Zagłębie - Lechia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Osman 2007-04-25, 6:34 pm

spokojnie , to tylko gadanie będą oficjalne komunikaty a wszystkiego sie dowiemy ;p

Tak czy siak NA DOBRE I NA ZŁE ZAWSZE Z ZAGŁĘBIEM!

I TAK SOBIE DAMY RADE!
Osman
Żółta kartka

Postprzez jacekaga 2007-04-25, 6:43 pm

Witam wszystkich bardzo serdecznie :)

Przepraszam, że w tym temacie, ale kibicowski jest zamknięty. Mam następujące pytanie: czy są jakieś szanse, że w dniu meczu nabędę bilet na mecz Zagłębie- Lechia?? Pytanie może wydać się dziwne, ale po raz pierwszy będę u Was na meczu, więc tego i owego nie wiem.

Pozdrawiam
jacekaga

Postprzez Zagłębiaczek 2007-04-25, 6:44 pm

jest takowa szansa...
Zagłębiaczek

Postprzez novack 2007-04-25, 6:53 pm

Oby było tak jak przed meczem ze Śląskiem(też w niedziele) o 13 komplet publiczności i doping na maksa aż do zakończenia meczu. Zagłębie to my, a nie Rudy. W akcie rozpaczy miałem zaproponować, by na meczu wyeksponoiwać taczkę z napisem RUDY 102, ale może mnie poniosło. Zapraszam wszystkich na Ludowy
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Misaki 2007-04-25, 6:58 pm

jacekaga napisał(a):Witam wszystkich bardzo serdecznie :)

Przepraszam, że w tym temacie, ale kibicowski jest zamknięty. Mam następujące pytanie: czy są jakieś szanse, że w dniu meczu nabędę bilet na mecz Zagłębie- Lechia?? Pytanie może wydać się dziwne, ale po raz pierwszy będę u Was na meczu, więc tego i owego nie wiem.

Pozdrawiam

nawet gdyby był komplet w niedziele to i tak jakaś część biletów zawsze jest w dniu meczu sprzedawana
Misaki

Postprzez KrzysztofKinder 2007-04-25, 8:42 pm

Mecz zakonczy sie remisem lub wygrana lechii .Lechia dobrze grala ze slaskiem tylko skutecznosc .Mobilizacje bedzie bo pilkarze lechi wiedza ze jesli ten mecz przegraja to nie awansuja.Lechia grala dosc dobrze,a dochodzi do skladu piatek najlepszy strzelac z daleka.Moge powiedziec jak przegra zaglebie ,lechia bedzie atakowac z bokow,wtedy beda dosrodkowania na cetnara moze dobije ktos .Wojciechowski moze w kazdej chwili odmienic losy meczu.Natomiast bedzie trzeba uwazac na piatka i jego strzaly bo obrona zaglebia skupi sie na bokach a strzalem z daleka pokona Szulik lub Piątek.Rzuty wolne uwazajcie na nie. test oby dla was nie skonczyly sie .Uwazajcie na kontry
KrzysztofKinder

Postprzez Szawi 2007-04-25, 9:43 pm

Przecież Piątek jest kontuzjowany...

Do składu Lechii wrócą pauzujący za kartki Pęczak (10 żółta kartka!) oraz lider drużyny Miklosik. Możliwy jest też występ Mariusza Pawlaka.

Można powiedzieć, że jest to mecz o być albo nie być Lechii w walce o awans. Niestety z naszą skutecznością jest na bakier (przeszło 500 minut bez gola! - samobója w meczu z Polonią W nie liczę). Po kontuzji kompletnie bez formy jest Cetnarowicz, liczę na jego przełamanie.

Ja sobie mecz obejrzę w TVP3, zapowiada się ciekawe widowisko.
Szawi

Postprzez Lars 2007-04-25, 10:17 pm

Szawi napisał(a):Przecież Piątek jest kontuzjowany...

Do składu Lechii wrócą pauzujący za kartki Pęczak (10 żółta kartka!) oraz lider drużyny Miklosik. Możliwy jest też występ Mariusza Pawlaka.

Można powiedzieć, że jest to mecz o być albo nie być Lechii w walce o awans. Niestety z naszą skutecznością jest na bakier (przeszło 500 minut bez gola! - samobója w meczu z Polonią W nie liczę). Po kontuzji kompletnie bez formy jest Cetnarowicz, liczę na jego przełamanie.

Ja sobie mecz obejrzę w TVP3, zapowiada się ciekawe widowisko.

nikogo tu nieinteresuje ze mecz bedziesz ogładał w TV, dla mnie to ty wogole nie musisz go oglądać.

...a MY musimy sie postarać o głosny doping, dobrą atmosfere i MUSIMY wygrać nawet gdy idziemy pod wiatr i Nasze Kochane Zagłebie przeżywa trudne chwile, Na Dobre i Na Złe i W Każdej lidze...
Pokażmy czym jest ta Wiara która trwa już ponad 100 lat, ta Wiara która przetrwała chude lata 90' !!! ta Wiara przetrwa z Zagłebiem i teraz.
Chłopaki do Boju a My do Śpiewu!!!
do zobaczenia na stadionie
amen
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Darian 2007-04-26, 1:04 am

Kolega Lars się zapomniał. Wątek kibicowski jest w innym dziale. ;)

Wracając do meczu to miałbym jedno pobożne życzenie, mianowicie chciałby zobaczyć WALCZĄCE ZAGŁĘBIE!!!
Najbliżej tego ideału w tej rundzie było w meczu z Piastem, gdzie było widać że zawodnikom zależało i podjeli walkę z rywalem. A meczom z Kmitą, Stalą, i Łomżą mówię STANOWCZE NIE!!! :563:

Obojętnie kto by nie wyszedł ma gryźć ziemię!Chce widzieć pot, walkę i zaangażowanie! I za taką grę prawdziwy kibic z pewnością piłkarzom odwdzięczy się dopingiem i podziękuje graczom za grę i trud włożony w spotkanie.
Oby nasi zawodnicy wzieli sobie do serca los Zagłębia i pokazali charakter.
Ostatnio edytowano 2007-04-26, 9:31 am przez Darian, łącznie edytowano 1 raz
Darian

Postprzez ziomek1984 2007-04-26, 1:21 am

Będzie to jeden z tych meczy które trzeba wygrać aby wylączyć rywala z walki o awans. Ale przecież trzeba patrzeć na siebie a nie na innych. Więc mysle że przy takiej publiczności nie zobaczymy gry jakiej to widzieliśmy na poprzednich spotkaniach i że nasi zawodnicy pokażą że chcą awansować co nam w Sosnowcu się należy. Licze na dobrą gre i oczywiście 3 pkt. Typuje wynik 2 : 0 dla nas po pięknym meczu.
ziomek1984

Postprzez Przemyś(L) 2007-04-26, 7:48 am

Z perspektywy kibicowskiej wypadniecie pewnie Bardzo dobrze :)) Trzymamy za Was kciuki ...Do boju Zagleebiee !! :))
Przemyś(L)

Postprzez eko 2007-04-26, 9:34 am

a ja mam przeczucie ze Zaglebie sie obudzi ze snu ziomowego (trwajacego dosc dlugo) i pokona Lechie, zagra ambitnie, bedzie walka i ogolnie mysle ze dobra gre pokaze..
wynik ?
dla mnie kazdy jest dobry byle to Zaglebie strzelilo jedna bramke wiecej od Lechi
ale mam dziwne przeczucie ze bedzie cos kolo 3:1 dla nas
ah.. ten optymizm.. chociaz nastawiam sie na kazdy scenariusz tego emczu
do zobaczenia na Ludowym
eko

Postprzez STACH PL 2007-04-26, 10:34 am

Po wstrząsie psychicznym spowodowanym ostatnimi wydarzeniami myśle że piłkarze rozjadą Lechie 2-0
STACH PL

Postprzez wito 2007-04-26, 10:56 am

nie widze innej możliwości jak tylko zwyciestwo.Musimy zrobic awans ,bo w razie ewentualnej degradacji lepiej grac w 2 lidze niż w 1
wito

Postprzez wito 2007-04-26, 10:57 am

niż w 3 oczywiście,sorry pomyłka

[ Komentarz dodany przez: YOOSHKY: 26-04-2007, 1:30 ]
Edytuj posty
wito

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna