No to Na Polonie Jedziemy Dosłownie tego słowa znaczeniu BEZ OBRONY ...\
Można iśc do profka śmiało wrzucać 2 :)
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
michał 09 napisał(a):Jak zwykle piłkarzyki musieli nam zafundować nerwową końcówkę.Trudno wyłonić najlepszego piłkarza w Zagłębiu ,ale to chyba będzie Hosic ze względu na bramkę i niezłą grę w obronie ,gdyby nie strzelił wtedy gola to jestem pewnien ,że nasze gwiazdeczki miałyby ogromne problemy w całym meczu.Gol Folca to prezent od obrony i bramkarza .Natomiast bramka to błąd obrony i Peskovica.Obrońcy gdzieś się nagle rozbiegli ,Witkowski miał sporo czasu na oddanie strzału.Uważam,że Boris niepotrzebnie wyszedł z bramki i zostawił odkryty róg . Końcówka to nerwówka ,wybijanie na pałę.Niestety w Warszawie nie będzie Hosicia,duże osłabienie.Boris był dzisiaj bardzo niepewny,linia obrony nawet bez zarzutu,Berek trochę za mało aktywny,Lacha plus za ambicję,Folc średni ,ale gol się liczy,Piątkowski średni kilka razy szarpnął skrzydłem,to samo Srzypek,Mierzejewski dno,ta cipka Topolski mogła nie wchodzić wogóle na boisko.
Wojtas_GTW napisał(a):adriano20 napisał(a):dno, żenada, cyrk i jeszcze popier....... sędzia, poziom meczu dzieci z podwórka - cała prawda o meczu
a myslales, ze co zobaczysz? wspaniale dryblingi, nietuzinkowe podania, dynamiczne rajdy? k***a ludzie to jest POLSKA 2 LIGA. Tu graja sami szmaciarze, zwykli kopacze, rzemieslnicy. Kazdy moze wygrac z kazdym. Wszystko zalezy od tego kto pierwszy strzeli bramke, jak odbije sie pilka na nierownej murawie itd.
Wiec z laski swoje cieszcie sie z tych 3 punktow. Rownie dobrze za tydzien mozemy pojechac do Warszawy i spokojnie tam wygrac.
PS: a jak chcecie zobaczyc piekny football to dzisiaj Chelsea-ManU.
Pzdr.
kubeł_1906 napisał(a):BRAWO 2-1!!!!!!!!!!!!!
NOO TO ZAGłEBIE JESZCZE SIE LICZY W WALCE O AWANS!!!!!!
WARTO BYLO PRZYJSC NA MECZ:)
Kamilosx napisał(a):michał 09 napisał(a):Jak zwykle piłkarzyki musieli nam zafundować nerwową końcówkę.Trudno wyłonić najlepszego piłkarza w Zagłębiu ,ale to chyba będzie Hosic ze względu na bramkę i niezłą grę w obronie ,gdyby nie strzelił wtedy gola to jestem pewnien ,że nasze gwiazdeczki miałyby ogromne problemy w całym meczu.Gol Folca to prezent od obrony i bramkarza .Natomiast bramka to błąd obrony i Peskovica.Obrońcy gdzieś się nagle rozbiegli ,Witkowski miał sporo czasu na oddanie strzału.Uważam,że Boris niepotrzebnie wyszedł z bramki i zostawił odkryty róg . Końcówka to nerwówka ,wybijanie na pałę.Niestety w Warszawie nie będzie Hosicia,duże osłabienie.Boris był dzisiaj bardzo niepewny,linia obrony nawet bez zarzutu,Berek trochę za mało aktywny,Lacha plus za ambicję,Folc średni ,ale gol się liczy,Piątkowski średni kilka razy szarpnął skrzydłem,to samo Srzypek,Mierzejewski dno,ta cipka Topolski mogła nie wchodzić wogóle na boisko.
Co ty w ogóle mówisz o Topolskim? Widać, że masz 14 lat, przynajmniej pokazał ambicję, grając z tym czymś na ręce, inni by zeszli, bo by się bali o swoje zdrowie. Żałosny tekst.
Schabu napisał(a):kubeł_1906 napisał(a):BRAWO 2-1!!!!!!!!!!!!!
NOO TO ZAGłEBIE JESZCZE SIE LICZY W WALCE O AWANS!!!!!!
WARTO BYLO PRZYJSC NA MECZ:)
Z całym szcunkiem koleś,ale ty byłeś,albo na innym meczu,albo byłeś pijany!!!!!!!
Ty chyba masz poważne problemy kolo,jeżeli uważasz,że było warto przyjść na mecz!!
Bo jakoś wciąż nie wierze że można mieć tyle punktów i grać taką hujnię!!!!!
I ja tego nie rozumię za skurwysyna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
michał 09 napisał(a):Kamilosx napisał(a):michał 09 napisał(a):Jak zwykle piłkarzyki musieli nam zafundować nerwową końcówkę.Trudno wyłonić najlepszego piłkarza w Zagłębiu ,ale to chyba będzie Hosic ze względu na bramkę i niezłą grę w obronie ,gdyby nie strzelił wtedy gola to jestem pewnien ,że nasze gwiazdeczki miałyby ogromne problemy w całym meczu.Gol Folca to prezent od obrony i bramkarza .Natomiast bramka to błąd obrony i Peskovica.Obrońcy gdzieś się nagle rozbiegli ,Witkowski miał sporo czasu na oddanie strzału.Uważam,że Boris niepotrzebnie wyszedł z bramki i zostawił odkryty róg . Końcówka to nerwówka ,wybijanie na pałę.Niestety w Warszawie nie będzie Hosicia,duże osłabienie.Boris był dzisiaj bardzo niepewny,linia obrony nawet bez zarzutu,Berek trochę za mało aktywny,Lacha plus za ambicję,Folc średni ,ale gol się liczy,Piątkowski średni kilka razy szarpnął skrzydłem,to samo Srzypek,Mierzejewski dno,ta cipka Topolski mogła nie wchodzić wogóle na boisko.
Co ty w ogóle mówisz o Topolskim? Widać, że masz 14 lat, przynajmniej pokazał ambicję, grając z tym czymś na ręce, inni by zeszli, bo by się bali o swoje zdrowie. Żałosny tekst.
Właśnie lepiej,żeby zszedł bo tylko przeszkadzał na boisku i nasi zawodnicy nie wiedzieli zbytnio co robić czy podawać do niego .W ogóle jak można nazwać kogoś kto po jednym starciu bark w bark nie nadaje się do gry.Nie zszedł z boiska bo limit zmian został wykorzystany ,nie chciał nas osłabiać w trudnej końcówce i tak w ogóle to przebywał na boisku kilka minut ,więc schodząc z boiska zachowałby się śmiesznie.A Topolski to nic innego jak nażelowany laluś ,któremu w głowie tylko kasa i nowa sportowa fura ,z napisem na tablicy:"Topol"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników