Pierwsza krytyka mojego tekstu i to przez wieśniaka z Jaworzna.
Przykro mi ale nie jestem zaszczycony.
Zastanawia mnie tylko jedno. Skoro jesteś kibicem Ciężkowianki to masz niezłe rozeznanie twierdząc że to V liga. :D :D :D
A teraz do rzeczy:
Tak zdecydowanie nalezy miec pretensje do sedziego za ten faul z ktorego Zaglebie strzelilo 2-ga bramke.
A ile razy wam gwizdał faule z kapelusza. Ten faul zagwizdał bo Bartek Chwalibogowski został ewidentnie chamsko skoszony. Aż nasz masażysta nie wytrzymał i powiedział sędziemu co o nim myśli. (Swoją drogą niezła scenka była ;) )No ale ty widziałeś lepiej.
Poza tym chamstwo tej druzyny bylo okropne na meczu. Wszystkie druzyny jakos potrafia wybic pilke jak jakis zawodnik lezy na boisku a potem druzyna przeciwna zawsze oddaje, ale nie gwiazdy z Zaglebia bo po co, a potem trzeba narzekac na chamskich kibicow (ze 3 bo wszystkich bylo 70 z czego z 15 z sosonowca) ... hahaha
Jakbyści się też zachowywali fair, podawali piłkę jak był aut dla nas i nie wyrzucali piłki z autu za każdym razem przez 2 minuty zwalając to wszystko na niedokładne podanie kibiców (w tej roli ja ;) ) i na wszystko inne to my też byśmy wam oddali. Ale na chamstwo należy odpowiadać chamstwem.
Poza tym czemu druzyna z V ligi gra zawodnikami z II ??
O to zapytaj już drużyny występujące w V lidze, a nie nas ;) :D
No i jeszcze ten opis meczu... skad to sie wzielo, czy ten kto to pisal (Pawel Skrajniak) byl wogole na tym meczu ?? a jak byl to czemu go nie ogladal ?? tak wogole to powinien nauczyc sie pisac bo styl tego tekstu jest fatalny. Trzeba znac jezyk polski zeby pisac artykuly !!!!
Odpowiem ci tak jak pewien redaktor mi kiedy oskrażyłem go o plagiat: "dziękuję za konstruktywną krytykę..." I zrobie to samo co on, czyli cię oleje panie polonisto od siedmiu boleści.
PS. Ale przynajmniej usmialem sie czytajac ten tekst
Jakoś mnie nie cieszy że udało mi się rozbawić takiego półgłówka jak ty.
Bez pozdrowień
P.S.
I to pewnie "kibic" z Sosnowca zapieprzył nam piłkę i zwiał na pola??