TS Podbeskidzie - Zagłębie Sosnowiec 05.05.2007 godz. 17.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez magiksc 2007-05-05, 8:49 pm

i co z tego że Prymula strzela bramke w kazdym meczu prawie jak defensywa do dupy:/
magiksc

Postprzez mortimer 2007-05-05, 8:51 pm

Dworczyk OUT !!!
mortimer

Postprzez mortimer 2007-05-05, 8:52 pm

magiksc napisał(a):i co z tego że Prymula strzela bramke w kazdym meczu prawie jak defensywa do dupy:/

Racja
mortimer

Postprzez Sergio_89 2007-05-05, 9:19 pm

powiem tylko tyle, że dali dupy w tym meczu i to konkretnie :/
Sergio_89

Postprzez emdżej 2007-05-05, 9:20 pm

Tak naprawdę Podbeskidzie nic nie zagrało. Ale dostało dwa prezenty od naszej defensywy (a nawet trzy, ale ostatni na szczęście bez konsekwencji). To co mnie uderzyło to sytuacja z Łukaszem Merdą. Drużyna jest wstrząśnięta stratą bramkarza - nic tylko to wykorzystać i im wbić bramkę. Ale nie.....Zagłębie jej nie strzeliło a w dodatku trzy minuty po zmianie w bramce TSP straciło drugiego gola! Piątkowski po asyście w meczu z Lechią znów wrócił do swojej stałej dyspozycji (niskiej). Nasze skrzydła nie istnieją! Środkiem wszystkiego nie wygramy. Czuję się oszukany i zraniony przez własną drużynę! Do tej pory oceniałem mecze dość spokojnie....ale miarka się przebrała!!
emdżej

Postprzez KAVU'91 2007-05-05, 9:20 pm

magiksc napisał(a):i co z tego że Prymula strzela bramke w kazdym meczu prawie jak defensywa do dupy:/

Patrząc na grę Prymuli to poza bramką i tym jednym ładnym zwodem to nic ciekawego dzisiaj na boisku w Bielsku nie pokazał. To samo Folc, z tą różnicą że Marcin dzisiaj nic nie strzelił. Skoro nasza dwójka napastników nie potrafi sobie sama wypracować okazji strzeleckich to ktoś musi im te piłki dogrywać. Bo jak już mają okazję to je wykorzystują.

Zagłębie sprawia wrażenie jakby wszystkie ich akcje wynikały z przypadku, żadnego pomysłu, żadnej gry z "pierwszej piłki". Nic, zero, dno. Najgorsze jest to, że w grze Zagłębia nie widać nawet schematycznych zagrań. Wygląda na to, że Lachowski jest grającym trenerem - jak zwykle dużo krzyczy, mało gra. Dzisiaj nawet brakło tej walki co ostatnio zaprezentował...
KAVU'91

Postprzez emdżej 2007-05-05, 9:23 pm

KAVU'91 napisał(a):Patrząc na grę Prymuli to poza bramką i tym jednym ładnym zwodem to nic ciekawego dzisiaj na boisku w Bielsku nie pokazał.

Wolę napastnika, który się mniej wykazuje, a strzela bramki niż aktywnego, ale nieskutecznego
emdżej

Postprzez dmowskiego fans 2007-05-05, 9:32 pm

PANIE DWORCZYK PANU JUZ DZIEKUJEMY , A I PO SEZONIE MOZE PODZIEKUJEMY PANU RUDEMU-TRZECIA LIGA?
TYM Z WAS KTORZY ZACHWYCAJA SIE 2 MIEJSCEM W TABELI MOWIE KROTKO , TYLKO DO NIEDZIELI Z TAKA GRA W WAWIE OD CZARNYCH FUJAR PRZYWIOZA 3-0 W PLECY.

ZRÓBMY COS PANOWIE, TAK DALEJ BYC NIE MOZE
dmowskiego fans

Postprzez Łuki19 2007-05-05, 9:39 pm

Jerzy Dworczyk (Zagłębie Sosnowiec): - Gratuluję Podbeskidziu zwycięstwa. Mój zespół natomiast, bo ja zawsze wypowiadam się o swoim zespole wyszedł na mecz tak jakby pierwszy raz grał na tym boisku. Ja nie poznawałem zespołu, który zagrał dobre spotkanie z Lechią Gdańsk i w pierwszych 25 minutach w tak dziecinny sposób pozwolił sobie strzelić dwie bramki i narzucić styl gry przeciwnika. Później wynik zrobił swoje, gdy strzeliliśmy bramkę na 2:1, Podbeskidzie cofnęło się i mieliśmy przewagę. Ale to nie odzwierciedla faktu, że pierwsze 25 minut w naszym wykonaniu było bardzo, bardzo słabe

szkoda gadać ;/
Łuki19
Obserwowany

Postprzez MrCricket 2007-05-05, 9:41 pm

Słabo mi się robi jak patrzę na takie mecze. Ciężko zebrać myśli. Jedna z ostatnich drużyn w 2 lidze narzuca swój styl gry na początku czego konsekwencją są 2 bramki (powinny być 3) i potem robi się piekło. Walimy głową w mur broniącego się 8 obrońcami Podbeskidzia. Na środku obrony brakuje Treścińskiego, o ile w powietrzu Kościukiewicz gra dobrze - to w parterze jest słaby i mało zwinnny. Mierzejewski to jeden z najsłabszych zawodników na boisku i paradoksalnie zapisał asystę. O Topolskim nie wspomnę, bo tak cienki jest. Wyniki Podbeskidzia na wiosnę były fatalne, ale dzisiaj Tochel ograł nas gorszą talią kart. Z każdym meczem ten awans coraz mniej nam się należy, ale liczą się punkty i w każdym meczu trzeba walczyć o zwycięstwo, bo taka jest liga i nie po raz pierwszy się o tym przekonalismy. Gramy dalej...
MrCricket

Postprzez kozi76 2007-05-05, 9:43 pm

Witam.Mam pytanie do kiboli co byli na meczu z Podbeskidziem.Otoz chodzi mi o utarczki miedzy tym kibicem Zagłebia w żółtej skorze a pałami...Znam tego goscia z widzenia i chciałem sie dowiedziec co sie tam stało....widac to na fotkach chyba 38 i 50 ktorej z meczu.Z gory dzieki
kozi76

Postprzez zaglebie76 2007-05-05, 9:48 pm

Eh...Szkoda słów.
Co tu można jeszcze napisać ?
Chyba tylko tyle ,że jak Prymula będzie dalej tak strzelał ,to długo w Zagłębiu nie pogra.
Niestety.
zaglebie76

Postprzez Lars 2007-05-05, 9:50 pm

Wy sie chyba k***a co pt spotykacie chelejecie a w sobote gracie. a ze z Lechią gralismy w niedziele to już kacyk ustapił. Co wy sobie k***a myślicie ? że pojde w środe na mecz i znowu okradniecie mnie z 12zł? jebane złodzieje, gwiazdorki...
mam was dosc, jeszcze nigdy nie czułem się tak olewany przez zawodników ktorzy dotychczas grali w Zagłebiu, zawsze byla walka, jakies przywiązanie do klubu...a teraz ni chuja. Jada do Bielska, gdzie na stadionie pojawia sie wiecej fanów z Sosnowca niż miejscowej publicznosci i dostają od autajdera zasłuzone baty

Po c*** Wygracie? Jak Wy Ambicji Nie Macie!!!
już wam sie taki wpierdol należy za całokształt dotychczasowych wiosennych występów...
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez KAVU'91 2007-05-05, 10:12 pm

emdżej napisał(a):
KAVU'91 napisał(a):Patrząc na grę Prymuli to poza bramką i tym jednym ładnym zwodem to nic ciekawego dzisiaj na boisku w Bielsku nie pokazał.

Wolę napastnika, który się mniej wykazuje, a strzela bramki niż aktywnego, ale nieskutecznego

Oczywiście ja też, bramek się przecież od napastnika wymaga bardziej niż dobrej gry. :-)
KAVU'91

Postprzez e-net 2007-05-05, 10:19 pm

NIE ROZUMIECIE PEWNYCH ZASAD KTORE TU OBOWIAZUJA :

SMIGAM NA MECZE MNIEJ WIECEJ 12-13 LAT

I ZAUWAZYLEM ZE TYLKO W 5 I 4 LIDZE GRALI DLA SIEBIE, DLA NAS, WIDZIALEM TAM WALKE, ZAANGAZOWANIE, NASZYCH WYCHOWANKOW, 3 LIGE GRALI TAKZE OK, JEDNAK 1/3 MECZY KUPILI JAK SIE OKAZALO, TERAZ W 2 LIDZE WSZYSCY GRAJA PADLINE, NIE OSZUKUJMY SIE SKLAD MAMY MOCNY JAK NA 2 LIGE, GDYBY CHCIELI TO BY WSZYSTKO U SIEBIE WYGRYWALI I REMISOWALI NA WYJAZDACH ALE IM SIE NIE CHCE ;], ONI WSZYSCY OPROCZ 1 ZAWODNIKA HOSICA, KTORY UMIE PODEJSC PO PORAZCE DO NAS NA SEKTOR, WIDAC ZE JEST WKURWIONY, ALE JAKO 1 PILKARZ WALCZY, CO Z TEGO ZE PRYMULA STRZELA, JAK ZA 2-3 KOLEJKI JUZ NIE BEDZIE TRAFAIL JAK NASI NAPASTNICY ;], TO NIE WINA TYLKO TRENERA ZE TAK GRAJA TO WINA ZAWODNIKOW ZE NIC NIE GRAJA
DLA MNIE SA GWIAZDAMI, FRAJERAMI, SA NIEGODNI NOSZENIA TYCH BARW, NIESTETY. GRAJA DLA KASY, BEDZIE WIEKSZA ODEJDA MY ZOSTANIEMY.
ZNAM WASZA MENTALNOSC, TEZ TAKA MAM : POLEGA NA TYM ZE CIESZYCIE SIE JAK WYGRAMY CHOCIAZ GOWNO POKAZUJA JAK W MECZU Z LECHIA ALE 3 PKT SA, I ZNOWU WRACAMY DO PORAZKI KRYTYKUJEMY I DOBRZE BO JEST CO KRYTYKOWAC, TAKA SLABA GRE ZAGLEBIA W 4 LIDZE NIE WIDZIALEM, A JEDNAK SWOJE PRZEZYLEM OD PAMIETNEGO MECZU Z WARTA ZAWIERCIE 2 : 1 KIEDY TO ZACZALEM NA MECZE SMIGAC ;], WIEKSZOSC MNIE ZNA WIEC WIE ZE PISZE PRAWDE

TO NIE SA GRACZE KTORZY ZASLUGUJA GRAC W TYCH BARWACH, MOZNA OKRESLIC ICH MIALEM MATERIALISTOW, CZYLI JAK SIE UDA TO WYGRAMY A JAK NIE TO PRZEGRAMY JEDNAK KASA BEDZIE.

PISZECIE JAK PRZEGRAMY ZE AWANSU NIE BEDZIE, DOBRZE WIECIE ZE TEN AWANS BEDZIE BO JEDNAK TO MY AWANSUJEMY ZARAZ ZA RUCHEM ;] TAK TAK TO SAMO WIECIE , ZADEN KLUB NIC NIE GRA OPROCZ POLONII WARSZAWA.

TAKA PRAWDA GOWNO GRAMY ALE JEDNAK AWANSUJEMY ;] - TAKA POLSKA - KRAJ PARADOKSU ;]

LEPIEJ 1 SEZON W 1 LIDZE NIZ ZNOWU W 2 KOLEJNY ;] HEHEH

PS. A NAWIAZUJAC DO TEGO CZY SPADNIEMY CZY NIE, MOGE SIE ZALOZYC O 200 ZL ZE ZADNEGO KLUBU ANI Z 1 LIGI ANI Z 2 NIE ZDEGRADUJA ;]

TYLE W TEMACIE

PS. A WY DALEJ UZALAJCIE SIE NAD SPOSOBEM GRY TYCH PIZDECZEK ;]
e-net

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna