Jagiellonia Białystok - Zagłębie Sosnowiec

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez twari 2005-11-19, 11:54 am

Leyton napisał(a):twari - gdybym ja patrzył na chłodno, to na początku roku roku nie kupiłbym karnetu na rundę wiosenną (po tragicznej jesiennej) , a latem nie kupiłbym tego samego na obie rundy. Może tym właśnie różnię się o tych, których wiara chwieje się jak horągiewka.
Każdy ma swój rozum i swój zapał do kibicowania. Mój jest taki sam niezależnie od wyników. Choć czasem nerwy puszczają i człowiek najnormalniej w świecie się wkurwia.
Nigdy jednak nie postawiłbym na to, że nasi zostaną rozgromieni przez kogokolwiek. Nawet przez MU, Real czy Barcę....
Może tutaj też tkwi problem w młynie czy we frekwencji na Ludowym? Jesteśmy zawsze tam gdzie nasze Zagłębie wygrywa !!! Ale jak przegrywa, to nie my, to oni. Pijaki i imprezowicze.
Ale KIBICE zawsze wierni i oddani - FA-NA-TYCZ-NI !!!
k***a ręce opadają. I przepraszam za wyrażenia, ale się zdenerwowałem.

A czy ja przestalem chodzic na mecze?? Czy ja odwrocilem sie plecami od Zagłębia?? Nie! Chodze na mecze nawet gdy im kompletnie nie idzie! Chodze bo kocham ten klub i nie potrafilbym kibicowac innemu!
Ale to nie zmienia faktu ze potrafie czasem spojrzec realnie na nasz zespol. Na ich mozliwosci!
Tak jak napisal keff79 - uwazasz ze jesli napisalbym ze wygramy 10:0 to znaczyloby ze ja jestem prawdziwym kibicem ktory zawsze wierzy i wie co to WIARA KTORA PRZETRWALA, tak? A jak napisalem ze w dupe 0-9 czy 0-6 tzn ze urodzilem sie po 1990 roku i jestem "kibicem" a nie kibicem, tak? :lol:
Otoz dla mnie prawdziwy kibic to taki ktory chodzi na mecze pomimo tego ze czasem druzynie nie idzie, taki ktory nawet jesli wie ze zespol ma male szanse na utrzymanie pojdzie na mecz aby wspomoc pilkarzy dopingiem, taki ktory nie wstydzi sie swoich barw i pochodzenia gdziekolwiek jest! A czlowiek ktory wbrew rozumowi non-stop powtarza ze jego druzyna wygra to wedlug mnie nie prawidziwy kibic tylko idiota oderwany od rzeczywistosci!
Ilu z was obstawialo porazke Polski z Anglia? I co - to nie sa polacy? To nie sa patrioci?? Smieszne to jest...
A "WIARA KTORA PRZETRWALA" nie odnosi sie do bezustannej wiary w same zwyciestwa! Z reszta samo to haslo ma dwa znaczenia ale nie bede o tym sie rozpisywal. Nalezy wierzyc w klub! Jasne! Ale trzeba tez miec zdrowy rozsadek!
Nalezy byc z klubem NA DOBRE I NA ZŁE! I trzeba tez czasem sobie szczerze powiedziec ze jest zle! A wedlug was powiedzenie ze jest zle to juz skreslenie kibica na starcie! Uwazam ze teraz jest zle i Zagłębie ma male szanse na korzystny wynik a mimo to bede siedzial przed kompem cztajac relacje i zaciskajac kciuki za nasz klub. Ale nie wierze ze wygraja i tyle! Proste.
twari

Postprzez Sir 2005-11-19, 12:10 pm

Coś mi w tym meczu śmierdzi niespodzianką... :D

Spadł śnieg ...moze to jakis zwiastun ? :lol:
Sir

Postprzez Leyton 2005-11-19, 12:17 pm

twari napisał(a): A czlowiek ktory wbrew rozumowi non-stop powtarza ze jego druzyna wygra to wedlug mnie nie prawidziwy kibic tylko idiota oderwany od rzeczywistosci!

No cóż, Stadion Ludowy nie od dzisiaj przepełniony jest idiotami oderwanymi od rzeczywistości. Może właśnie dzięki tym idiotom Zagłębie jeszcze istnieje. Szczyt idiotyzmu przypadł na lata 90-te i teraz niestety trochę słabnie, bo niektórzy bardzo zmądrzeli. Ale na szczęście nie wszyscy.
Ostatnio edytowano 2005-11-19, 12:21 pm przez Leyton, łącznie edytowano 1 raz
Leyton

Postprzez Sir 2005-11-19, 12:18 pm

Leyton napisał(a):
twari napisał(a): A czlowiek ktory wbrew rozumowi non-stop powtarza ze jego druzyna wygra to wedlug mnie nie prawidziwy kibic tylko idiota oderwany od rzeczywistosci!

No cóż, Stadion Ludowy nie od dzisiaj przepełniony jest idiotami oderwanymi od rzeczywistości. Może właśnie dzięki tym idiotom Zagłębie jeszcze istnieje.
Z dumą mogę powiedzieć, że jestem jednym z nich.

JA ROZUMIEM ZE PRZED KAZDYM MECZEM ZAGLEBIA JEST CISNIENIE...ALE PO CO SAMEMU SOBIE JE NA WZAJEM PODNOSIC..??

SKOŃCZCIE FARMAZONY....I TRZYMAJCIE KCKIUKI I WIERZCIE W NASZYCH KOPACZY...
Sir

Postprzez Przemek26 2005-11-19, 12:27 pm

Już niedługo sie wszystko zacznie. Mam nadzieje że na tym śniegu pojadą z Jagą jak z prawdziwi profesjonaliści i przyszli I ligowcy.
Przemek26

Postprzez Soyer 2005-11-19, 12:29 pm

Sir napisał(a):Coś mi w tym meczu śmierdzi niespodzianką... :D

Spadł śnieg ...moze to jakis zwiastun ? :lol:

Jasne
Zresztą w Białymstoku nie ma śniegu
Soyer
Moderator

????????

Postprzez kibiccc 2005-11-19, 12:52 pm

bedzie relacja na żywo?
kibiccc

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2005-11-19, 1:09 pm

Relacja zawsze jest :wink:
Wygramy :twisted:
Ostatnio edytowano 2005-11-19, 1:22 pm przez gĘsIA skÓrkA, łącznie edytowano 1 raz
gĘsIA skÓrkA

Postprzez devil-79 2005-11-19, 1:22 pm

devil-79

Postprzez Przemek26 2005-11-19, 1:38 pm

ROBERT PIĘTKA ROBERT , ROBERT PIĘTKA ROBERT
Przemek26

Postprzez twari 2005-11-19, 2:34 pm

Leyton napisał(a):

No cóż, Stadion Ludowy nie od dzisiaj przepełniony jest idiotami oderwanymi od rzeczywistości. Może właśnie dzięki tym idiotom Zagłębie jeszcze istnieje. Szczyt idiotyzmu przypadł na lata 90-te i teraz niestety trochę słabnie, bo niektórzy bardzo zmądrzeli. Ale na szczęście nie wszyscy.

Kompletnie mnie nie rozumiesz! Wlasnie glownie chodzi mo o lata 90-te! Wtedy bylo ciezko ale ludzie chodzili na mecze i dzieki temu Zagłębie przetrwalo - dzieki nam kibicom! Dzieki wierze w lepsze czasy!
I ja rowniez wierze w lepsze czasy! Wierze ze wejdziemy do I ligii itd! Ale nawet jak beda grac o pietruche, walczyc o utrzymanie itp to i tak bede chodzil na mecze! Bo dla mnie to nie ma znaczenie o co graja i z kim - dla mnie ma znaczenie ze gra Zagłębie i ja musze i chce tam byc!
Ale co to ma wspolnego z tym ze nie wierze w wygrana w danym meczu?
Czy mam sie napalac i na forum wypisywac wyniki z kosmosu ktore przecza temu co mysle? Chcialbym aby Zagłębie zawsze wygrywalo ale czasem wydaje mi sie to niemozliwe! Tak jest dzisiaj! Proste.

PS. A teraz przynajmniej jestem mile zaskoczony tym ze chlopaki jednak pokazuja charakter i walcza jak rowny z rownym z Jagna na ich terenie! Bardzo pozytywne zaskoczenie! A o wyniku pogadamy za chwile...

EDIT:
No i mile zaskoczenie! Ba - bardzo mile!! Jestem zaskoczony ich postawa bo wg relacji malo braklo a moglismy wywiesc 3 pkty z Bialego! A jednak Ci panowie pokazali ze jak chca to moga!
Mnie na koniec humor poprawili! :)
1. Mam tylko 2 pytania - co z Chylaszkiem?
2. Co by bylo gdyby Pietka bronil wszystkie mecze??
twari

Postprzez Krzysztof15 2005-11-19, 2:54 pm

1 : 1 :!:
I wystarczyło trochę więcej potrenować i efekty widać :!:
Krzysztof15

Postprzez FIGHTER1906 2005-11-19, 2:54 pm

Twari takie drobne pytanko, spędzasz jakoś inaczej czas poza siedzeniem na forum?

Pzdr.

Brawa za wynik. Mam nadzieję, ze trener nie zapomni kogo ma wywalić, dzięki jednemu dobremu spotkaniu...
Ostatnio edytowano 2005-11-19, 2:56 pm przez FIGHTER1906, łącznie edytowano 1 raz
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez mike79 2005-11-19, 2:55 pm

"No i niestety ZAGŁĘBIE kolejny raz zawiodło i w meczu w Białymstoku z miejscową Jagiellonią poległo 8:0..." :)

NIEKTÓRZY TO CHYBA NAWET SAMI SIEBIE NIE ROZUMIEJĄ !!

POZDRO DLA ZAANGAŻOWANYCH !! BRAWO CHŁOPAKI !!
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez twari 2005-11-19, 2:55 pm

FIGHTER1906 napisał(a):Twari takie drobne pytanko, spędzasz jakoś inaczej czas poza siedzeniem na forum?

Pzdr.

Nie rozumiem? Mozesz jasniej? A jak masz do mnie jakies uwagi to zapraszam na priv, ok?
twari

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna