CENY BILETÓW W II LIDZE

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez SoSnOwiCzAniN_BuBy_PoGoN 2004-08-21, 5:19 pm

Kry's napisał(a):a mnie rozwaliła buta i podejście do kibica,kiedy kupowalem karnet i spytalem sie o bilety ulgowe dla dzieci,potraktowano mnie jakbym spadł z księżyca.także pan Rudy powinien wybrać siędo Gliwic i zobaczyć jak tam to jest rozwiązane ( mlodzież ,kobietypo 6zł.).
pal licho zemną bo jak trzeba to dałbym 20zł. żeby obejrzec mecz Zagłębia,ale jak mam wziąść ze soba dwóch synów to juz mały problemik jest.Zapewne więcej jest takich osób jak Ja ale PAN RYDY ma to gdzieś....

Sory ale myślac tak jak ty to za swój bilet dasz 20 i za 2 synów po 6 zł to w sumie 32 zł a jak teraz dasz trzy razy po 12 to zapłacisz 36 zł całe 4 zł więcej.... Pozdro
SoSnOwiCzAniN_BuBy_PoGoN

Postprzez krzysiu 2004-08-22, 7:59 am

SoSnOwiCzAniN_BuBy_PoGoN napisał(a):Powie mi ktoś gdzie moge nabyć karnety i w jakich cenach ?
Moze jakiś moder !?

karnety można nabyć w sekretariacie klubu przy stadionie. Po trzech meczach powinien kosztować 131,76 zł ale ile kosztuje naprawdę to nie mam pojęcia.
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez krzysztof 2004-08-24, 7:31 am

Kry's napisał(a):a mnie rozwaliła buta i podejście do kibica,kiedy kupowalem karnet i spytalem sie o bilety ulgowe dla dzieci,potraktowano mnie jakbym spadł z księżyca.także pan Rudy powinien wybrać siędo Gliwic i zobaczyć jak tam to jest rozwiązane ( mlodzież ,kobietypo 6zł.).
pal licho zemną bo jak trzeba to dałbym 20zł. żeby obejrzec mecz Zagłębia,ale jak mam wziąść ze soba dwóch synów to juz mały problemik jest.Zapewne więcej jest takich osób jak Ja ale PAN RYDY ma to gdzieś....

Zgadza się. Uważam, że pomysł z tańszymi biletami dla kobiet i dzieci to bardzo dobry pomysł. Wiadomo, że nie można ze stadionu robić przedszkola, ale 12 zł to dosyć dużo. Być może gdyby wprowadzono bilety ulgowe część łebków nie wchodziłaby przez dziury w kratach.
krzysztof

Postprzez ufel65 2004-08-24, 11:00 am

12 zloty za bilety to jest porazka tym bardziej ze nie ma ulgowych a powinny byc !!!!!! Moze sie to zmieni !!!!!!! Tym bardziej ze nasi nie zachwycaja swoja gra ostatnio :( Miejmy nadzieje ze i gra i ceny biletow sie poprawia !!!!!!!!!!!!!
ufel65

Postprzez Gość 2004-08-24, 1:04 pm

Najpierw musiałbyś Rudego zmienić.
Gość

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna