Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
swiezy52 napisał(a):MiChAs089 napisał(a):Transparent załosny ale Brawa dla Nielby jak najbardziej zasłużone niech te patałachy wiedzą że mamy dość i Apeluje do Ultrasów zróbicie Bojkot bo wole kupić sobie Kebaba za 5 zł niż marznąć i oglądac tą kopaniene zasłużone zwyciestwo dla Nielby i zasłuzone owacje i sobie myślcie ile chcecie ale tego sie już nie da oglądać moja cierpliwość sie skończyła Lachowski niech odejdzie bo sie u nas marnuje a czas leci lepiej niech sobie pogra w lepszej drużunie bo tu sie nie spełnia dozobaczenie w przyszłym sezonie jeszcze raz Brawa dla Nielby i owacje na stojąco mam już dość !!! i mnie nie obchodzi co sobie poniektórzy myślą bo niby wierni a doping po 1 połowie zniknoł brawo Nielba !!
wez no sie Ty poczytaj...
sukcesiku
nie chcesz nie przychodz, nie chcesz nie dopinguj, nie chcesz nie wyrzucaj 5 zeta... CHCESZ zmien barwy ale nie pie..ol bzdur
Smazu napisał(a):Brawa dla Nielby jak najbardziej zasłużone pewnie ostatnie bo następnym drużynom nie będzie już miał kto klaskać z racji , że nikt nie przyjdzie oglądać takiej żenady.Zawodnicy oczywiście starali się jak nigdy, wyszło jak zawsze.. za pół roku znowu zmiana trenera i wałkujemy temat w kółko ten sam.
HockeyFans napisał(a):Chodzi o to gdy on się bawił na kręgielnie i balować,a nie wykonywał swoich obowiązków,a na drugi dzień kibice Zagłębia zjawili się na treningu i mu wpier*****li i odszedł z klubu mniej więcej z tego powodu,ale na 100% nie jestem pewien czy dostał za olewanie obowiązków,ale tak słyszałem .
jondek napisał(a):Zobaczcie jak w cywilizowanym świecie potrafią docenić przeciwnika.Przecież to jest sport i zabawa a nie wojna.Szacunek dla tych,którzy docenili wysiłek Nielby,która utarła nosa wielkiemu ZagłębiuA oszolomy niech dalej krzyczą"Nic się nie stało,Zagłębie,nic się nie stało".Aż do derbów Zagłębia Dąbrowskiego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników