Zagłębie S. - Unia Janikowo

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-09-10, 6:56 pm

odtworzcie filmik w czymÅ› innym niz WinAmp, bo tylko na winampie nie dziala tak jak powinien.
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Sim 2006-09-10, 7:32 pm

Zainstalujcie sobie Klite codeck pack Full i smiga bez problemu ja sciaglem z www.dobreprogramy.pl

michal_es napisał(a):fP.S Sim , stawiasz piwo za użyczenie avantaru :lol: :lol:

Przecież ty nie pijesz piwa :wink:
Sim

Postprzez adas 2006-09-10, 7:47 pm

olo69 napisał(a):podczas relacji radiowej z meczu w tle czasami słychać było oficjalnego spikera (jak się nie mylę) gościu puścił kilka naprawdę niezłych odzywek :lol:
Nie nie mylisz sie. To byl Pan Jacek Stokowacki. Bardzo miły i sympatyczny człowiek do tego z poczuciem humoru.
adas

Postprzez michal_es 2006-09-10, 9:44 pm

Sim napisał(a):Zainstalujcie sobie Klite codeck pack Full i smiga bez problemu ja sciaglem z www.dobreprogramy.pl

michal_es napisał(a):fP.S Sim , stawiasz piwo za użyczenie avantaru :lol: :lol:

Przecież ty nie pijesz piwa :wink:

w słusznej sprawie się napije :) no ale nie odbiegjmy od tematu za bardzo , ja oglądałem filmik w Windows Media Player i głos zanikł mniej więcej w połowie , ale po zainstalowaniu innych kodeków było już OK , więc może czasem to wina kodeków , a nie programu.
michal_es

Postprzez Krawiec 2006-09-11, 2:36 am

Morpheus napisał(a):Krawiec i bartolomeus przedstawili już jaka to bezinteresowność w naszym klubie istnieje. Jako kibic nie mam zamiaru już polemizować. Jako dziennikarz wraz z redakcją swoje stanowisko przedstawimy w oficjalny sposób.

Niesmak jednak pozostał wśród wielu osób.

Pozdrawiam :(

Ja nie neguję dwóch wejściówek dla 100% bo ta strona powinna mieć priorytet. Natomiast zgadzam się w pełni z Grześkiem Kwiatkowskim. Chodzi mi o sposób w jaki klub obszedł się z tymi, którzy wejściówek nie dostali, a mają akredytację na cały sezon.

Żeby było ciekawiej są to media przychylne Zagłębiu... może ktoś założył, że Ci przychylni nie będą się burzyć i właśnie tych wyałtowano.

Bardziej prawdopodobny scenariusz to ten, o którym pisał Grzegorz, listę 50-ciu układano od znajomych i znajomych znajomych, a jeśli chodzi o media to te papierowe miały priorytet.

Ja tam cieszę się z tych 3 pkt i macham na to ręką (chyba z przyzwyczajenia) bo to jest szersza i starsza sprawa pt. MARKETING i PUBLIC RELATIONS. Nie ma w klubie kogoś kto orientuje się w temacie i to nie pierwszyzna. Kiedy Pan Wieczorek dostał słuchawkę od Pani sekretarki żeby mnie spławić usłyszał od niej, że dzwoni jakiś dziennikarz co to chodzi od czasu do czasu na mecze, a teraz chce wejść :o

To chyba wszystko na temat profesjonalizmu w naszym klubie...

Ch... z akredytacjami Zagłębie jesteśmy z Wami :lol: :wink:
Krawiec

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników