Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):... pseudodziałaczy Miodowej.
PawełK napisał(a):August napisał(a):... pseudodziałaczy Miodowej.
Bitwy Warszawskiej 1920 roku 7
emdżej napisał(a):Cygan napisał(a):Odpowiem tak: da mi taki rozgłos
Da ci rozgłos w stylu: "kibice są coraz gorsi. Zaczynają już nawet blokować drogi uprzykrzając życie zwykłym ludziom". I co? Taki fajny by to był rozgłos?
Cygan napisał(a):emdżej napisał(a):Cygan napisał(a):Odpowiem tak: da mi taki rozgłos
Da ci rozgłos w stylu: "kibice są coraz gorsi. Zaczynają już nawet blokować drogi uprzykrzając życie zwykłym ludziom". I co? Taki fajny by to był rozgłos?
To zaproponuj cos lepszego, niż krytyka innych....
Cygan napisał(a):To zaproponuj cos lepszego, niż krytyka innych....
emdżej napisał(a):Cygan napisał(a):To zaproponuj cos lepszego, niż krytyka innych....
Jeśli piszesz coś na ogólnodostępnym forum musisz liczyć się z tym, że ktoś się z tym nie zgodzi.
Cygan napisał(a):emdżej napisał(a):Cygan napisał(a):To zaproponuj cos lepszego, niż krytyka innych....
Jeśli piszesz coś na ogólnodostępnym forum musisz liczyć się z tym, że ktoś się z tym nie zgodzi.
Jasne cwaniaku, ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie: zaproponuj cos lepszego.
Czy Cię stać tylko na krytykowanie? To jest za łatwe koleś....
A co tu proponować? Zarówno ja jak i większość kibiców jesteśmy za ciency dla pzpn-u. Z nimi trzeba działaś mądrze, z podstępem. Osoba będąca w temacie jest w stanie takie coś zagwarantować...
August napisał(a):Tutaj niestety wychodzi słabość kibiców w postaci braku stowarzyszenia. A własnie w takiej sytuacji to przede wszystim dużą rolę mogłoby odgrywać zarejestrowane stowarzyszenie, które w mogłoby wspierać klub.Wszelkie działania typu blokada drogi czy pikiety mogą wręcz obrócić się przeciwko klubowi. Tak, że pozostaje nam czekać przede wszystkim na działania Prezesa.
Swoją drogą Wyborcza wzięła się za nagłaśnianie burd w Poznaniu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników