Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2015-01-10, 11:09 am

Szanowny Kol. Anakin - tak wierze w to co pisze a to dla tego ze
na rynku są lepsi piłkarze od Okinczyca i być może nasi Panowie
przyjdą po rozum do głowy i zatrudnia napastnika doświadczonego
i skutecznego - czego życzę drużynie i nam Kibicom.
Kol. Patrios wyżej podaje nazwisko napastnika doświadczonego.
Dodam jeszcze - Okinczyc w 21 kolejkach III ligi - strzelił 6 bramek
w tym jedna z karnego. Ocena należy do Kolegów.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez August 2015-01-10, 11:34 am

Nie bardzo wierzę w to że przyjdzie do nas ktos specjalnie lepszy. Oczywiście na Wojtku z Zielonej Góry świat sie nie kończy. Tyle że jest to zawodnik może i za słaby na timobajl ale wielokrotnie udowadniał że w 3 lidze sobie radzi. Natomiast co do zawodników pokroju Zakrzewskiego przypominam że mamy już kilku weteranów vide Dudek, jarczy czy Markowski. Do tego cały zastęp wypozyczęń z warszawskiej centrali. Niech do tego dojdzie jeszcze jeden emeryt i mamy trzon drużyny z pespektywą na długie lata.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez bbartek 2015-01-10, 1:02 pm

Może Pan Jaroszewski + Trener szarlatan/ mag buduja zaplecze dla drużyny futsalowej w której graja ?
bbartek

Postprzez August 2015-01-10, 10:50 pm

Dalsze wypożyczanie wypożyczonych. Czy nie lepiej oddać gościa na stałe ?

Okocimski KS Brzesko doszedł do porozumienia z Zagłębiem Sosnowiec w sprawie kontynuacji wypożyczenia Wojciecha Wojcieszyńskiego. 29-letni pomocnik pozostanie w drugoligowcu do końca sezonu.

Wojcieszyński jesienią wystąpił w 17 ligowych meczach Okocimskiego KS-u. Zdobył także pięć bramek w tych meczach.
(...)
http://www.90minut.pl/news/244/news2446 ... KS-ie.html
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez GrubyPerez 2015-01-11, 1:21 am

bbartek napisał(a):Może Pan Jaroszewski + Trener szarlatan/ mag buduja zaplecze dla drużyny futsalowej w której graja ?

drogi bbartku, do futsalu też trzeba mieć jaja .
nie wydmuszki.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez Anakin 2015-01-11, 8:58 am

August napisał(a):Dalsze wypożyczanie wypożyczonych. Czy nie lepiej oddać gościa na stałe ?

Okocimski KS Brzesko doszedł do porozumienia z Zagłębiem Sosnowiec w sprawie kontynuacji wypożyczenia Wojciecha Wojcieszyńskiego. 29-letni pomocnik pozostanie w drugoligowcu do końca sezonu.

Wojcieszyński jesienią wystąpił w 17 ligowych meczach Okocimskiego KS-u. Zdobył także pięć bramek w tych meczach.
(...)
http://www.90minut.pl/news/244/news2446 ... KS-ie.html

Ciekawe co z Sadowskim. Wróci czy tez my wydłuża ?
Anakin

Postprzez novack 2015-01-11, 9:46 am

Czy Pan Prezes mógłby podać do wiadomości jaką część pensji Wojcieszyńskiego wypłaca Zagłębie, jaką kwotę Zagłebie wyplaciło Wojcieszyńskiemu w 2014 r. i jaka to będzie kwota w roku 2015 r.?
I drugie pytanie do Pana Prezesa: jak to się ma do rzekomej oszczędnej polityki klubu, ktora była tak istotna przy rozważaniach na temat zwolnienia niekompetentnego trenera Smyły?
Oczywiście natychmist nasuwają się kolejne pytania np. czy rozwiązanie kontraktu z Kursą, zawartego zaledwie kilka miesiecy wcześniej wbrew wszystkim, odbyło sie bezkosztowo? A może Pan Prezes odpowie kto jest odpowiedzialny za wyszukiwanie takich "perełek" jak Arłukowicz, Wojcieszyński, Kursa czy Kaliciak, i czy ten fachowiec nadal pobiera pensje w Zagłębiu i odpowiada za kolejne trafione transfery?
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez werty2 2015-01-11, 4:37 pm

W klubie nie ma dyrektora sportowego (bo i po co?), za transfery odpowiada duet wuefustów. Odpowiada w teorii...
werty2

Postprzez Anakin 2015-01-12, 8:45 am

novack napisał(a):Czy Pan Prezes mógłby podać do wiadomości jaką część pensji Wojcieszyńskiego wypłaca Zagłębie, jaką kwotę Zagłebie wyplaciło Wojcieszyńskiemu w 2014 r. i jaka to będzie kwota w roku 2015 r.?
I drugie pytanie do Pana Prezesa: jak to się ma do rzekomej oszczędnej polityki klubu, ktora była tak istotna przy rozważaniach na temat zwolnienia niekompetentnego trenera Smyły?
Oczywiście natychmist nasuwają się kolejne pytania np. czy rozwiązanie kontraktu z Kursą, zawartego zaledwie kilka miesiecy wcześniej wbrew wszystkim, odbyło sie bezkosztowo? A może Pan Prezes odpowie kto jest odpowiedzialny za wyszukiwanie takich "perełek" jak Arłukowicz, Wojcieszyński, Kursa czy Kaliciak, i czy ten fachowiec nadal pobiera pensje w Zagłębiu i odpowiada za kolejne trafione transfery?

Dobre pytania. To pierwsze rozszerzyłbym o innych wypożyczonych zawodników. Co do rozwiązania kontraktu z Kursa i nie tylko to zdziwiłbym się aby jeden z drugim zgodził się ot tak na przedterminowe rozwiązanie umowy. Nikt z nas by nie poszedł na coś takiego. I to jest zrozumiałe z punktu widzenia pracownika. Dlatego jestem przekonany że klub musiał zabulić. Tylko o tym Prezes nie powie.
Anakin

Postprzez Luis 2015-01-12, 10:19 pm

Ze wzgledu, iz takie osoby jak GRUPY PEREZ oraz AUGUST sa bardzo cenione na forum, a ja szczerze powiedziawszy nie wiem kim panowie jestescie, ale moze Wy wiecie jedna rzecz. Czy Zaglebie w ogole ma zamiar przeprowadzic jakis transfer? Bo Mirus z guru chyba uwazaja, ze jestesmy liderami z 10 pkt przewaga i nam wzmicnieni nie sa potrzebne :) a tak powaznie to solidni zawodnicy zaraz zostana zakontraktowani przez takie tuzy jak Rakow, Rozwoj i Rybik.
Luis

Postprzez jondek 2015-01-12, 11:15 pm

Fajansiarze mają obiecane 3 bańki z UM,to czym się mają przejmować?? :twisted:
jondek

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2015-01-13, 6:26 pm

Słuchajcie - Michał Grudniewski - rozwiązał umowę z Siedlcami - może
powinien wrócic do Zagłebia . Sa pozytywne opinie o jego grze w Siedlcach.
Co myślicie o tym zawodniku.
Pozdrawiam
tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Luis 2015-01-13, 6:41 pm

Ja jestem ZA ,ale przypominam, ze nam transfery nie sa potrzebne.
Luis

Postprzez GrubyPerez 2015-01-13, 7:25 pm

Luis napisał(a):Ze wzgledu, iz takie osoby jak GRUPY PEREZ oraz AUGUST sa bardzo cenione na forum, a ja szczerze powiedziawszy nie wiem kim panowie jestescie, ale moze Wy wiecie jedna rzecz. Czy Zaglebie w ogole ma zamiar przeprowadzic jakis transfer?

niestety , kolego Luis , przeceniasz mnie.Są na tym forum osoby znacznie lepiej poinformowane. W naszym klubie wszystko jest owiane mgłą tajemnicy - może zbliżające sparringi coś nam podpowiedzą.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez Luis 2015-01-13, 7:51 pm

niestety , kolego Luis , przeceniasz mnie.Są na tym forum osoby znacznie lepiej poinformowane. W naszym klubie wszystko jest owiane mgłą tajemnicy - może zbliżające sparringi coś nam podpowiedzą.[/quote]

Coz, lepiej kogoa przecenic niz niedocenic, a w naszym Zaglebiu jakze to popularne jak nas kibicow sie ma w 4 literach.
Luis

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników