Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez wojtaszko1906 2014-12-09, 9:22 pm

Tak jak mówię sadowski do ryndaka września i tylca by sie przydał z powrotem i mam nadzieję ze wróci bo strzela i gra cały czas
wojtaszko1906

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2014-12-09, 9:33 pm

Zastanawiając się nad transferami na Wiosnę 2014 - to myślę ze ta info
o Wojtku Okinczycu i dobrym obrońcy(stoperze) plus powrót naszych
zawodników z innych klubów - powinno wystarczyć na spokojne granie
i myślenie o AWANSIE. Nie wiadomo co zwojuje Tumicz w tej rundzie
jeśli słaby to wypożyczyć.
Pozdrawiam
tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez wojtaszko1906 2014-12-09, 9:37 pm

Tylko jest jeden problem nikt go nie chce naprawdę jego forma to tragedia. Myślę ze nad wojcieszynskim tez warto sie zastanowić czy nie skrócić wypożyczenia bo strzela w brzesku
wojtaszko1906

Postprzez GrubyPerez 2014-12-09, 9:39 pm

wojtaszko1906 napisał(a):Tylko jest jeden problem nikt go nie chce naprawdę jego forma to tragedia. Myślę ze nad wojcieszynskim tez warto sie zastanowić czy nie skrócić wypożyczenia bo strzela w brzesku

a on nie wrócił do Brzeska z wypożyczenia do nas?
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez wojtaszko1906 2014-12-09, 9:54 pm

Nie on został naszym zawodnikiem podpisując kontrakt na dwa lata chyba a smyla go kazał wypożyczyć przed sezonem bo ściągnął pupilka zalewskiego więc warto go wziasc do tego sadowski z powrotem okinczyc i obrońcy środkowi i prawy za sierczynskiego
wojtaszko1906

Postprzez pyla 2014-12-09, 10:09 pm

Dopóty dopóki będzie smyla żadne wzmocnienia nie pomogą, wykończył Giela to samo zrobi z Okińczycem iresztą. Wg. mnie Tumicz za Sadowskiego do Poloni , Giel zostaje i co tu się rozpisywać w trybie pilnym smyla do Bytomia .
pyla

Postprzez GrubyPerez 2014-12-10, 12:26 am

pyla napisał(a): i co tu się rozpisywać w trybie pilnym smyla do Bytomia

to wzmocnienie wystarczy :)
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2014-12-10, 4:35 pm

Przy tej całej zabawie transferowej, wypożyczeniowej i powroty
ważna aby były zakończone do 7.01.2015 tj. rozpoczęcie przygo-
towań do Wiosny 2015.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez novack 2014-12-10, 7:10 pm

W katowickim Sporcie napisano, że Giel przymierzany jest do Rozwoju lub Kluczborka, czyli pozostaje w "naszej" lidze. Jeśli nie zrobimy zastrzeżenia, że nie może zagrać w meczu przeciw Zagłębiu, to obawiam się, że w nim własnie się przełamie i to nie w pół bynajmniej.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Lars 2014-12-10, 8:03 pm

novack napisał(a):W katowickim Sporcie napisano, że Giel przymierzany jest do Rozwoju lub Kluczborka, czyli pozostaje w "naszej" lidze. Jeśli nie zrobimy zastrzeżenia, że nie może zagrać w meczu przeciw Zagłębiu, to obawiam się, że w nim własnie się przełamie i to nie w pół bynajmniej.

Niech się chłopak przełamuje, jeśli jest tego warty. Jeśli jest dobry w swoim zawodzie, a smyła go skreślił to życzę mu hat-tricka z nami.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez novack 2014-12-10, 8:10 pm

Niech ustrzeli hat-tricka na pohybel Smyle, ale tylko pod warunkiem, ze Arak strzeli cztery ;)
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez pyla 2014-12-10, 10:00 pm

novack napisał(a):W katowickim Sporcie napisano, że Giel przymierzany jest do Rozwoju lub Kluczborka, czyli pozostaje w "naszej" lidze. Jeśli nie zrobimy zastrzeżenia, że nie może zagrać w meczu przeciw Zagłębiu, to obawiam się, że w nim własnie się przełamie i to nie w pół bynajmniej.
Rozwój vic.lider chce Giela a my go mamy i z niego rezygnujemy czyż nie jest to chore ? Nam nie potrzeba zmieniać pół drużyny bo ją mamy , my musimy natychmiast zmienić trenera. On gotowy swoimi chorymi pomysłami pozbyć się co lepszych zawodników i sprowadzi nam badziewie tak jak to zrobił w przerwie letniej i na nowo będzie budował :czerwona: Pozbył się Sadowskiego ,Grube a co mieliśmy wzamian, jedyny wartościowy Giel i co z nim zrobił ? Szlag mnie trafia czy prezes tego nie widzi. P.S Okińczyc jestem na tak pod warunkiem że nie pod opieką smyly.
pyla

Postprzez jondek 2014-12-10, 10:32 pm

SMYŁA WYPAD!!!!!Miej kurna trochę honoru i szacunku dla siebie :redface: Ale jak Prezydent nie walnie pięścią,to dalej będziemy klubikiem,nawet gdybyśmy awansowali.Awansować z tymi piłkarzami można,ale nie z tym trenerzyną :czerwona:
jondek

Postprzez szajba555 2014-12-10, 10:51 pm

To niech prezydent postawi Jaroszewskiemu !!!!SUROWE ULTIMATUM !!!!! albo trener do spławienia albo błyskawiczna utrata posady :czerwona: największym sukcesem będzie wywalenie Smyły za Brynicę . Dobrze co do zawodników to bym widział Filip'ego z Wałbrzycha , Okińczyc też myślę że nadawał by się do nas ale zamiast się wzmacniać to się osłabiamy :kiepsko: I jeszcze mam pytanie a czy widzicie w naszym zespole niejakiego Wołodimira Fedoriwa z Wisły Puławy ?
szajba555

Postprzez jls 2014-12-11, 1:05 pm

20-letni Hubert Tylec przedłużył kontrakt z Zagłębiem Sosnowiec.

Zawodnik znajduje się w pierwszej kadrze sosnowieckiego klubu od sezonu 2011/12.

źródło: 90minut.pl

Po dluższej przerwie czytania forum znalazlem wpis na temat kontraktu Huberta Tylca.
Niby wiadomość dobra, ale...
Treść wiadomości powala na podłogę.
Na jakich zasadach, na jak długo, czy może jest to następna tajemnica państwowa ?
Może ktoś wie coś więcej na ten temat.
Naprawdę bardzo tajemniczy klub. Następnym posunięciem powinno być utajnienie adresu siedziby klubu i położenia Stadionu Ludowego.
jls

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna