jls napisał(a):Na jakich zasadach, na jak długo, czy może jest to następna tajemnica państwowa
Ja próbowałem niedawno znaleźć info o długości kontraktu naszego wirtuoza trenerskiego i też nie znalazłem...
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
jls napisał(a):Na jakich zasadach, na jak długo, czy może jest to następna tajemnica państwowa
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Poczytajcie 90 minut - transfery II liga - jakie tam wynalazki
można znaleźć - same ciekawostki - oczywiście Zagłebie.
Pozdrawiam
Tadeusz
- Na dziś priorytetem klubu są finanse. Dążę zawsze do tego, by nie robić niczego, na co nas nie stać. Czy Giel będzie za drogi? Nie, ale jeśli wróci do warunków, które miał u nas. Mniej więcej wiemy, ile zarabia w Zagłębiu. Na sosnowieckie płace nas nie stać - mówi Zdzisław Sarnicki, prezes kluczborskiego klubu, który zimę spędza na 3. pozycji w tabeli II ligi.
http://katowickisport.pl/pilka-nozna/ii ... 12456.html
django napisał(a):- Na dziś priorytetem klubu są finanse. Dążę zawsze do tego, by nie robić niczego, na co nas nie stać. Czy Giel będzie za drogi? Nie, ale jeśli wróci do warunków, które miał u nas. Mniej więcej wiemy, ile zarabia w Zagłębiu. Na sosnowieckie płace nas nie stać - mówi Zdzisław Sarnicki, prezes kluczborskiego klubu, który zimę spędza na 3. pozycji w tabeli II ligi.
http://katowickisport.pl/pilka-nozna/ii ... 12456.html
Kluczbork, którego nie stać na "sosnowieckie" płace zajmuje miejsce 3. Zagłębie miejsce 7. Bez komentarza. Może tylko taki, że zapewne wszystkich sześciu drużyn, które nas wyprzedzają nie stać na sosnowieckie płace.
novack napisał(a):jaką korzyść z tych decyzji odniosło Zagłębie i kto za te decyzje ponosi odpowiedzialność
novack napisał(a):I żeby była pełna jasność, bo pewnie mało kto o tym wie, to nie jest tak , że Kozak był u nas zupełnie za darmo, Zagłębue wypłacało mu co miesiąc pewna kwotę i jak sądze Sadowskiemu grającemu na wypożyczeniu w Bytomiu też. Ponosilismy wymierne koszty finansowe za tych chłopaków, a żaden z nich nie grał dla Zagłebia (nie licząc epizodow Kozaka przed pakietem wychowawczym Smyły).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników