11.09 Zagłębie - Korona Kielce 15:30

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez kobialka 2004-09-12, 10:15 pm

[quote="gIentu$$"]DO KOBIAŁKI!!

"ZAGŁEBIU GRATULUJEMY"-"SĘDZIEGO"??!!:))

A PO MECZU TO NIE BYŁ DOPING!! BRAK MI SŁÓW TUTAJ ŻEBY CIĘ OKREŚLIĆ...A MOŻE I PO CO??!! quote]

chlopczyku ty chyba nie wiesz co piszesz? jaka dziewczynka z ochrony? wez i palnij sie w glowke bo nie wiesz o kim mowisz, chodzuilo mi o ublizanie laskom ktore pomaglay w noszeniu flag i chodzily po murawie, ale luzzz, skoro jestes kumaty inaczej to juz twoj problem.....a jesli spiew tylko korona i takie tam to dla ciebie nie jest doping to wybacz, ale co nim jest?
glupie teksty do ochrony to juz inna broszka i nie mowie ze zachwowywali sie dobrze, ale na jaka cholere byly wyzwiska pod adresem lasek kibicek Zaglebia?????????????? tylko na to was stac?
kobialka

Postprzez fabian 2004-09-12, 10:35 pm

Proszę, spróbujmy aspekty kibicowskie omawiać w odpowiednim temacie. Zostawmy ten dział miłosnikom wirtuozerii naszych kopaczy. Pozdrawiam.
fabian

Postprzez Pesto 2004-09-12, 11:58 pm

Bongo(zz) napisał(a):W poniedziałek wracam za Kanał Angielski :-), nastepny raz mecz Zagłębia zobacze chyba dopiero za 8 miesiecy... Fajnie że wygrali :D

u mnie to samo , na Ludowy wrócę za rok

brawa dla Zagłębia za przełamanie 8)
Pesto
kumaty

Postprzez atena 2004-09-13, 9:39 am

To jest mój debiut na forum :D
Ale musze to napisać : na sobotni mecz czekałam cały tydzień, tym bardziej że wreszcie byli goście a wtedy bardziej czuje się podniecenie i wzrasta adrenalina. :!: Sobota była super dniem, nie dość że dopisała nam super pogoda to jeszcze nasze chłopaki wynagrodzili nam ostatnie porażki.Mam nadzieję, że już zawsze tak będzie :!: :!: :!: :!: :!: Nie rozumiem tylko tych kibiców, którzy są ma meczach tylko wtedy, kiedy wygrywamy i dziwi mnie tekst o obrażaniu się jak przegramy.Bo albo się jest całym sercem za Zagłębiem albo nie.Dlatego podoba mi sie postawa chłopaków AG , którzy są zawsze tam gdzie oni :!:
atena
Zagłębiak

Postprzez slawojka 2004-09-13, 9:44 am

slawojka napisał(a):Wierzę że wreszcie nastąpi w naszej drużynie zwrot o 180 stopni i zaczniemy wygrywać i piąć się w górę tabeli. Dwie kolejki temu stawiałem, że to nastąpi właśnie w meczu z Koroną, drużyną która szczególnie zmobilizuje naszych. Jednak wtedy nic nie wskazywało , że wystąpimy bez Ujka. Trochę to studzi moje nadzieje. Nadzieja ta jednak pozostaje w ukryciu, a stawiam 0:2 dla gości. Jak większość - obym się mylił :wink:

Przeczucie było dobre !!! ale wiara coś cienka....
Teraz będzie dobrze !!!
slawojka

Postprzez Gilardino 2004-09-13, 9:57 am

BRAWKA DLA WSZYSTKICH, KTÓRZY CHOCIAŻ TROSZKĘ PRZYCZYNILI SIE DO SOBOTNIEJ WIKTORII !!!!

Gratuluje zawodnikom tej swoistej przełamki. Cieszą mnie szczególnie bramki Pitrego, którego nie tak dawno (przed debiutem z Arą) chciałem i miałem wiare typować na odkrycie tej rundy/sezonu na boiskach naszej Division Two!
Hmm ... No i powolutku, powolutku... (cichutko by nie zapeszyć)

Fajnie jest sie jeszcze te parę chwil delektować tak długo oczekiwanym zwycięstwem, ale nalezy pamiętać, ze juz w piąteczek mecz w Bełchatowie.

JESZCZE RAZ GRATKI WIELKIE !!!
Gilardino

Postprzez Greg1906 2004-09-13, 1:48 pm

4-1!!!!!!!!! No niezle rozpoczyna sie ten tydzien. A my swoje ZAGLEBIE!
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez gIentu$$ 2004-09-13, 5:57 pm

Do KOBIAŁKI!!

"chlopczyku ty chyba nie wiesz co piszesz? jaka dziewczynka z ochrony? wez i palnij sie w glowke bo nie wiesz o kim mowisz, chodzuilo mi o ublizanie laskom ktore pomaglay w noszeniu flag i chodzily po murawie, ale luzzz, skoro jestes kumaty inaczej to juz twoj problem.....a jesli spiew tylko korona i takie tam to dla ciebie nie jest doping to wybacz, ale co nim jest?
glupie teksty do ochrony to juz inna broszka i nie mowie ze zachwowywali sie dobrze, ale na jaka cholere byly wyzwiska pod adresem lasek kibicek Zaglebia?????????????? tylko na to was stac?"

Nie jestem GADEM ŻEBY KUMAĆ JAK TY!!!:)) A tak poważnie to ty chyba dziewczynko nie wiesz co czytasz??!!:)) Bo pisząc "DZIEWCZYNKI" miałem na myśli OCHRONIARZY młoda foczko!!:)) A tak poza tym zobaczysz na Wiosne na jakim poziomie jesteśmy jeśli w ogóle pojawisz się w Kielcach!!??:))) I kończąc stać nas na wiele ale do takiego poziomu jak ci waj 2-si podczas powrotu o czym pisał ziomek wcześniej(lub ten jeden palant na widzewie się nie zniżamy!!:))

Do DAMIEGO I WOJTKA!!

"Tak wlaśnie było jak piszesz kazalśmy ochronie was zagazować i powiedzileiśmy im że mają nie puszczać do was piłkarzy po meczu , a i z tym wpuszczaniem to też wszystko przez nas a to krzyczenie żeby was wpuścili to taki wałek z naszej strony i zostaw kibica to też tak sobie krzyczeliśmy bo nam sie nudziło a panu sędziemu sam zapłaciłem za karnego i za jedną żółtą kartke no ale widać koleś się za bardzo wkręcił i wywalił dwóch

Pozdro dla noralnych i ........naszej ochrony "

"MAŁA UWAGA KOLEGO SZANOWNY. NIE ŁĄCZ NAS Z OCHRONĄ CZY POLICJĄ. NO CHYBA , ZE POLICJA I OCHRONA W KIELCACH TO KIBICE KORONY ?? "

Nie odwracajcie też KOTA OGONEM a NA PRZYSZŁOŚĆ RADZE CZYTAĆ UWAŻNIEJ!!:)) Bo nigdzie was z OCHRONĄ ANI Z POLICJĄ NIE PORÓWNYWAŁEM!!:)) ALE SKORO TAK SĄDZICIE TO MOŻE JEDNAK COŚ W TYM JEST??!!:))

"AUSCHWITZ BIRKENAU SIALALAAA..." - pOOzdrOOfki dla "Gaazowni"!!
gIentu$$

Postprzez fabian 2004-09-13, 7:47 pm

Drogi kolego jakiśtam. To jest temat o piłce noznej. Swoje wątpliwości kibicowskiej wyjaśniaj w stosownym temacie. A jak u was gady kumkają to fajnie tam macie :?
fabian

Postprzez bankier 2004-09-13, 8:51 pm

Panowie i Panie - kończymy! teraz Bełchatów....
bankier

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna