Victoria Koronowo - Zagłębie Sosnowiec 13.05.2009 godz 17.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Victoria Koronowo - Zagłębie Sosnowiec 13.05.2009 godz 17.00

Postprzez peterrabit3 2009-05-13, 9:35 pm

Czas najwyzszy aby Miasto Sosnowiec przejelo Klub ob kurczaka....Nie ma na co czekac ...urzednicy z Ratusza poradza sobie lepiej ze znalezieniem sponsora niz wasaty prostak na stolku prezessa Hanba!!!!!!!!!!
Ratujmy Zaglebie !!!!!
Obudzmy sie !!!
Ludzie dobrej woli RATUJMY NASZ KLUB!!!!!!!!
peterrabit3

Postprzez kapsel 2009-05-13, 10:11 pm

Co tu ratować. Pajaców do cyrku trzeba wysłać.
kapsel

Postprzez jackal29 2009-05-14, 5:42 am

piszecie żeby stawiać na mlodych..... i chyba nie wiecie co piszecie.
bylem zżoną na spacerze po południu w okolicach klubu i widziałem trening łebkow w wieku szkoly podstawowej.... i przezylem szok i śmiech mnie ogarnął.
jeden grubszy koleś, banda dzieciaków (kazdy w koszulce Realu, Man U, Interu....itp.) nierówny kawalek trawy !!! bo tak należy nazwać ten fragment za bramkami na boisku treningowym ..... i to co mnie rozjebalo najbardziej RODZICE!
Matki i Ojcowie przekrzykujący sie :strzelaj ...idz...sam...sam....
ZERO glosu trenera, a jak któremuś już coś powiedział to dzieci z placzem lecieli do taty, a jak kogos zmienil to tata leciał do trenera i wymachiwal rękami , dlaczego jego syn nie gra!!!
Na tym etapie już coś jest nie tak kiedy trener ci mówi że nie pojedziesz na obóz a koles ktory biegać nie umie jedzie, bo tata zaplacił za trening.... Jaki to jest narybek ja się pytam?
Za czasów trenera Masłonia to bylo nie do pomyślenia! Były grupy, trenerzy, Nowak, Baczyński.... i wielu naprawde fajnych chlopakow którzy by serce za klub oddali.....

.....a teraz mi zostaly wspomnienia i wciąż marzenia o wielkim Zagłębiu....
i wstyd codzienny przed hanysami...

teraz z kluczborkiem znowu w plecy albo z biedą remis 0-0 bo kto bramkę strzeli....
jackal29

Postprzez torpedo123 2009-05-14, 5:56 am

jackal29 napisał(a):piszecie żeby stawiać na mlodych..... i chyba nie wiecie co piszecie.
bylem zżoną na spacerze po południu w okolicach klubu i widziałem trening łebkow w wieku szkoly podstawowej.... i przezylem szok i śmiech mnie ogarnął.
jeden grubszy koleś, banda dzieciaków (kazdy w koszulce Realu, Man U, Interu....itp.) nierówny kawalek trawy !!! bo tak należy nazwać ten fragment za bramkami na boisku treningowym ..... i to co mnie rozjebalo najbardziej RODZICE!
ZERO glosu trenera, a jak któremuś już coś powiedział to dzieci z placzem lecieli do taty, a jak kogos zmienil to tata leciał do trenera i wymachiwal rękami , dlaczego jego syn nie gra!!!
Na tym etapie już coś jest nie tak kiedy trener ci mówi że nie pojedziesz na obóz a koles ktory biegać nie umie jedzie, bo tata zaplacił za trening.... Jaki to jest narybek ja się pytam?
Za czasów trenera Masłonia to bylo nie do pomyślenia! Były grupy, trenerzy, Nowak, Baczyński.... i wielu naprawde fajnych chlopakow którzy by serce za klub oddali.....

teraz z kluczborkiem znowu w plecy albo z biedą remis 0-0 bo kto bramkę strzeli....

Tamci mogą sobie samobuja strzelić
torpedo123

Postprzez mariusz2109 2009-05-14, 7:01 am

jackal29 napisał(a):piszecie żeby stawiać na mlodych..... i chyba nie wiecie co piszecie.

Chyba jesteś kretynem pisząc coś takiego.Jestem jednym z takich rodziców i mam lepsze rozeznanie niż ktoś kto zabrał żone tylko na spacer postał 5min i ma nam tu wiele do powiedzenia.Fakt murawa jest zła,ale jak tam byłeś czemu nie napisałeś że bubują się tam boiska,oślepłeś.A co do tych dzieci to popatrz na ich rozrywki ligowe czoło tabeli.Raz jak rodzice próbowali wpłynąć na decyzje trenera,nawet nie chciał z nimi gadać.Powstała szkoła tylko dla nich lecz trzeba na to czasu.I jeszcze jedno skoro tak jesteś oddany sercem dlaczego cię nie ma na murawie stadionu Ludowego ze znaczkiem na piersi,bo masz nasz klub w dupie i umiesz tylko bzdury pisać gratuluje.ja właśnie liczę na młodzież która była potengą i klub na niej zarabiał i zarabia.Ja też jak wszyscy jestem w.....ny na to co obecna kadra robi ale to nie wina tych dzieci baranie tylko działaczy obecnych.
mariusz2109

Postprzez jackal29 2009-05-14, 7:45 am

do mariusz2009
sam jestes baranem i nie ublizaj bo nie wiesz kim jestem i c*** cie to obchodzi. Nie snuj teorii ze mam klub w dupie i stoje gdzies 5 minut. Nie zadawaj pytan czemu mnie tam nie ma bo obrazasz wszystkich którzy w swoim zyciu mieli przygode z zagłębiem w trampkarzach 20 lat temu...

jak masz jeszcze ochote poublizac to prosze bardzo ..... klawiatura wszystko przyjmie....
jackal29

Postprzez Sokół 2009-05-14, 7:55 am

ZRÓBMY PROTEST POD SIEDZIBA KLUBU I POD SIEDZIBA WŁADZ MIASTA CO TU SIE DZIEJE Z TYM KLUBEM ZA CO ONI BIORĄ KASE !!!!!
Sokół

Postprzez mariusz2109 2009-05-14, 8:01 am

Do jackal29
Chyba jesteśmy w domu skoro grałeś to co możesz o sobie powiedzieć.Ja za tr.Kopcia dostałem strój piłkę wyjazdy na obozy,premie meczowe były,czyż nie tak było a ty teraz ty śmiejesz się z dzieci z rodziców co za wszystko płacą żeby klub istniał.Nawet idąc na mecz muszę płacić za bilet syna mimo że i tak już ponoszę koszty za jego przygodę z piłką w Zagłębiu i jestem z tego dumny :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
mariusz2109

Postprzez 321 2009-05-14, 9:22 am

mariusz2109 napisał(a):
turku napisał(a):Przecież między drużyną z poprzedniej rundy a tą nie ma aż tak drastycznych zmian żeby taka różnica w poziomie gry była no to co się do k**y nędzy dzieje?

Główną przyczyną ,moim zdaniem było złe przygotowanie w zimie,a było to za trenera Kudyby.Fatalna jego praca teraz wychodzi

źle ich przygotował i dlatego nie potrafią celnie podać piłki? bzdura! oni po prostu grać nie potrafią! Kudyba sprowadził Filipowicza który okazał się niezłym napastnikiem - widać łeb na karku jednak ten Kudyba ma. Filipowicza zabrakło i nie ma kto grać. Jakby go zostawili i pozwolili stworzyć zespół na nowy sezon to byśmy mogli mieć duże nadzieje na dobrą piłkę, a tak... żenada.
321

Postprzez mariusz2109 2009-05-14, 9:43 am

Och zapomniałem o tak trafnym transferze przez Kudybe a pamiętałem tylko o tych złych trzech pozostałych z Gawina.Bardzo dobrze zainwestowane pieniądze 11pozycja Zagłębie Sosnowiec 30 39 31-26 czy statystyki kłamią :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mariusz2109

Postprzez emdżej 2009-05-14, 11:05 am

Akurat sam Kudyba po jednym z meczów mówił, że chciał innych napastników niż Socha i Filipowicz, ale tych mu góra narzuciła.
emdżej

Postprzez August 2009-05-14, 11:09 am

emdżej napisał(a):Akurat sam Kudyba po jednym z meczów mówił, że chciał innych napastników niż Socha i Filipowicz, ale tych mu góra narzuciła.

Filipowcz to jednak sprawa Kudyby. Spodobał mu się w sparingu z Odrą. Natomiast Sochę zakontraktowali mu na dzień przez końcem okienka transferowego. Zdaje się, że Hytry wdał się w jakieś dziwne układy ze starym Sochą.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez django 2009-05-14, 11:11 am

Ja wam tylko napiszę, że stary Socha jest menadżerem Artura Nowaka. Resztę dopowiedzcie sobie sami.
django

Postprzez August 2009-05-14, 11:49 am

django napisał(a):Ja wam tylko napiszę, że stary Socha jest menadżerem Artura Nowaka. Resztę dopowiedzcie sobie sami.

Z tego może wynikać zarówno wiele jak i nic. Ot, wcisnął frajerom z Sosnowca miernotę Hustavę i synusia po kontuzji.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez cala 2009-05-14, 12:42 pm

mwy napisał(a):Jak jest z barażami ? Losowane są pary, czy może juz wiemy z która grupą III ligi będziemy grac ?

Z barazami jest tak ze prawdopodobnie tylko zespol z 11 miejsca sie na nie zalapie a do 3 ligi spadnie 7 zespolow a wszystko za sprawa spadkowiczow z 1 ligi(Tur,Gorzow i Odra).Jesli te 3 zespoly spadna do 2ligi od nas spada az 7!!!!
Z taka gra ciezko myslec zebysmy sie na te baraze zalapali..
cala

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna