Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
novack napisał(a):Łukasz Wijas rozwiązał kontrakt z Zagłębiem Sosnowiec
26-letni pomocnik Łukasz Wijas rozwiązał kontrakt z Zagłębiem Sosnowiec. Zawodnik grał w drugoligowcu wiosną sezonu 2010/11, później nabawił się urazu stawu skokowego - informuje "Gazeta Wyborcza".
- Przyszedł do mnie i potargał swój kontrakt. To była, jak na nasze warunki, bardzo dobra umowa. Łukasz stwierdził, że nie chce być dla nas ciężarem, bo i tak zrobiliśmy już dla niego bardzo dużo. Z taką postawą jeszcze nigdy się nie spotkałem. Jestem pod wrażeniem - powiedział prezes Zagłębia Leszek Baczyński.
Wijas ma za sobą 14 występów w ekstraklasie w barwach GKS-u Katowice.
django napisał(a):Rzeczywiście, duży szacunek dla gościa.
novack napisał(a):Oby to nie był jedyny hit transferowy! Zieliński to było całkowite nieporozumienie. Jego odejście to ulga dla budżetu i kibiców. Naprawdę w tej sytuacji lepiej skompletować mniejszą kadrę, ale konkretnych grajków.
Adamek182 napisał(a):Panowie wiecie co jest z naszymi gwiazdami? Lacha nie grywa w sparingach?(oki,nie zerknąłem- już widziałem-GRA tylko coś o nim cicho) Drugi gwiazdor z ukrainy(?) nie pamietam nazwiska. Zagrał w halówke,strzelił 3 bramki i tyle wiadomości w jego temacie. No i Jankes zostaje w końcu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników