jackal29 napisał(a):piszecie żeby stawiać na mlodych..... i chyba nie wiecie co piszecie.
bylem zżoną na spacerze po południu w okolicach klubu i widziałem trening łebkow w wieku szkoly podstawowej.... i przezylem szok i śmiech mnie ogarnął.
jeden grubszy koleś, banda dzieciaków (kazdy w koszulce Realu, Man U, Interu....itp.) nierówny kawalek trawy !!! bo tak należy nazwać ten fragment za bramkami na boisku treningowym ..... i to co mnie rozjebalo najbardziej RODZICE!
Matki i Ojcowie przekrzykujący sie :strzelaj ...idz...sam...sam....
ZERO glosu trenera, a jak któremuś już coś powiedział to dzieci z placzem lecieli do taty, a jak kogos zmienil to tata leciał do trenera i wymachiwal rękami , dlaczego jego syn nie gra!!!
Na tym etapie już coś jest nie tak kiedy trener ci mówi że nie pojedziesz na obóz a koles ktory biegać nie umie jedzie, bo tata zaplacił za trening.... Jaki to jest narybek ja się pytam?
Za czasów trenera Masłonia to bylo nie do pomyślenia! Były grupy, trenerzy, Nowak, Baczyński.... i wielu naprawde fajnych chlopakow którzy by serce za klub oddali.....
.....a teraz mi zostaly wspomnienia i wciąż marzenia o wielkim Zagłębiu....
i wstyd codzienny przed hanysami...
teraz z kluczborkiem znowu w plecy albo z biedą remis 0-0 bo kto bramkę strzeli....
Chyba jesteś kretynem pisząc coś takiego.Jestem jednym z takich rodziców i mam lepsze rozeznanie niż ktoś kto zabrał żone tylko na spacer postał 5min i ma nam tu wiele do powiedzenia.Fakt murawa jest zła,ale jak tam byłeś czemu nie napisałeś że bubują się tam boiska,oślepłeś.A co do tych dzieci to popatrz na ich rozrywki ligowe czoło tabeli.Raz jak rodzice próbowali wpłynąć na decyzje trenera,nawet nie chciał z nimi gadać.Powstała szkoła tylko dla nich lecz trzeba na to czasu.I jeszcze jedno skoro tak jesteś oddany sercem dlaczego cię nie ma na murawie stadionu Ludowego ze znaczkiem na piersi,bo masz nasz klub w dupie i umiesz tylko bzdury pisać gratuluje.ja właśnie liczę na młodzież która była potengą i klub na niej zarabiał i zarabia.Ja też jak wszyscy jestem w.....ny na to co obecna kadra robi ale to nie wina tych dzieci baranie tylko działaczy obecnych.