Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
LukaszB napisał(a):8) Wiarazs jakie pikniki kibicu,mieniacy sie fanatykiem ZAGŁĘBIA a pewnie na zadnym wyjezdzie nie byles,a na Ludowy smigasz jak "im idzie"...Ja ide na Wisle i to jest moja prywatna sprawa ze mam do nich szacunek!A jesli chodzi o nozownikow,to nimi na pewna sa kibice Cracovii,widac ze nie znasz sie na pewnych sprawach,a komenty beznadziejne piszesz,zrozum ze Wisla to nie "pasiaki"poczytaj ksiazke o "fanach chuliganach" pana Dudaly,a zrozumisz i pojmiesz pewne rzeczy...Pozdro bez napinki
LukaszB napisał(a):8) Wiarazs jakie pikniki kibicu,mieniacy sie fanatykiem ZAGŁĘBIA a pewnie na zadnym wyjezdzie nie byles,a na Ludowy smigasz jak "im idzie"...Ja ide na Wisle i to jest moja prywatna sprawa ze mam do nich szacunek!A jesli chodzi o nozownikow,to nimi na pewna sa kibice Cracovii,widac ze nie znasz sie na pewnych sprawach,a komenty beznadziejne piszesz,zrozum ze Wisla to nie "pasiaki"poczytaj ksiazke o "fanach chuliganach" pana Dudaly,a zrozumisz i pojmiesz pewne rzeczy...Pozdro bez napinki
LukaszB napisał(a):A jesli chodzi o nozownikow,to nimi na pewna sa kibice Cracovii,widac ze nie znasz sie na pewnych sprawach,a komenty beznadziejne piszesz,zrozum ze Wisla to nie "pasiaki"
LukaszB napisał(a):8) Widac sami malolaci!!!p.s znawcy futbolu i kibicowskiego rzemiosla...
LukaszB napisał(a):8) Widac sami malolaci!!!p.s znawcy futbolu i kibicowskiego rzemiosla...
torquemada napisał(a):LukaszB napisał(a):8) Widac sami malolaci!!!p.s znawcy futbolu i kibicowskiego rzemiosla...
no niestety nie czytam tylu ksiazek co Ty na temat kibicow pewnie dlatego ze jezdzi sie na mecze.... no i pewnie dlatego u nas taka mala wiedza na temat kibicowania. Wisla to nie nozownicy, Wisla wcale na Zaglebie sie nie ustawiala pare razy no nie? widac baranie ze tylko ksiazki chyba czytasz bo na mecze nie jezdzisz i nie wiesz jak jest, pojezdzij do Krk to zobaczysz jak oni sie wypowiadaja z szacunkiem o Zaglebiu, mam tam rodzine i czesto tam jezdze wiec moge cos powiedziec o tym bo znam kibicow zarowno z Wisly jak i z Cracovi, moze tez przypomniec Ci jaki szacunek Wisla okazala Zaglebiu na naszym stadionie jak byl mecz z Jagiellonia? bo pewnie czytales ksiazke z ktorej masz tak rzetelna wiedze zamiast byc na meczu;]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników