Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
sprzedawca_cebuli napisał(a):Darian napisał(a):Powiedzcie mi jedno:
Jak Wy chcecie grać dwoma napastnikami w naszej sytuacji kadrowej, gdzie na ławce siedzi raptem 3 zawodników???
Mamy tylko Prymule i Oziembałe.Co innego jak by byli Folc,Zubanović.
skald meczu z lawka rezerwowych Zaglebia na meczu z Miedzia
1. Boris Peškovič
21. Vladimír Bednár
(57' 18. Sławomir Pach)
17. Dženan Hošić
20. Daniel Treściński
2. David Topolski
(62' 23. Jacek Paczkowski)
15. Jarosław Piątkowski
6. Hubert Kościukiewicz
10. Arkadiusz Kłoda
14. Jacek Berensztajn
(80' 8. Przemysław Oziębała)
4. Adrian Mierzejewski
11. Krystian Prymula
Rezerwowi:
12. Adam Bensz
7. Dawid Skrzypek
13. Marcin Folc
19. Adrian Marek
ja widze 4 zawodnikow ktorzy nie weszli z lawki i 3 ktorzy weszli w 2 polowie ile to daje razem?
czy Ty aby napewno nie pomyliles zespolow a przynajmniej meczow?...widzisz a nie grzmisz skad tacy ludzie sie biora???? chlopcze masz sie wypowiadac to najpierw zacznij sie interesowac zespolem ktoremu kibicujesz!!! a nie wypisujesz takie glupoty :evil: :evil:
Darian napisał(a):sprzedawca_cebuli napisał(a):Darian napisał(a):Powiedzcie mi jedno:
Jak Wy chcecie grać dwoma napastnikami w naszej sytuacji kadrowej, gdzie na ławce siedzi raptem 3 zawodników???
Mamy tylko Prymule i Oziembałe.Co innego jak by byli Folc,Zubanović.
skald meczu z lawka rezerwowych Zaglebia na meczu z Miedzia
1. Boris Peškovič
21. Vladimír Bednár
(57' 18. Sławomir Pach)
17. Dženan Hošić
20. Daniel Treściński
2. David Topolski
(62' 23. Jacek Paczkowski)
15. Jarosław Piątkowski
6. Hubert Kościukiewicz
10. Arkadiusz Kłoda
14. Jacek Berensztajn
(80' 8. Przemysław Oziębała)
4. Adrian Mierzejewski
11. Krystian Prymula
Rezerwowi:
12. Adam Bensz
7. Dawid Skrzypek
13. Marcin Folc
19. Adrian Marek
ja widze 4 zawodnikow ktorzy nie weszli z lawki i 3 ktorzy weszli w 2 polowie ile to daje razem?
czy Ty aby napewno nie pomyliles zespolow a przynajmniej meczow?...widzisz a nie grzmisz skad tacy ludzie sie biora???? chlopcze masz sie wypowiadac to najpierw zacznij sie interesowac zespolem ktoremu kibicujesz!!! a nie wypisujesz takie glupoty :evil: :evil:
Tylko bez infamtylności dobrze??
Może ty gustujesz w takiej orientacji ale ja napewno dla Ciebie nie jestem chłopczykiem.
A jeżeli chcesz sprawdzić ławkę to trzeba było sobie przypomnieć jak wyglądała nasza ławka w meczu z Piastem? Bo chyba od tego meczu rozpoczeliśmy rundę wiosenną?
A na ławce poza bramkarzem mieliśmy raptem 3 zawodników: Skrzypka,Szatana i Oziembałe. I nikogo poza tym.
Po meczu doszli do kadry kolejni zawodnicy:Piątkowski,Bednar,Hosić, a nawet Folc tyle, że ten ostatni jest jeszcze w trakcie rehabilitacji więc jego występ był wykluczony w tym meczu.Mając to na uwadze mieliśmy w kadrze jedynie 2 napastników więc zrozumiałym powiinno być że gramy 1 napastnikiem a drugi pozostaje w obwodzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack