Mecze Wisły na Ludowym

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Mecze Wisły na Ludowym

Postprzez LukaszB 2009-06-12, 1:23 pm

8) Wiarazs jakie pikniki kibicu,mieniacy sie fanatykiem ZAGŁĘBIA a pewnie na zadnym wyjezdzie nie byles,a na Ludowy smigasz jak "im idzie"...Ja ide na Wisle i to jest moja prywatna sprawa ze mam do nich szacunek!A jesli chodzi o nozownikow,to nimi na pewna sa kibice Cracovii,widac ze nie znasz sie na pewnych sprawach,a komenty beznadziejne piszesz,zrozum ze Wisla to nie "pasiaki"poczytaj ksiazke o "fanach chuliganach" pana Dudaly,a zrozumisz i pojmiesz pewne rzeczy...Pozdro bez napinki :niezle:
LukaszB

Postprzez foh 2009-06-12, 1:31 pm

Może to prymitywne co napisał, ale napisał wam prawdę. k***a mać, ludzie, jaka Wisła, jaki szacunek do Wisły... Tak jak już ktoś powiedział, krakus bez żadnych ceregieli przy peirwszej lepszej okazji wbije ci nóż w plecy, a ty mówisz o szacunku? ludzie, to jest NASZA KOSA!!!

Krakusy teraz to czytają i się z Was śmieją, k***a, ludzie, wy reprezentujecie ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC, a piszecie że pójdziecie sobie na Wisłę obejrzeć dobry futbol? Przecież to jest parodia...
foh

Postprzez Wiara_ZS 2009-06-12, 1:36 pm

LukaszB mylisz się jeżdze na wyjazdy,i jestem na każdym meczu u siebie,Do Wisly nigdy nie bedę mial szacunku,a ty jak chcesz to jezdzil z Wislą na wyjazdy kup szalik,koszulke,i bedziesz radowitym Wislakiem :lol:
Wiara_ZS

Postprzez Bizoniasty 2009-06-12, 1:43 pm

k***a co z was za ludzie ? Zaglebiak i mowi o szacunku do Wisły ? To jest niemozliwe, Zaglebiak w zyciu by tak nie powiedzial... Szacunek do Wisly ? Co wy jestescie dzieci co w zyciu na meczu nie byly czy faktycznie stare dziadki ? Jaki szacunek k***a !? Moj Boze zal mi was. I dobrze niech mysla, ze rabuja i gwalca, niewch wypeirdalaja, nie potrzeba nam tu zadnej Wisly. c*** z pieniedzmi i ze stadionem, k***a ludzie troche godnosci i honoru !!! Chcecie tradycje i honor sprzedac za krzeselka i grajkow ? ZAGLEBIE TO LUDZIE NIE PILKARZE !!!
Bizoniasty

Postprzez mariusz76 2009-06-12, 1:46 pm

:lol: NO PROSZĘ JAKI WYJAZDOWICZ :czerwona: Jakoś Kolesie w Wodzisławiu nie kupowali szali i koszulek Zagłębia!!! Jak koleś ma ochotę iść na mecz niech idzie i nie wieżę że będzie komuś kibicował i jest to jego sprawa!!! Ja sam pojadę na jeden mecz z LEGIĄ jeśli taki tu będzie!!!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez django 2009-06-12, 1:47 pm

LukaszB napisał(a):8) Wiarazs jakie pikniki kibicu,mieniacy sie fanatykiem ZAGŁĘBIA a pewnie na zadnym wyjezdzie nie byles,a na Ludowy smigasz jak "im idzie"...Ja ide na Wisle i to jest moja prywatna sprawa ze mam do nich szacunek!A jesli chodzi o nozownikow,to nimi na pewna sa kibice Cracovii,widac ze nie znasz sie na pewnych sprawach,a komenty beznadziejne piszesz,zrozum ze Wisla to nie "pasiaki"poczytaj ksiazke o "fanach chuliganach" pana Dudaly,a zrozumisz i pojmiesz pewne rzeczy...Pozdro bez napinki :niezle:

Masz tu pierwszy lepszy (najbardziej nagłosniony) przykład, "książkowy" kibicu. Na googlach znajdziesz tego sporo.

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... /278319044

A ja cię dalej namawiam na wizytę w Krakowie :lol:
django

Postprzez torquemada 2009-06-12, 1:50 pm

LukaszB napisał(a):8) Wiarazs jakie pikniki kibicu,mieniacy sie fanatykiem ZAGŁĘBIA a pewnie na zadnym wyjezdzie nie byles,a na Ludowy smigasz jak "im idzie"...Ja ide na Wisle i to jest moja prywatna sprawa ze mam do nich szacunek!A jesli chodzi o nozownikow,to nimi na pewna sa kibice Cracovii,widac ze nie znasz sie na pewnych sprawach,a komenty beznadziejne piszesz,zrozum ze Wisla to nie "pasiaki"poczytaj ksiazke o "fanach chuliganach" pana Dudaly,a zrozumisz i pojmiesz pewne rzeczy...Pozdro bez napinki :niezle:

Faktycznie buahahahahaah rozbawiles mnie tym postem na maxa, no ksiazka to naprawde super sprawa i napewno w ksiazce jest wszystko opisnae:D:D:D:D:D i to nawet bardzo dokladnie pewnie nawet obiektywnie i bez przemyslen autora no nie?:D no i fakt wislacy to nie nozownicy bo koles z Kielc sam pewnie sie zabil nozem no nie?
Jak czytam takich "madrali" to az zygac sie chce, chlopcze nie na ksiazkach wyrabiaj sobie opinie a pojezdzij troche lat na mecze, ale nie tylko u siebie....

bez odbioru
torquemada

Postprzez romi_k9 2009-06-12, 1:52 pm

Może ktoś zakończyć już ten temat i usunąć wazeliniarzy,rok temu darliście mordę że Wisła to stara k***a a dziś myślicie o sztamie bo będą u nas grac.Paranoja jakaś!!! Jak dla mnie to może cała polska ( nie wliczając hanysowa ;) grać u nas,niestety kasa się nie przelewa wiec każdy grosz się przyda.A każdy zespół i kibice zostanie przez nas przywitany tak jak na to sobie zasłuży.
romi_k9

Postprzez django 2009-06-12, 2:00 pm

LukaszB napisał(a):A jesli chodzi o nozownikow,to nimi na pewna sa kibice Cracovii,widac ze nie znasz sie na pewnych sprawach,a komenty beznadziejne piszesz,zrozum ze Wisla to nie "pasiaki"

Powiedz to Dino Baggio :lol:

Albo bramkarzowi Odry Wodzisław:
http://www.tvn24.pl/0,1543593,wiadomosc.html
django

Postprzez LukaszB 2009-06-12, 2:03 pm

8) Widac sami malolaci!!! :)p.s znawcy futbolu i kibicowskiego rzemiosla... :kiepsko:
LukaszB

Postprzez django 2009-06-12, 2:10 pm

LukaszB napisał(a):8) Widac sami malolaci!!! :)p.s znawcy futbolu i kibicowskiego rzemiosla... :kiepsko:

Skończ już się kompromitować...
django

Postprzez LukaszB 2009-06-12, 2:11 pm

8) Zaloze sie ze zaden z was nie czytal ksiazki,a 2 tak jezdzicie jak gra ZAGŁĘBIA wygladala w tym sezonie,nie bede sie juz na ten temat wypowiadac bo nie ma sensu dyskutowac o tym z maloletnimi,a do tego "prawdziwymi fanatykami" tylko jak co do czego przychodzi to ich nie ma,lub w domach siedza... ;-) Lubie Wisłę i chce zeby grala na Ludowym i tyle w temacie!!! :niezle: ;-)
Django czy jak ci tam...a ty pisac glupoty "kibicu" :)
Język polska być trudny? // Smazu
LukaszB

Postprzez torquemada 2009-06-12, 2:13 pm

LukaszB napisał(a):8) Widac sami malolaci!!! :)p.s znawcy futbolu i kibicowskiego rzemiosla... :kiepsko:

no niestety nie czytam tylu ksiazek co Ty na temat kibicow pewnie dlatego ze jezdzi sie na mecze.... no i pewnie dlatego u nas taka mala wiedza na temat kibicowania. Wisla to nie nozownicy, Wisla wcale na Zaglebie sie nie ustawiala pare razy no nie? widac baranie ze tylko ksiazki chyba czytasz bo na mecze nie jezdzisz i nie wiesz jak jest, pojezdzij do Krk to zobaczysz jak oni sie wypowiadaja z szacunkiem o Zaglebiu, mam tam rodzine i czesto tam jezdze wiec moge cos powiedziec o tym bo znam kibicow zarowno z Wisly jak i z Cracovi, moze tez przypomniec Ci jaki szacunek Wisla okazala Zaglebiu na naszym stadionie jak byl mecz z Jagiellonia? bo pewnie czytales ksiazke z ktorej masz tak rzetelna wiedze zamiast byc na meczu;]
torquemada

Postprzez krolik38 2009-06-12, 2:20 pm

Aż mnie skręca w środku jak czytam niektóre wypowiedzi ,jak można na nasz stadion wpuścić coś takiego jak pachołki milicyje czyli krakowską wisłe już zapomnieliście jak oni nas zawsze przyjmowali jak się musieliśmy naparzać z ich koleżkami czyli z milicją-kurwa nie zgadzam się ,jak komuś jest milsza wisła od ZAGŁĘBIA to niech wsiada w auto i dalej do wisełki oni was tam przyjmą jak należy ,jak ktoś woli lepszą piłkę niż gra ZAGŁĘBIA to przecież nikt nikogo nie zatrzymuje,trudno teraz ZAGŁĘBIE gra jak gra ,ale właśnie tym się harakteryzuje prawdziwy kibic że wierzy w swoją drużyne a nie leci do jakiejś tam oszczanej wisełki.Atak na zakończenie myślę że jak im fajerwerki puszczaliśmy w zeszłym roku to powino im wystarczyć,ale widze że niektuży to pewnie chlebem i solą by ich przyjeli .
krolik38

Postprzez krolik38 2009-06-12, 2:23 pm

torquemada napisał(a):

no niestety nie czytam tylu ksiazek co Ty na temat kibicow pewnie dlatego ze jezdzi sie na mecze.... no i pewnie dlatego u nas taka mala wiedza na temat kibicowania. Wisla to nie nozownicy, Wisla wcale na Zaglebie sie nie ustawiala pare razy no nie? widac baranie ze tylko ksiazki chyba czytasz bo na mecze nie jezdzisz i nie wiesz jak jest, pojezdzij do Krk to zobaczysz jak oni sie wypowiadaja z szacunkiem o Zaglebiu, mam tam rodzine i czesto tam jezdze wiec moge cos powiedziec o tym bo znam kibicow zarowno z Wisly jak i z Cracovi, moze tez przypomniec Ci jaki szacunek Wisla okazala Zaglebiu na naszym stadionie jak byl mecz z Jagiellonia? bo pewnie czytales ksiazke z ktorej masz tak rzetelna wiedze zamiast byc na meczu;]

to wyp....laj na reymonta.papa
krolik38

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna