A ja z uporem maniaka będę powtarzał, żeby niektórzy forumowicze przestali płakać i cierpliwie doczekali ze swoją rozpaczą do końca okienka transferowego.
Łatwo, lekko i bezkarnie można tutaj na forum zrobić szmaciarza.... z dyrektora, z prezesa, z trenera czy piłkarza... Tylko czemu to robić jeszcze przed rozpoczęciem rundy wiosennnej? Na rozliczenia przyjdzie czas w czerwcu. Nic mnie tak nie wkurwia jak biadolenie w styczniu, że ten się nie nadaje, bo z 3 ligi, a tamten z 4, a jeszcze inny to był chory przez pół sezonu... Widziałeś jeden z drugim człowieka w akcji na żywo ??? Jeśli nie, to po co się wypowiadasz?
Rudy powinien odejść ? Bo co? Słabe transfery są? A jakie są? A jakie bedę? Wiecie? Bo ja nie.
Jak się skończy okienko transferowe, to będzie można oceniać i Prezesa i Dyrektora, może i trenera. Ale teraz 7 stycznia, czy jeszcze wcześniej ?
A prawdziwa ocena i tak nastąpi w czerwcu. Ja wiem, że nikt nie ma cierpliwości. Może ja mam jej trochę więcej niż inni, ale zanim kogoś obrazicie i zrobicie z niego szmaciarza zastanówcie się trochę.
Ten post nie odnosił się do poprzednich, ale był skierowany do wszystkich płaczących na tym forum