ZMIANY W SKŁADZIE ZAGŁĘBIA W PRZERWIE ZIMOWEJ

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez dziejus 2005-01-24, 1:44 pm

Nie widze jak na razie konkurencji w obsadzie bramkarza.Czym to sie moze skonczyc widzielismy jesienia.Bez urazy ale chyba Rydel nie zmusi Bebna do wiekszego wysilku.Reszta wporzo.
dziejus

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-01-24, 2:05 pm

Kol. MALY - napial sie Pan do granic wytrzymalosci- proponuje , aby Pan zwolnil reczny i pojechal w przeciwna strone. My Sympatycy bawimy sie ukladaniem skladu natomiast Pan zatracil umiar czyniac nam uwagi, ktore nie maja nic wspolnego z Sympatykiem footbalu. Niech ze Pan potrafi zliczyc do 6 bo tyle nazwisk nowych podalem w moim skladzie a zawodnicy Ci nie grali w ZAGLEBIU w poprzedniej rundzie. Po prostu przeszkadza Pan swoimi uwagami bo z rownowagi nas Pan nie wyprowadzi to pewne.
Na chwile obecna to rzeczywiscie trener KT ma komfort w ukladaniu skladu, ale przypomnijmy sobie linie pomocy i ataku.
Lewa pomoc - Chwalibogowski. Luczywek
Prawa pomoc - Wolanski, Skrzypek, Kruszynski
Srodek pomocy - Mader, Morawski, Lachowski, moze grac Malinowski
Atak: Pitry, Malocha, Ujek Paczkowski, moze grac Lachowski.
Optymalne ustawienie nalezy do KT ale i te inne ustawienia o ktorych my nie mamy pojecia a My mozemy sie bawic w nadziei ze sie uda trafic.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez WOJTEK 2005-01-24, 2:38 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. MALY - napial sie Pan do granic wytrzymalosci- proponuje , aby Pan zwolnil reczny i pojechal w przeciwna strone. My Sympatycy bawimy sie ukladaniem skladu natomiast Pan zatracil umiar czyniac nam uwagi, ktore nie maja nic wspolnego z Sympatykiem footbalu. Niech ze Pan potrafi zliczyc do 6 bo tyle nazwisk nowych podalem w moim skladzie a zawodnicy Ci nie grali w ZAGLEBIU w poprzedniej rundzie. Po prostu przeszkadza Pan swoimi uwagami bo z rownowagi nas Pan nie wyprowadzi to pewne.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez gruby 2005-01-24, 4:45 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Dlaczego UJKA nie ma w moim skladzie ? Otoz skutecznosc w/w zawodnika w ostatnim czasie byla niska. My potrzebujemy bramek i punktow i to juz na starcie. Nie mam zadnych uprzedzen, aczkolwiek kilka razy zawalil w waznych momentach.
Przeciez moze wchodzic na zmiany - zreszta to dotyczy wszystkich zawodnikow. Nasza druzyna musi byc silna, grozna w kazdym meczu i przez 90 minut.
Pozdrawiam
Tadeusz

Troche się z panem nie zgodze Panie Tadeuszu,wydaje mi się że Ujek powinnien grać w pierwszym składzie,mimo że nie strzelił dużo bramek.. 8) to jest ograny a Małocha jest po kontuzij i nie wiadomo w jakiej formie będzie...ale napewno będzie rywalizacja wsród napastników....
gruby

Postprzez Zielarz 2005-01-24, 5:10 pm

siemanko wszystkim dla mnie wzmocnienia są dobre jeżeli dojdzie do skutku wszytkie zaplanowane transfery to bedzie bardzo dobrze teraz trzeba tylko zgrać drużyne to jest najważniejsze i od pierwszego meczu musimy wspierać ZAGŁĘBIE dopingiem a nie narzekać cały czas że jest żle tak nie może być MUSIMY SIE UTRZYMAĆ !!
Zielarz

p. Tadeuszu: a ja myślę, że to Pan "galopuje wprzestwor

Postprzez Blajpios 2005-01-24, 5:14 pm

Niestety. Nawet o "ćwierć stopieńka" posuwa Pan dalej agresję. Owszem, należy wziąć pod uwagę różnicę wieku, co niezręcznie Panu wypomnieć, więc to zrobię ja - powinien "MALY" tu miarkować. No, ale w jego wypowiedzi pomimo agresji co najmniej nie można wykluczyć, że jest życzliwość: "chłopy, dajcie se siana, szkoda Was (Waszego zdrowia, czasu itp)" U Pana jest już tylko - "odczep się MALY". Stopień uważania za głupi głosu drugiego - podobny u obu. Oczywiście, Pan, jak i inni, mogą się zabawiać w takie "wymyślania składu", i inne tego typu dywagacje, bez oglądania się na to, że to przecież nie ma teraz sensu większego niż wróżenie z fusów. Wasze prawo - zajmujecie tym forum codziennie. Inny użytkownik forum - ma przecież nie mniejsze prawo użytkowania go: dać wyraz frustracji, że co zajrzy tu w nadziei dowiedzenia się czegoś sensownego, to najpierw przeczyta z 5 wpisów typu "o zasadach chodzenia pieszo po księżycu": a potem stwierdzi, że nic nie ma innego. Uważam, że "MALY" - nawet jeżeli nie zakładać życzliwości przestrzegania innych przed działaniami jego zdaniem szkodliwymi dla Was - jednak nie przekroczył (poza kwestią szacunku z racji wieku, ale na takim forum jest ona "modyfikowalna") jakoś rażąco zasad szacunku czy nie przejawił uporu, nachalności czy wulgaryzmu w sposób wysoce naganny. Choć oczywiście - nie znaczy to, że uważam coś w przeciwną stronę. Jak zaznaczyłem, uważam, że niepotrzebnie podniósł Pan "stopieniek agresji", ale tylkko o "ćwierć stopnia" w gruncie rzeczy. Niemniej, ponieważ nikt nie zauważył a Pana nazbyt cenię - pozwalam sobie sprostować.
Blajpios

Postprzez mały 2005-01-24, 6:12 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. MALY - napial sie Pan do granic wytrzymalosci- proponuje , aby Pan zwolnil reczny i pojechal w przeciwna strone. My Sympatycy bawimy sie ukladaniem skladu natomiast Pan zatracil umiar czyniac nam uwagi, ktore nie maja nic wspolnego z Sympatykiem footbalu. Niech ze Pan potrafi zliczyc do 6 bo tyle nazwisk nowych podalem w moim skladzie a zawodnicy Ci nie grali w ZAGLEBIU w poprzedniej rundzie. Po prostu przeszkadza Pan swoimi uwagami bo z rownowagi nas Pan nie wyprowadzi to pewne.
Na chwile obecna to rzeczywiscie trener KT ma komfort w ukladaniu skladu, ale przypomnijmy sobie linie pomocy i ataku.
Lewa pomoc - Chwalibogowski. Luczywek
Prawa pomoc - Wolanski, Skrzypek, Kruszynski
Srodek pomocy - Mader, Morawski, Lachowski, moze grac Malinowski
Atak: Pitry, Malocha, Ujek Paczkowski, moze grac Lachowski.
Optymalne ustawienie nalezy do KT ale i te inne ustawienia o ktorych my nie mamy pojecia a My mozemy sie bawic w nadziei ze sie uda trafic.
Pozdrawiam
Tadeusz
W czym tak wielce Panu przeszkadzam ? Jednak widzę , że po mojej wypowiedzi zmienił Pań fron , podając możliwe nazwiska na poszczególne pozycje , z których będzie mógł skorzystać trener KT. Powinien Pan napisać tak od początku to moje uwagi były by zbędne. pomijając Pana osobiste wycieczki pod moim adres pragnę powiedźeć , że jest to temat o wzmocnieniach a nie o " POMOCY W USTALANIU SKŁADU DLA TRENERA "
mały

Postprzez Kry's 2005-01-24, 6:42 pm

[To jest juz duza dawka info jak bedzie budowany sklad w rundzie wiosennej, moze przybyc 1-2 zawodnikow max.
Ja zaryzykuje i podam: BEBEN - WARAKOMSKI-HOSIC-TRESCINSKI-ADZEM SKRZYPEK - MADAR - LACHOWSKI - WOLANSKI PITRY - MALOCHA.
Pozdrawiam
Tadeusz[/quote]

całkiem niezła jedenastka się klaruje :roll:
ostra walka się szykuje już nawet o załapanie się na ławkę,spójrzmy na te nazwiska,
Ujek,Kłoda,Chwalibogowski,Łuczywek,Morawski,Twardawa,Malinowski,Kruszyński
także KT ma sporo do myślenia,materiał ma trzeba tylko teraz to jak najlepiej poukładać :wink:
Kry's

Postprzez musztra 2005-01-24, 7:30 pm

Niezapomnijcie o tym że jeszcze najprawdopodobniej odejdzie kilku zawodników oraz jeszcze 3 naszych najlepszych grajków może zostać wTorino :!: :!:
musztra

Postprzez CZaRnYY 2005-01-24, 8:40 pm

musztra napisał(a):Niezapomnijcie o tym że jeszcze najprawdopodobniej odejdzie kilku zawodników oraz jeszcze 3 naszych najlepszych grajków może zostać wTorino :!: :!:

Jeśli nawet odejdą to będą zapewne to tacy zawodnicy, którzy nie mieszczą się w jedenastce, a co do Torino - nie wydaję mi się, aby nam zabrało kogokolwiek (z całym szacunkiem dla całej trójki zawodników), a na pewno już nie wszystkich trzech. Poza tym ktoś wpływowy już mówił (chyba Rudy gdzieś), że właścicielowi nie zależy na wzmacnianiu jednego zespołu kosztem drugiego.
CZaRnYY

Postprzez Gość 2005-01-24, 10:28 pm

CZaRnYY napisał(a):
musztra napisał(a):Niezapomnijcie o tym że jeszcze najprawdopodobniej odejdzie kilku zawodników oraz jeszcze 3 naszych najlepszych grajków może zostać wTorino :!: :!:

Jeśli nawet odejdą to będą zapewne to tacy zawodnicy, którzy nie mieszczą się w jedenastce, a co do Torino - nie wydaję mi się, aby nam zabrało kogokolwiek (z całym szacunkiem dla całej trójki zawodników), a na pewno już nie wszystkich trzech. Poza tym ktoś wpływowy już mówił (chyba Rudy gdzieś), że właścicielowi nie zależy na wzmacnianiu jednego zespołu kosztem drugiego.

Nie oszukujmy sie ale nie wierze w to zeby nasii grajkowie byli w stanie wzmocnic serie B ? to czemu sie np nie zainteresuja pilkarzami z Legii ? Pelny szacunek dla tej trojki ale Seria B to za wysokie progi niestety. Pozdro
Gość

Postprzez xXx_1906 2005-01-24, 10:56 pm

Thomi napisał(a):Nie oszukujmy sie ale nie wierze w to zeby nasii grajkowie byli w stanie wzmocnic serie B ? to czemu sie np nie zainteresuja pilkarzami z Legii ? Pelny szacunek dla tej trojki ale Seria B to za wysokie progi niestety. Pozdro

Moze tak, a moze nie. Dudek w Polsce tez byl niezauwazany, a teraz?

A tak do tematu to najwazniejsze jest to zeby ci wszyscy nowi szybko sie zaaklimatyzowali i zgrali z reszta, bo w obecnej sytuacji w tabeli nie mozemy pozwolic sobie na straty punktow na poczatku rundy.
xXx_1906

Postprzez dziejus 2005-01-24, 11:12 pm

Na 90minut pisza o kontraktach z zawodnikami z bylej Jugoslawi a nic nie pisza o J.Wolanskim.Czy cos komus podobno?
dziejus

Postprzez asdf 2005-01-24, 11:44 pm

Uwarzam sposob prowadzenia polityki transferowej w klubie jak bardzo profesjonalny. Ogromnie mnie cieszy stabilizacja finansowa, oraz postawa KT. Jestem bardzo dobrej mysli. Wiosna nasza 8)
asdf

Postprzez Franz 2005-01-25, 12:20 am

xXx_1906 napisał(a):Dudek w Polsce tez byl niezauwazany, a teraz?

Teraz jest rozpoznawalny na całym świecie bo nie każdy bramkarz grający w klasowym klubie potrafi wpuszczać takie szmaty :lol: .

A tak pozatym: 3 miesiące temu wszyscy narzekali na zegar, powoli sie zmienia; miesiąc temu narzekaliśmy na politykę transferową a teraz .... sami widzicie jak wszystko sie zmienia w tych czasach :) .
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna