Zagłębie - Stal Stalowa Wola 18.04.07

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Łuki19 2007-04-18, 8:54 pm

No nawet na sporcie w tvp3 mówili że 2 bramka dla Stali wpadła z spalonego !!!!!!!!!!! PZPN......... ;/ ;/ ;/ złodzieje okradli nas z punktów ;/
Łuki19
Obserwowany

Postprzez niebieski99 2007-04-18, 8:54 pm

o jak mi przykro ze zrymisowaliscie ze Stalowka:)) a RUCH zas wygrywo :564: :564: :564: :564: :564:
Nigdy nas gorole nie wyprzedzicie.
LIDERA MAMY ZA CH... GO NIE ODDAMY:)
niebieski99

Postprzez tomas1906 2007-04-18, 8:55 pm

"Czy kary są dobrą drogą na poprawę gry? Będziemy się nad tym zastanawiać. Jeżeli jeden, czy drugi zawodnik ucieka od gry, nie pokazuje się na pozycji, boi się tego. Mówimy, że gramy po ziemi, a my w drugiej połowie każdą piłkę dźwigamy i gramy górą. I znowu brak odpowiedzialności, chowanie się do grania.

Przy 1:0 każdy już pragnie, żeby mecz się skończył, że już wygraliśmy a tu trzeba grać i walczyć pod presją. Tylko wielki zawodnik potrafi grać pod presją. Przy 5:0 każdy by chciał wyjść i grać a przy 0:0, gdy drużynie nie idzie, nie ma zawodnika, który by krzyknął, uporządkował grę. Obrona też w każdym meczu się zmienia.

To, że się podnieśliśmy i wyrównaliśmy na 2:2, to też jest coś. Mamy ten punkt, a punkt do punktu też daje efekt."

jesli oni nie potrafia sie sami zmobilizwac to trzeba ruszyc d**e i im o tym przypomniec jesli nie pamietaja jak grac trzeba ruszyc d**e i krzyknac cos zeby zaczeli tak grac a nie opowiadac na konferencjech ze to nie wina trenera a co do Pana 1 punktu to 1 punkt na swoim boisku jest 2 straconymi a nie 1 zyskanym !!!!!!!!
tomas1906

Postprzez tommaz 2007-04-18, 9:11 pm

Przemek26 napisał(a): Zagłębie nie chce awansu.

W obsranej dupie murzyna zobaczymy awans.

Dokładnie tak , będziemy mieć awans jak co roku .
Przecież to wszystko widać , że ani zawodnicy ani trener ani Rudy nie chcą I ligi w Sosnowcu !!! I liga to za duże wydatki a po co wydawać więcej jak można mieć więcej w kieszeni , najlepiej Rudy z chęcią cofnoł by nas do III ligi bo tam miał by więcej dla siebie.
Zawodnicy tez nie chcą awansu bo przeciez wiadomo że jakbysmy weszli to 97% składu jest do wywalenia , a gdzie oni potem beda grac w III , IV lidze ??
WYCYCKAJĄ NAS JAK CO ROKU , Z TYM ŻE W TYM ROKU ZACZYNAJĄ JUZ POKAZYWAC TROCHE WCZESNIEJ ZE NIC Z TEGO !!!
Powinni ich wszyskich wypierdzielić . Wole jezdzic znowu po okręgówce lub IV lidze i patrzec jak chłopaki grają z ambicją i zacięciem (bo tak było) a nie na biegające panienki które uwazają tylko żeby się nie pobrudzić.
tommaz
Obserwowany

Postprzez Łuki19 2007-04-18, 9:16 pm

trzeba im wkoncu wbić raz na zawsze do głów że Zagłębie to my nie oni i nas swoją grą reprezentują i że chociaż dla nas niech awansują ;/ ale oni nas kibiców maja w dupie wiec niewiem ile musimy jeszcze wstydu się najeść tymi ich wynikami byśmy wkoncu pokazali że mamy dość ich takiej słabej gry
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Schabu 2007-04-18, 9:30 pm

Wciąż mnie nosi po tych kpinach na Ludowym i tak mi sadzi w dekiel,że postanowiłem zrobić tabelkę po kilku meczach rundy wiosennej.
O to owoce mej pracy.Jest to bilans po rozegraniu 7 kolejek rundy wiosennej.
Uwaga! Górnik i Unia - rozegrały po 6 spotkań.

1. Polonia Warszawa 18 ptk
2. Odra 17
3. Śląsk 13
4. Łomża 12 (mecz przegrany)
KSZO 12
Piast 12 (mecz wygrany )
Zagłębie 12
8. Ruch 10 (remis)
Lechia 10
Polonia Bytom 10
11. Jagiellonia 8
12. Górnik 6
Podbeskidzie 6
Stal S.W 6 (remis!!!!)
15. Kmita 5 (wygrana - no comment)
16. Unia 4
17. Miedż 3 (remis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
18. Zawisza (dziękujmy Bogu że Zawiszy już nie ma,a my mamy 3 punkty)

Myślę że niech każdy sam wyciągnie wnioski z tej tabeli.Co wy na to?
Schabu

Postprzez sanhedryn_zla 2007-04-18, 9:46 pm

na moj rozum obserwujac Wasze wypowiedzi i sluchajac w radiu relacji to nasuwa mi sie taka mysl ze jednak Dworczyk to fajtlapa nie majcy wogole pojecia o trenerce a wyniki z tamtej rundy to zasluga jednak bylego trenera tylko wtedy jeszcze bylo brak zgrania jak przygotowal obecny trener druzyne do rubdy rewanzowej widac brak totalny rozpracowania przeciwnika brak jakis madrych korekt przy zlej grze brak jakiejkolwiek reakcji na to co sie dzieje........ a wypowiedz ze jest to pkt. i pkt. do pukta..... to jest smiech na sali gdyby ten czloiwek mial honor powiedzialby ze jestem durniem, debilem, idiota, tepakiem, zawszona oferma ktora nie daje sobie rady i ktorej nie chce sie wogole nic robic bo wkoncu i tak mam kontrakt wiec kase dostaje po co sie przemeczac................ Dworczyk wez chlopakow na piwo przed nastepnym meczem po co maja sie meczyc na treningu skoro taki sam efekt bedzie.... jaki awans? jaka wola tego awansu? determinacja? wola walki? zaangazowanie? poszanowanie kibicow? ...te pojecia sa im obce

jakie to szczescie ze nie ogladam tego bo chyba bym z nerwow nie wytrzymal i polecial do niego na lawke i mu najebal sekow... moze gdyby zostal kaleka to zarzad bylby zmuszony go wyjebac a nie jak teraz trzymaja go na sile mimo takich wynikow;/
sanhedryn_zla

Postprzez arek 2007-04-18, 9:46 pm

Takiego syfu już dłużej chyba nie zniosę. Ostatnie mecze na Ludowym to jedno wielkie pasmo kompromitacji, wstydu i upokorzeń. To takie bardzo charakterystyczne dla naszej drużyny - heroiczna obrona superwyniku 1-0 z superdrużyną ze Stalowej Woli. I po raz kolejny nasze supergłowy się przeliczyły bo przeciwnikom nie ugięły się nogi na myśl o supernazwiskach symulujących supegrę. I nie pomoże narzekanie na sędziego bo ten mimo pomyłki był całkiem niezły i nie przeszkadzał nam w zdobyciu pięciu bramek w pierwszej połowie. I nie jest to niestety wypadek przy pracy bo oprócz szczęśliwie wygranego meczu z Piastem to każdy kolejny mecz jest staczaniem się po równi pochyłej. Pozdrowiam i życzę wytrwałości bo z tym coraz trudniej
arek

Postprzez fazacool 2007-04-18, 10:13 pm

Panowie z taka gra i tak I ligi nie będZie zresztą stadion nie ma prawa dostac szans na i lige a nic sie w tym kierunku nie robi
fazacool

Postprzez LucasUSA 2007-04-18, 10:25 pm

"To, że się podnieśliśmy i wyrównaliśmy na 2:2, to też jest coś. Mamy ten punkt, a punkt do punktu też daje efekt" - mysl trenerska XXI wieku.

Nooo, panowie - ktos tu przegial pale - to zdanie zasluguje na nasza zdecydowana odpowiedz. Czuje sie tak, jakby ktos mi naplul w twarz. Mialem szacunek dla Dworczyka jako nieudolnego trenera, ale swojaka, ktory moglby zuzytkowac swoj "zapal" w trenowaniu mlodzikow. Ale ta wypowiedz to zniewaga nas wszystkich. Takimi idiotami panie Dworczyk to nie jestesmy - obraza pan nasza inteligencje. Jutro dymisja albo pojutrze taczka - innej mozliwosci nie widze. Jak trener ma takie podejscie, to czego oczekujemy po tych panienkach co biegaja na boisku?

P.S. Skonczcie z tym spalonym - jak ktos madrze napisal - jakby bylo 5:0 to pieprzyc ten spalony.
Szkoda ze nastepny mecz z Lechia - powinien byc totalny bojkot i tylko 100 oficjeli na trybunach - WYRAZNY SYGNAL, ZE 2 LIGE MAMY W DUPIE!!!! Bo jak nie w tym sezonie, to kiedy?????
LucasUSA

Postprzez dejwid06 2007-04-19, 12:28 am

Moze skonczyly mu sie pomysly na gre naszych chlopakow!!! bo jak narazie to widze pomysl naszego kochanego trenera tak:grajcie tak zeby nie przegrac!!!! poprostu opadaja rece :( ja juz wczesniej mowilem ze pan dworczyk to nie jest trener na OE!!!potrzebujemy trenera z doswiadczeniem w extraklasie!!!tylko prosze nie janas!nie nawalka!ja jestem za powrotem Krzysia Tochela :)o albo Wdowczyk pozdrawiam przy okazji!! co do meczu to ocenie tak : gdyby nie Folc i ten mega szybki Prymula to nie wiem jak by to bylo:( mial byc lider a jest gowno!mam nadzieje ze pan Rudy zrobi cos z tym!bo jesli bedzie dalej cisza to ja juz nie wiem czy zobaczymy u nas OE!
dejwid06

Postprzez Stanley 2007-04-19, 3:11 am

Wont nieuku j....y puki nie bedzie za pózno!!Berek Ty tez sie opanuj(emeryturka się zbliża) bo na tą opaske to narazie nie zasługujesz...Jeżeli znowu będziemy zrobieni w ch..a w tym sezonie to już wam napewno tego nie podarujemy!!
Stanley

Postprzez novack 2007-04-19, 6:58 am

Dworczyk na prezydenta Białegostoku! Nie będzie niczego!!!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez tommaz 2007-04-19, 7:12 am

Podsumowując: Trzeba by poprostu złożyć naszym gwiazdorom i trenerowi niespodziewaną wizytę i poprostu natłuc im do łbów (dosłownie natłuc) żrby wiecej z nas nie robili idiotów i nie ośmieszali nas swoimi poczynaniami - bo ZAGŁĘBIE TO MY i to NAS reprezentują !!!
Moja cierpliwość się skończyła , myślę że wasza też - więc pora cos zrobić !!! Może jeśli nie zarząd który tez ma nas chyba w dupie to moze my kibice zaczniemy cos działać !!!
tommaz
Obserwowany

Postprzez flex 2007-04-19, 7:30 am

Wszystko to co powiedział po meczu Dworczyk jest prawdą. Dobrze jednak, że chociaż zauważa błedy drużyny którą trenuje. Mimo wszystko nie zgodzę się z nim, że nie jest to wina trenera.
Skarżył się że nikt z piłkarzy nie chce wziąść ciężaru gry na siebie, przytrzymać piłki, pomyśleć rozegrać. A przeprawszam od czego jest trener. To on przed meczem przydziela zadania poszczególnym piłkarzom. To trener decyduje który piłkarz ma jaką funkcję spełniać na boisku. Jeśli jeden z drugim nie realizuje założeń trenera to powinien być zmieniony. Trafić do rezerw uczyć się dalej. Ale tu trzeba mieć jakiś plan, taktykę i przede wszystkim jaja. Dworczykowi widocznie czegoś brakuje.

We wczorajszym meczu sędzia faktycznie okradł Zagłebie ze zwycięstwa, ale głównym złodziejami nie byli sędziowie to byli nasi zawodnicy, którzy zagrali jak cioty. Gdyby wykorzystali klarowne sytuacje do strzelenia bramki skończyłoby się 5:2 i nikt nie miałby pretensji do sędziego.
flex
Administrator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna