03.06.2007 godz 17 BITWA O AWANS Zagłębie S.- Jagiellonia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez tymin 2007-05-28, 7:57 pm

A ja myślę, że wygramy. Mam nadzieję, że Dżenan się zmobilizuje i razem z Markiem zagrają koncert. Mam nadzieję, że nie wszystkie piłki będą grane na Prymule. Mam nadzieję, że WSZYSCY zagrają bezbłędnie. Uważam, że wystarczającą mobilizacją dla naszych piłkarzy jest możliwość awansu do OE. Chciałbym, żeby frekwencja podeszła pod 10 000 osób, większość była ubrana na biało i żeby oprawa i doping były takie, że kibicom Jagiellonii opadną szczeny. Takie mam marzenia :).
P.S. Na ślimaku jest informacja (przynajmniej była ok 7:45) , że mecz jest w SOBOTĘ o 17:00. To jak w końcu?! Niedziela czy sobota? Pozdrawiam.
tymin

Postprzez ziomo 2007-05-28, 8:00 pm

Czytaj temat o 17 w niedziele
ziomo

Postprzez Howard 2007-05-28, 8:01 pm

NIEDZIELA (tj. 3 Czerwca 2007) GODZINA 17:00
Stadion Ludowy, Sosnowiec ul.Kresowa 1
Howard

Postprzez psv 2007-05-28, 8:06 pm

Rozreklamujmy ten mecz jak tylko możemy i koniec pesymizmu bo kto ma być z piłkarzami jak nie MY KIBICE skoro olewa ich własny zarząd(paranoja ale cóż)
ZAGŁĘBIE do boju i naprzód, został tylko mini kroczek
psv

Postprzez Misaki 2007-05-28, 8:08 pm

psv wstaw ten adres
http://zaglebie.sosnowiec.pl/forum/imag ... c84f66.gif
fajna akcja na forum mam nadzieje ze wszyscy będą mieć ten obrazek :)
Howard gratulacje widać że grafika to Twoja mocna strona!
Misaki

Postprzez 1906-Zagłebiak-Mdc 2007-05-28, 8:10 pm

Mam takie mazeń kilka:D
1.Wygrywamy mecz 2:1
2.Doping i oprawa na maxa poprostu w perfect;]
3.cos koło 12 tys ludzi no 10 tez sie zadowole:D

Naprawdew ten mecz to cos niesamowitego warto to przezyc bedziemy go wspomminac czuje to ze bedziemy za rok mowił a pamietasz ten mecz Jagą?? tak tak pamietam oprawa swietna doping marzenia wielu stadionow:D Naprawde chce tego jak kazdy z nas.Zagłębie w ostatnich latach obija sie o czołowke chodze na mecz od dawna i pragne tego awansu ;]

Więc Niedziela 17:00 Wszyscy na Ludowy!!! I wszyscy na Biało:) Bierzcie kumpli !! kolezanki no poprostu wszysstkich elo

Wszyscy na avatar dajemy to http://zaglebie.sosnowiec.pl/forum/imag ... c84f66.gif

zeby niebyło nieporozumien itp po meczu ok wez sobie av jaki ci sie podoba ;] ale teraz zeby niebyło niedomowien itp itd:D i kukuryku ustawcie sobie ten avek
1906-Zagłebiak-Mdc

Postprzez wierny do końca 2007-05-28, 8:17 pm

jeli nie teraz to kiedy??!!
wierny do końca

Postprzez maniek00 2007-05-28, 8:22 pm

Widzieliscie oprawe Jagi ze Stalą? Te druzyny maja cos do siebie czy jak? bo ich ultra uzbroiła się jak na Widzew w tamtym sezonie!! Wracając do meczu, mocne strony Jagi to Wałdoch, który mimo wieku nie popełnił żadnego błędu we wszystkich meczach, co nawjyzej drobne kiksy, Łatka - obrońca o zadaniach ofensywnych, często zamiana pozycji, Marczak - ostatnio w wybornej formie, asystuje, strzela, Banaszynski - bramkarz, ktory potrafi wyciagnac kazda piłke(przynajmniej tak pisza na ich forum ) i Sobocinski - byly gracz Amici W, ktory ostatnio strzela jak na zawołanie.

mam nadzieje, ze wygramy, choc ciezko bedzie, bo Jagiellonia mocno finiszuje, a nasze ostatnie mecze to pierdziel i siki. ale ja i tak wierze, ze bedzie 2;1 dla nas!!!
maniek00

Postprzez Howard 2007-05-28, 8:22 pm

Misaki napisał(a):Howard gratulacje widać że grafika to Twoja mocna strona!

Dzięki wielkie ;)

btw. http://www.howard.boo.pl/plakat <=wklejajcie na opisy gg
Howard

Postprzez AdrianDG 2007-05-28, 8:28 pm

Fajna akcja z tymi avatarami :D

W niedziele będziemy świętować OE!!
AdrianDG

Postprzez MrCricket 2007-05-28, 8:28 pm

Dla mnei faworytem w tym meczu jest Jaga. U nas kilu czołowych zawodników straciło formę, albo po prostu są przemęczeni sezonem. Liczę bardzo na Prymulę, który zagrał super mecz ze Śląskiem i ciekawe czy da radę jeszczę z siebie tyle wykrzesać z nieco mocniejszym przeciwnikiem. Mamy sporo słabych ogniw, ale z drugiej strony Jaga też raczej na naszym boisku nei narzuci nam swojego stylu. PZPN tak szeroko uchylił furtkę do OE ( zapewne z myślą o Polonii Warszawa), że grzechem i olbrzymią stratą byłoby tego nei wykorzystać. Nie liczmy, że z hukiem wejdziemy do OE - my tylko możemy się do niej wczołgać. Każdy kto widział choć kilka meczów w tej rundzie, wie jaki poziom prezentujemy i patrząc z ze sportowego punktu widzenia ten awans się nam NIE NALEŻY. Na szczęście o awansie decyduje pozycja w tabeli i tej wersji się trzymajmy. MY KIBICE musimy licznie stawić się na meczu i dopingować na maxa, pomagając tym samym naszym grajkom w osiągnięciu upragnionego celu, bo ja ( i chyba większość kibiców) mamy dość tej jebanej 2 ligi !

WSZYSCY NA BIAŁO !!!!!
MrCricket

Postprzez rossoneri 2007-05-28, 8:34 pm

serce chcialoby zwyciestwa, pieknego meczu ,swietnego dopingu i oprawy, rozum mowi, ze Jagielonia jest rzeczywiscie na fali i jest lepszym zespolem od naszego, a pisanie, ze Waldoch jest oslabieniem to juz brak poprostu orientacji o pilce ,panowie on jeszcze pare miesiecy temu gral w bundeslidze i to w swietnym zespole ,takze taki zawodnik to skarb,jedynie co do kibicow i oprawy meczu nie mam obaw bo jestem pewn7y ze bedzie wspaniale i tylko Ci nasi pilkarze .. och zeby im rzeczywiscie wyszedl mecz i potrzebuja kupe szczescia ,oby stal sie cud na Ludowym.
rossoneri

Postprzez rossoneri 2007-05-28, 8:35 pm

serce chcialoby zwyciestwa, pieknego meczu ,swietnego dopingu i oprawy, rozum mowi, ze Jagielonia jest rzeczywiscie na fali i jest lepszym zespolem od naszego, a pisanie, ze Waldoch jest oslabieniem to juz brak poprostu orientacji o pilce ,panowie on jeszcze pare miesiecy temu gral w bundeslidze i to w swietnym zespole ,takze taki zawodnik to skarb,jedynie co do kibicow i oprawy meczu nie mam obaw bo jestem pewn7y ze bedzie wspaniale i tylko Ci nasi pilkarze .. och zeby im rzeczywiscie wyszedl mecz i potrzebuja kupe szczescia ,oby stal sie cud na Ludowym.
rossoneri

Postprzez PaprykarZ19 2007-05-28, 8:36 pm

Wiadomo, że mecz z Jagą będzie cholernie trudny, a do tego bardzo ważny w kontekście naszego awansu, choć wydaj mi się, że nawet gdybyśmy przegrali, to z KSZOkami prezentujacymi ostatnio słabiutką formę, byśmy wygrali i awans byłby nasz!
Cieśnienie będzie ogromne. Nie mam styczności z naszymi piłkarzami, ale widać na boisku, że nie wszyscy potrafią sobie radzić z presją i ogromnymi oczekiwaniami kibiców, taką ofiarą jest moim zdaniem m. in. Marcin Folc! Przychyliłbym się do zorganizowania przez klub spotkania piłkarzy z psychologiem przed meczem, żeby ich pozytywnie nastawił do tego spotkania..
Widać, że Jaga jest w gazie, ale Śląsk, z którym zremisowaliśmy też z nimi zremisował, więc dlaczego mamy my przegrać?! Trochę wiary w nasz ukochany klub, piłkarzy i w tą ekstraklasę! Mamy teraz tydzień przerwy, więc będą mieli nasi trochę czasu na odnowe, zwłaszcza Berek, który bierze zastrzyki przeciwbólowe.. Trener przeanalizuje kasety z meczami rywala i wymyśli świetny plan na ten mecz. W niedzielę wszyscy będziemy zdumieni postawą naszych piłkarzy, a po meczu duma będzie nas rozpierać!
Arian Marek i Adrian Mierzejewski dostali powołania do kadry młodzierzowej, więc będziemy musieli sobie bez nich poradzić! O ile tego drugiego jakoś szczególnie nie powinno nam brakować, bo jak do tej pory nie pokazał się u nas z dobrej strony, to luka jaka powstanie na środku obrony po Marku może martwić, tym bardziej, że trzeba będzie eksperymentować z zestawieniem obrony.. Obawiam się, że może to być dość duże nasze osłabienie..
Szkoda też, że nie mogą grać zawodnicy od dawna kontuzjowaniu i Sławek Pach, z którym chyba też coś nie jest w porządku.. Trzeba sobie poradzić w takim skłądzie jaki będziemy mieli, który wcale nie jest taki zły, będzie dobrze!
Trochę się też obawiam, przyjazdu tak licznej grupy fanów Jagiellonii... U nas na Ludowym jest różnie z dopingiem i wszyscy dobrze o tym wiemy. Żeby niektórzy zaczęli wstawać, śpiewać, czy co kolwiek mruczeć, potrzebne są bramki albo jakieś gorące sytuacje boiskowe.. A w takiej sytuacji sam młyn może nie wystarczyć i może się to tak skończyć jak z nami w Chorzowie...
Czekamy na mecz z niecierpliwością, a w niedzielę piłkarskie święto w Sosnowcu!
PaprykarZ19

Postprzez cala 2007-05-28, 8:41 pm

nie wyobrazam sobie innego wyniku niz nasza wygrana.juz wystarczajaco dlugo czekalismy na ta chwile i nie wyobrazam sobie zeby nasze marzenia sie nie spelnily.
3 czerwca o godzinie 18:45 chce uslyszec slowa:JESTESMY W ORANGE
niestety nie bede swiatkiem tego historycznego momentu.ale pierwszego meczu w OE napewno nie opuszcze.
3 czerwca bedziemy swiatkami poczatku narodzin nowej ery w naszym zyciu.
CZERWONO-ZIELONO-BIALEJ ERY w POMARANCZOWYM SWIECIE. :sylwester: :sylwester:
CALY SOSNOWIEC NA LUDOWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cala

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna