał okazję.Poza tematem : prośba do wyjazdowców , czu ktoś może zrobić zdjęcie zegara i czterech zadaszonych trybun w Ostrowcu niech kibice zobaczą w galeri jak interesuje się piłką w Sosnowcu prezydent "narta"Górski.Pozdrawiam[/b][/u]
kuźnia

...

Postprzez Krawiec 2004-11-10, 11:19 am

żabomiro napisał(a):Krawiec co ty tak bronisz tego górskiego????. Będzie kilku kandydatów nie tylko oni

Nie wiem czy zauważyłeś ale PO ma największe szanse na przejęcie władzy a liderem pO jest Winiarski . Z politycznego punktu widzenia to chyba lepiej , chyba bo mimo mojego światopogladu pamietam rządy prawicy w Sosnowcu i to co w tym czasie stało się z naszym klubem zaliczonym do reliktów komunizmu.

Nie rób tutaj kampanii politycznej bo to ryzykowna sprawa i nie badź naiwny.

Wierz mi znam trochę polityków i wiem, że ideologia w niemal wszystkich przypadkach, to instrument zdobywania władzy i nic więcej . Przeżyłem już dwa rządy tzw "postkomunistyczne" i przeżyłem rozczarowanie rządami AWS i takimi kwiatkami jak Wąsacz , Jamroży , Wieczerzak, Kępski itd. itp . Obecna prawica to ta sama AWSowska grupa pod innymi szydami więc ostrożnie z optymizmem.

Porzućcie nadzieje co do polityków w ogóle - jeśli coś ma się zmienić na plus to trzeba nadepnąć tym leniom na jaja bo inaczej wcisną nam setki "zegarów" pod różną postacią .
Krawiec

Postprzez zgredos 2004-11-10, 11:20 am

Nie mam zamiaru bronić Kurdziela, piszecie, że nie wybronił żadnego meczu. Ja przypominam sobie, że w Gliwicach (Piast-Zagłębie 0-1) to on był bohaterem meczu. Ale to był JEDYNY mecz po którym należały mu się brawa
zgredos

Postprzez Franz 2004-11-10, 4:15 pm

zgredos napisał(a):Nie mam zamiaru bronić Kurdziela, piszecie, że nie wybronił żadnego meczu. Ja przypominam sobie, że w Gliwicach (Piast-Zagłębie 0-1) to on był bohaterem meczu. Ale to był JEDYNY mecz po którym należały mu się brawa

Też miałem o tym meczu napisać i dodam tylko tyle że jeden mecz na runde to troche za mało. Dla mnie w przerwie zimowiej powinno sie wymienić bramkarza i przynajmniej 2 obrońców, bo w przeciwnym razie to dalej będziemy tracić bramki a co za tym idzie punkty :( .
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez żabomiro 2004-11-10, 5:10 pm

Nie robie zadnej kampanii i dawno przestałem być naiwny a nie mam zamiru popierać takich ludzi jak Górski i Winiarski jest więcej paertii od sld i po
żabomiro
Żółta kartka

Postprzez Pesto 2004-11-10, 7:24 pm

kuźnia napisał(a):3. Lacha to gość który prędzej da się znieśc na noszach niż odpuści , nie zasłużył na opieprz od kibiców nawet po przegranej - sam meczu nie wygra.
4. wszyscy jęczą ,że miasto nie pomaga , prezydent ma klub w d.. itp
ZAPRASZAM NA NASTĘPNE WYBORY parę tysięcy wyborców na meczach widziałem, mamy szansę wysłać rajców na narty (teraz będą mieli gdzie)
5. nie przypominam sobie żeby ktoś przed jesienią obiecywał , pierwszą trójkę w tabeli , K.Tochel mówił: na jesień określimy sobie cele. jest do kitu , cel - utrzymanie bez barażu , przebudowa ,wzmocnienia latem AWANS NA STO LAT KLUBU!
OGLĄDAM PUCHAR KSZO - Lech 1-0 do ostrowca z taktyką na remis
uwaga na gościa z 19.

madrze piszesz

3. nic dodac, nic ujac
4. to samo napisalem niedawno w watku o prezydencie i stadionie
5. kto obiecywal ? nasi forumowi eksperci (przez litosc nie wymienie nickow)
awans na sto lat ? nie chce czekac az do 2045 8)
Pesto
kumaty

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna