Zagłębie - Ruch 30.08.2006 godz.17

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez HrabiaZąbek 2006-08-28, 8:03 pm

Spokojnie, ignorujcie to coś. :lol:

A co do meczu to trzeba się przygotować na niezładną kopaninę.Jednak osobiście wierze w zwycięstwo, bo niewiem jak u zawodników ale u mnie wywołuję dodatkową mobilizację.

A więc na Ludowy!!!

p.s. nie typuje wyniku (na dobrą wróżbę :wink: )
HrabiaZąbek

Postprzez buger23 2006-08-28, 8:04 pm

Ludzie, opanujcie sie bo widze ze napinka ze strony Niebieskich jak i Zaglębia. Wkurza mnie ta bezsensowna gadka i wymadrzanie sie kto jest lepszy, a kto nie. To sie okaże na boisku, mecz bedzie bardzo ciezki, bo przyjezdazmy na obcy teren i chlopaki musza pokazac na co ich stać. Licze na zwyciestwo Niebieskich 1:2, po trudnym, ale dobrze piłkarsko meczu.
Na zawsze z Ruchem Chorzów!!!

Najważniejsza jest tradycja - RUCH CHORZÓW, legenda bez końca!!!
buger23

Postprzez adas 2006-08-28, 8:09 pm

ed napisał(a):...
PRZYKRE BARDZO JEST TO, ŻE EKIPY KTÓRE MAJĄ NAPRAWDĘ SOLIDNYCH KIBICÓW MAJA W SWYCH SZEREGACH LUDZI POKROJU EDA. NIESTETY SĄ TEŻ TACY I U NAS. W IMIENIU ZAGŁĘBIAKÓW, PROSZĘ WAS NIE WPISUJCIE PODOBNEGO TYPU GŁUPOT NA FORUM RUCHU, NICZEMU TO NIE SŁUŻY.
adas

Postprzez sprzedawca_cebuli 2006-08-28, 8:10 pm

wkoncu jeden normalny wpis kolesia z Rucha (Buger) co do wyniku. kazdy wynik dajacy nam 3 punkty.... musza sie wkoncu nasze grajki obudzic i zaczac grac a jak nie......hmmmm... do kopalni uralu z nimi to swieta wojna ten mecz musza za wszelka cene wygrac maja gryzc trawe maja biegac az sie beda przewracac ale po meczu maja podejsc pod trybune kibicow i razem swietowac zwyciestwo naszego kochanego Zaglebia
sprzedawca_cebuli

Postprzez acid64KW 2006-08-28, 8:55 pm

Ej no nie zniżajcie się do gówniarzy typu "Ed" :?
Mariusz - tutaj apel szczególnie do Ciebie ;)

Jeszcze raz powtarzam i powtórzę to jeszcze 100 razy ;)

To nie tylko pojedynek na linii piłkarskie Zagłębie Sosnowiec vs. piłkarski Ruch Chorzów. To przede wszystkim walka kibiców (pod względem ultras np.)! Chcecie, żeby te Ślązaki to wygrały? Na boisku może przegrać Zagłębie, ale na trybunach to my zawsze będziemy wygrywać!
Pokażmy piłkarzom, że tak jak my wygrywamy jako kibice z Ruchem, tak oni też mogą wygrać na boisku!

NIE ODWRACAJMY SIĘ TERAZ DUPAMI! NIE W TYM MECZU!

JA BĘDĘ PRZEZ 90 MINUT ŚPIEWAŁ, MAM NADZIEJE, ŻE JEST WIĘCEJ TAKICH OSÓB! ZRÓBMY ZAJEBISTĄ OPRAWĘ NA KTÓRĄ ZBIERANO PRZEZ KILKA POPRZEDNICH SPOTKAŃ. TO JEST ŚWIĘTO!

Porażkę z Piastem z bólem, ale mogę znieść. Porażkę z Hydrostworem, chociaż to upokorzenie - mogę znieść. Katastrofę w Krakowie - mogę znieść.

Ale porażki z chorzowskimi - TEGO JUŻ NIE ZNIOSĘ !
acid64KW

Postprzez Adiurbz 2006-08-28, 9:02 pm

Hej.
Licze na super meczyk i super atmosefre na trybunach,wiadomo jako kibic Niebieskich licze na zwyciestwo,ale niech wygra lepszy tego dnia. ;)
PozdRawiam.
Adiurbz

Postprzez niebieskieMysłowice 2006-08-28, 9:13 pm

KOLEDZY PO SZALU,CZY WY K..RWA MUSICIE SIę TUTAJ WPISYWAć I ROBIC PRZYPAł??JAK MASZ COS DO POWIEDZENIA JEDEN Z DRUGIM TO NAPISZ NORMALNIE,A NIE NAPINAJ SIE K..RWA NA FORUM GDZIE JESTES GOśCIEM(NIE MILE WIDZIANYM)!!
niebieskieMysłowice

Postprzez buger23 2006-08-28, 9:21 pm

ed juz chyba skonczyl sam dyskusja, wiec proponuja zakoczyc ten temat. Teraz niech sie wypowiadaj aprawdziiw kibice Niebieskich...
Zawsze wierni i oddani po kres zycia Psychofani
buger23

Postprzez gothblack 2006-08-28, 9:26 pm

Do tej pory nigdy nie widziałem porażki naszej drużyny z niebieskimi na oczy i mam nadzieję,że w środę podtrzymam tradycje....(a na pierwszym meczu byłem bodajże z nimi w 84 jeszcze w I ldze....)(dodam też,że z wyjazdów też wracaliśmy z oczkiem,a parę było),wszystko źle wygląda,ale mam nadzieję,że akurat w srodę wszystko sie odwróci....,ale optymista.......,ale q.....wa ten mecz to cos więcej niż zwykły spotkanie ligowe........... ,szacunek dla normalnych kibiców Ruchu i gówno dla napinaczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gothblack

Postprzez August 2006-08-28, 9:51 pm

Wierzę, że wygramy z Ruchem. Pewnie, zdecydowanie i co najmniej dwoma bramkami.
August

Postprzez bankier 2006-08-28, 10:45 pm

Ruch jest "na fali" - jednak seria spotkań bez porażek (15) musi się kiedyś zakończyć. Racjonalne przesłanki nie wskazują aby ta przykra dla Niebieskich chwila miała nastąpić w środę na Ludowym jednak każdy z nas - kibiców Zagłębia musi wierzyć, że to Sosnowiczanie zgarną pełną pulę.

Przed sezonem działacze Ruchu podjęli bardzo kontrowersyjną decyzję pozbywajac się Śrutwy i Bizackiego co w moich oczach było ich największym wzomcnieniem. Na nasze nieszczęcie supremacja Zagłębia ogłoszona przez prasę w przedsezonowych dywagacjach nie znalazła odbicia w wynikach "Sosnowiczan". Życie pokazało, że jesteśmy "papierowym tygrysem" z marnym trenerem, który nie ma pomysłu na ustawienie graczy na boisku. Szwankuje przygotowanie taktyczne zespołu - a sił i ambicji starcza jedynie na 30 minut walki.

Wszystko to powoduje, że jeden punkt w "świętej wojnie" bedzie dla Zagłębia sukcesem - i bedzie miał duże znaczenie:

- jeśli zostanie wywalczony po walce to mam nadzieję, że kibice będą w stanie docenić wysiłek naszych piłkarzy.
- jeśli padnie remis to może Zarząd wreszcie będzie w stanie wlaściwie ocenić poczynania Białka (czytaj marne wyniki w stosunku do postawionych przed sezonem celów - a więc zwolnienie trenera).

Na koniec - chcę widzieć, że nasi zawodnicy chcą zdemolowac przeciwnika w pierwszej rundzie. Chcę widzieć walkę, ambicję, zaangażowanie i przede wszystkim pomysł na grę - a nie tylko marnej jakości "wrztuki". Chcę cieszyć się z bramek - chcę takze aby po meczu przy piwie nikt nie mógł powiedzieć, że piłkarze to chuje!

Nadzieja umiera ostatnia - dlatego "nieracjonalnie" wierzę w zwycięstwo Zagłębia nad Niebieskimi!
bankier

sens protestu

Postprzez cezaros_prowokator 2006-08-29, 6:24 am

A może faktycznie olać ten pseudo protest i wywiesić wkońcu flagi
cezaros_prowokator
Żółta kartka

Postprzez laki 2006-08-29, 7:06 am

Dajcie spokój z tymi protestami , ma to ses tylko w tedy gdy pomoże
drużynie w walce o zwyciestwo , bo tego wszyscy oczekujemy.
W tym meczu możemy im naprawde pomóc i sobie również
Kazdy z nas oczekuje zaangażowania, a ilu bedzie w młynie na tym meczu.
Dziwie sie że na głównej stronie nie ma jeszcze apelu wszyscy do młyna,
młyn na środek trybuny!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja jutro tam bede po raz pierwszy, bo chce zrobic co tylko moge aby
wygrali , tylko w tedy bede znowu chodził z podniesiona głowa.
laki

Re: sens protestu

Postprzez PTAQ84 2006-08-29, 7:10 am

cezaros_prowokator napisał(a):A może faktycznie olać ten pseudo protest i wywiesić wkońcu flagi

a czy ktoś protestował do tej pory?? :shock:
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2006-08-29, 10:04 am

Wszyscy piszą , chodzmy na młyn. Napisze to samo , myslalem ze bedzie spokuj na forum , a tu zyjecie tym meczem. Kiedy chcesz na mecz isc ? w tym sezonie juz nie bedziesz chodził ? przeciez jak wygraja z Ruchem , pojdziesz na nastepny mecz pewnie. Przegraja to pewnie nie pojdziesz , wiec lepiej isc teraz w srode niiee !!??Nie masz nic do stracenia :evil:
Ich bedzie 800 , pewnie wiecej , ludzie no....
Wszyscy na mecz i wszyscy na młyn :!:
gĘsIA skÓrkA

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna