Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
RUDI napisał(a):Może jednak zostanie
Dziś Rafał Jankowski pojechał na sparing Piasta Gliwice, w którym pokazał, że strzelanie bramek przychodzi mu z łatwością. Popularny „Jankes” zdobył dwa gole, a gliwiczanie pokonali litewski Trakų FK… 2:0. - Nie oznacza to, że odejdę, jest szansa, że zostanę w Sosnowcu - przekazał napastnik. - W tym sezonie się utrzymamy, w przyszłym powalczymy o awans do 1 ligi, a w kolejnym do ekstraklasy, zawsze chciałem taką drogę przejść - dodał uśmiechnięty „Jankes”.
Więcej ...http://zaglebie.eu/jankowski-dalej-strzela-_2_1821.html
KOLO87 napisał(a): – Zajmujemy wprawdzie ostatnie miejsce, ale myślę, że Zagłębie jest na tyle silne kadrowo, że nawet beze mnie chłopaki powinni się utrzymać – analizuje Jankowski.
KOLO87 napisał(a):Z wypowiedzi napastnika Zagłębia wynika, ze chciałby przejść do Piasta, ale? – To nie zależy tylko czy ja chcę i czy klub z Sosnowca będzie chciał mnie puścić, ale przede wszystkim od trenerów Piasta, czy w ogóle będą mnie widzieli w składzie, więc na razie nie ma o czym mówić – słusznie stwierdza Jankowski.
django napisał(a):Niech pogra w ZS jeszcze pół roku i pokaże na co go stać, bo jak na razie zagrał dobrą rundę i wygląda na to, że pomieszało mu się w głowie. Jak wiosną strzeli drugie tyle bramek, to biorąc pod uwagę, że będzie do wzięcia za darmo, pewnie zglosi się po niego więcej klubów. I wtedy do widzenia
jackie57 napisał(a):Z drugiej strony: każdy chce grać w lepszym klubie, a Jankowski ma do tego predyspozycje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack