Polonia Bytom - Zagłębie Sosnowiec 23.05.07

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez dejotmaly81 2007-05-23, 7:21 pm

Kolumb napisał(a):
laki napisał(a):Jak kłoda mógł walnąć taki kiks mecz na remis przegrywamy kur....a

Na takim kartoflisku nie trudno o to.Jestem dobrej mysli, a poza tym znowu sprzyjaja nam wyniki druzyn ktore sa tuz za nami, vide remisy Jagi i Lechii.Wierze ze w sobote po meczu ze Slaskiem bedziemy swietowac awans jak to mialo miejsce kilka lat temu,ale tym razem do OE :)

Kartoflisko jest dla obu drużyn...a to Polonia strzeliła bramkę i nie popelniła takiego błędu w obronie...poza tym na Ludowym jest taka sama murawa, więc nie ma co na nią zwalać...
Z moich informacji wynika, że Lechia dostała walkowera za Zawiszę, więc ktoś tu popełnil błąd...
Ja też wierzę w awans i znacznie lepiej osiągnąć go u siebie-na Ludowym, co nie znaczy, że takim zawodnikom jak Kłoda czy Hosic mogą przytrafiać się takie błędy...
dejotmaly81

Postprzez slimp 2007-05-23, 7:24 pm

O niebo lepsza gra od poprzednich wyjazdów a mimo to nie przywozimy nawet 1 punktu.Szkoda mogło byc pieknie gdyby popisali sie troche lepszą skutecznością.
Ale trzeba wierzyć że juz po śląsku bedzie awans.
slimp

Postprzez Osman 2007-05-23, 7:24 pm

i zobaczycie że teraz mozemy przepieprzyc awans!!!
ze ślaskiem mysle 0-0 bedziemy jak zwykle walic głową w mur, z Jaga tez sie to moze powtórzyc
Osman
Żółta kartka

Postprzez rossoneri 2007-05-23, 7:25 pm

szmaciarze, dziady zajebane, frajerzy wejda do dupy, a nie do pierwszej ligi, dno, a trener to po meczu powinien sobie w leb strzelic ,co to za zmiany Lacha beznadziejny gra caly mecz ,a on zdejmuje Prymule zdejmuje Skrzypka i Kosciukiewicza, a wpuszcza Szatana co za debil ,gdzie Pach, gdzie Oziebala wezcie tego Moskala wyjebcie, lepiej niech graja bez trenera tak mnie dzisiaj wkur.... niech to w pizdu rozjebia bo nie ma sensu sie wkur... wszystko do dupy ,chociaz niech Milan wynagrodzi to dziadostwo
rossoneri

Postprzez Osman 2007-05-23, 7:26 pm

kurna co ten Moskal za zmiany robił!

Prymule ściągnąć?! jedyny gracz szybki w tym meczu, wykazujacy sie ruchliwoscia
Kosciukiewicz i Lacha jak nic widac ze szybkosci nie maja i dlatego nic nie potrafili zdzialac
Osman
Żółta kartka

Postprzez Strooś 2007-05-23, 7:29 pm

A ja się zapytam gdzie przy straconej bramce był Marek. Mimo całej mojej sympatii do tego zawodnika dzisiaj był chyba najsłabszym ogniwem naszej defensywy. Jeszcze w pierwszej połowie mił kilka klapsów, które nam się upiekły. Jeśli się nie strzela bramek to się nie wygrywa meczów. Ogólnie jestem wk....... bo równie dobrze mogły być trzy punkty gdyby w stwarzanych sytuacjach nie gotowała się krew co poniektórym. Myślę, że i tak awansujemy bo w zaistniałych okolicznościach wielkim wyczynem byłoby nie awansować.

pozdrawiam
Strooś

Postprzez rooney1 2007-05-23, 7:35 pm

O wyniku zadecydowały błędy indywidualne piłkarzy. Gra w drugiej połowie była dobra ale więcej szczęścia miała Polonia...
rooney1

Postprzez dejotmaly81 2007-05-23, 7:36 pm

rossoneri napisał(a):szmaciarze, dziady zajebane, frajerzy wejda do dupy, a nie do pierwszej ligi, dno, a trener to po meczu powinien sobie w leb strzelic ,co to za zmiany Lacha beznadziejny gra caly mecz ,a on zdejmuje Prymule zdejmuje Skrzypka i Kosciukiewicza, a wpuszcza Szatana co za debil ,gdzie Pach, gdzie Oziebala wezcie tego Moskala wyjebcie, lepiej niech graja bez trenera tak mnie dzisiaj wkur.... niech to w pizdu rozjebia bo nie ma sensu sie wkur... wszystko do dupy ,chociaz niech Milan wynagrodzi to dziadostwo

Proponuję ziółka na uspokojenie...spokojnie!!!
Nie wyzywaj piłkarzy, bo naprawdę dali z siebie dużo i równie dobrze mogli wygrać...
Mają jeszcze 3 mecze w tym 2 u siebie-ciężkie ale u siebie!!!
Myślę, że z naszą pomocą wygrają oba i triumfalnie będziemy cieszyć się z awansu na Ludowym!!!!
dejotmaly81

Postprzez ben 2007-05-23, 7:39 pm

Dlaczego Lachowski byl caly mecz na boisku???? Lepiej faktycznie zebysmy byli bez trenera!! zmainy byly koszmarne. Lachowski mial same straty, zero strzalow na bramke!! Zastanawiam sie kto tam ustala sklad jak wchodzi Szatan????
ben

Postprzez Misaki 2007-05-23, 7:39 pm

Najgorszy w tym meczu jest wynik Sytuacja się komplikuje bo to Polonia miała z tego towarzystwa zostać w tyle Mogliśmy awansować dzisiaj a teraz nawet wygrana ze Śląskiem nie daje nam pewnego awansu Dzisiaj przegraliśmy i trzeba z tym żyć Proponuje nie wyładowywać swoich frustracji na zawodnikach czy trenerze Było ok tyle że przegrali Kiksy się zdarzają Moskala można pochwalić za odwage Spróbował czegoś nowego, nie czekał ze zmianami Teraz pozostaje przyjść na Ludowy Szanse na awans są duże.
Kilku zawodników co prawda nie zagrało najlepszego meczu ale na personalną krytykę jest już za późno Zapewne przed następnym meczem Moskal wyciągnie jakieś wnioski Będzie dobrze Okazało się też że Polonia nie przypadkiem zajmuje tak wysokie miejsce Można się było spodziewać że będzie ciężko Drużyna dostała już zjebke za te wszystkie porażki z Łomżą i innymi wioskami Teraz jednak bądżmy z Zagłębiem do końca Licze w następnych meczach na rekordy frekwencji Nie wyobrażam sobie żeby było inaczej!!!
Ostatnio edytowano 2007-05-23, 7:47 pm przez Misaki, łącznie edytowano 2 razy
Misaki

Postprzez rossoneri 2007-05-23, 7:41 pm

a ja mysle ,ze nie wygraja zadnego z tych meczy u siebie ,nawet im my nie pomozemy bo sa beznadziejni i nie wiem czy Ty tego nie widzisz ,a trener to chyba kazdy z nas bylby lepszy i wogole nie chce mi sie o nich gadac jacy sa dretwi zegnam i nie broncie ich bo graja najgorsza pilke od paru lat
rossoneri

Postprzez Robson_2006sc 2007-05-23, 7:41 pm

rossoneri napisał(a):szmaciarze, dziady zajebane, frajerzy wejda do dupy, a nie do pierwszej ligi, dno, a trener to po meczu powinien sobie w leb strzelic ,co to za zmiany Lacha beznadziejny gra caly mecz ,a on zdejmuje Prymule zdejmuje Skrzypka i Kosciukiewicza, a wpuszcza Szatana co za debil ,gdzie Pach, gdzie Oziebala wezcie tego Moskala wyjebcie, lepiej niech graja bez trenera tak mnie dzisiaj wkur.... niech to w pizdu rozjebia bo nie ma sensu sie wkur... wszystko do dupy ,chociaz niech Milan wynagrodzi to dziadostwo

hehe pikników nie trzeba siać
kazdy mecz przed monitorem i jeszcze narzeka,wyslij lepiej podziekowanie do tvp3 ze ci dali chociaz raz na zywo Zaglebie zobaczyc
Robson_2006sc

Postprzez Osman 2007-05-23, 7:42 pm

zobaczymy co bedziecie mówic po śląsku jak sytuacja sie powtorzy tylko że wynik bedzie inny, mianowicie 0-0, zapamietajcie bo tak bedzie!
Osman
Żółta kartka

Postprzez Kolumb 2007-05-23, 7:43 pm

A rzeczywsice z tym wynikiem Lechii to jakis chochlik sie wkradl ;) Do konca zostaly 3 mecze i dopisujac Poloni W. te 3 pkt za dzisiejszy mecz to mamy nad nimi 5 pkt przewagi a jeszce 9 do zdobycia (w tym 2 mecze u siebie).Panowie damy rade z tym awansem,a Ci co bluzgaja to nawet niech nie przychodza w sobote na Ludowy...i tyle w tym temacie
Kolumb

Postprzez kiler 2007-05-23, 7:43 pm

Ja juz wrocilem z wyjazdu, niestety zmuszony bylem siedziec incognito wsrod miejscowych.
Nudny mecz moim zdaniem, pare bledow w obronie i 3 punkty poszly zostaly w Bytomiu.

Nic to jeszcze 3 kolejki.
kiler

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna