ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC- JAGIELLONIA BIAŁYSTOK 31.08

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez dardaw 2007-09-04, 4:37 pm

Tak dla przypomnienia Groclin w czwartek, przed meczem z nami bedzie grac ze Crvena Zvezdą...
dardaw

Postprzez budzik 2007-09-04, 9:34 pm

bazant napisał(a):
budzik napisał(a):
Stasiek Cięciur napisał(a):
darco napisał(a):Może nie do końca na temat, ale jednak mimo wszystko związane z tym meczem.

"Ukłony" dla pewnego s...syna który skradł pod stadionowym bufetem mojemu synowi klubowy szal.

Jeśli to czytasz, to wiedz, że tylko szmata okrada "brata", szczególnie z barw klubowych. Tak to był "super wyczyn" okraść młodego chłopaka i kibica tego samego klubu, brawo !!!

Masz jeszcze szansę oddać ten szal - możesz go podać Marcinowi z Ultras i on będzie wiedział komu i jak go przekazać.

Potraktuję to wtedy, że syn go zgubił, a Ty go znalazłeś i teraz go życzliwie oddajesz.
W przeciwnym przypadku módl się, abym Cię nie namierzył na jakimś meczu, bo syn dobrze cię zapamiętał !

Sorry za OT, ale gdzie to miałem napisać jak nie tu ?

opisz jak ta k... wyglądała to może wspólnie go namierzymy,
przejrzyj z synem zdjęcia z Wodzisławia może na któryms z nich widać tą k...

Ale niech następnym razem dziecko przypilnuje swój szal. Skoro widział sprawce to czemu ono nie powiadomiło Cie odrazu? Pozdrawiam!

budzik - a może to Ty cwaniaku ukardłeś dziecku ten szalik skoro taki mądry jesteś

oj nie, nie. Nie mam nic na sumieniu , nawet nic o takim wydarzeniu nie słyszałem tylko z tego forum... bądź co bądź ile to dziecko miało lat to i tak jakoś powinno zwrócić uwagę na swe barwy jak i jego opiekun , jaka by to nie była sytuacja. Dziwne ,że rodzic nie zauważył tego momentu , widoczny był zajęty czym innym... Szal ma się na szyi to jednocześnie powinien zauważyć jego natychmiastowe zniknięcie i powiadomienie o tym kogokolwiek a tak to wielka kicha. Nie pochwalam zachowania złodzieja który ukradł coś własnemu *bratu... h*j Ci w du**!
budzik

Postprzez emdżej 2007-09-04, 10:16 pm

Wszystko co trzeba zostało już o meczu powiedziane. Myślę, że można zamknąć
emdżej

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna